Zdravstveni turizam i wellness spa usluge

Više od dve hiljade godina ljudi biraju jedinstveno mirna mesta radi odmora, okrepljenja, podmađivanja, obnove organizma i lečenja. Svojim lekovitim svojstvima i odlikama su mineralne i termalne vode oduvek privlačile hiljade posetilaca radi ispijanja vode ili uživanja u velikim kadama ili lekovitom blatu ili mineralnim kupkama ili radi provere zdravstvenog stanja i preporučenih tretmana lečenja, poput diatermije – korišćenja elektromagnetne toplote u svrhu lečenja, ili helioterapije – stimulacije mišića kiropraktičnim metodom…. U Srbiji i okolnim državama Balkana lekovite banje duže od 150 godina predstavljaju zdravstvene centre za odmor i rehabilitaciju, nastale u mestima gde mineralne vode izviru ili ključaju ispod površine zemlje.

Luksuzni, umirujući zdravstveni tretmani i masaže u Srbiji, uz detaljnu dijagnozu i lično-primenjen zdravstveni program, koji vremenom daje vidljive rezultate poboljšanja zdravlja, zasigurno bodri svaki duh. Čišćenje organizma je od drevnih vremena imalo značajnu ulogu u duhovnom pročišćenju i samoozdravljenju. Zdravstvene banje Srbije su specijalizovane ustanove koje spajaju tradicionalne dnevne tretmane i udobnosti modernog vremena. U lekovitoj zdravstvenoj banji Srbije se mogu dobiti usluge istovetne onima u tradicionalnoj banji, kao što su tretmani i masaža lica, sauna i tretmani tela. Međutim, u spa centrima Srbije su na raspolaganju takođe i kozmetički zdravstveni tretmani, poput laserske depilacije, botoxa i restylane inekcija, medicinske mikroderm abrazije, fotofacijala, obnavljanja kose, laserskih tretmana vena, laserskih tretmana akni, laserskih tretman bora i medicinskog perutanje kože…..

Upoznajte nove zdravstvene tretmane, spa mogućnosti i wellness centre u Srbiji i Balkanu koji spajaju jedinstvene moderne tretmane sa srpskom tradicijom i nasleđem. Naš cilj je da pružimo informacije o zdravstvenim centrima i hotelima u odabranim banjskim destinacijama Srbije koje odlikuje prekrasno okruženje, budući da najsnažniji sastojci za negu kože i tela potiču iz najsigurnijeg izvora – iz prirode. Brojni klijenti medicinskih usluga tragaju širom sveta za povoljnijim zdravstvenim tretmanima i uslugama, često 10 puta povoljnijim nego kod kuće. Mi smo odabrali samo par vrhunskih wellness i spa centara u Srbiji i regionu Balkana koji pružaju zdravstvene usluge po međunarodnim standardima kvaliteta. Mnogo je razloga koji klijente opredeljuju da putuju radi zdravstvenih tj medicinskih usluga: visoki troškovi zdravstvenih usluga, među kojima su svakako dentalne – stomatološke usluge; duge liste čekanja na hirurške zahvate ili operacije; jednostavno i povoljno putovanje; visok kvalitet međunarodno priznatih bolnica i zdravstvenih ordinacija koje pružaju medicinske usluge; povoljan kurs međunarodnih valuta …..

Najbolji i preporučeni izbor medicinskih usluga u Srbiji i Balkanu koje obuhvataju dentalni turizam, optičarske usluge, kozmetičku hirurgiju, uz spa tretmane i kulturološke sadržaje. Panacomp zemlja cuda – Panacomp Wonderland Travel omogućava posetiocima odličan kvalitet dentalnih, spa i wellness usluga u Srbiji, kao i posebne turističke pakete, potpuno prilagođene medicinskim uslugama, istovremeno omogućavajući posetiocima nezaboravna putovanja i turističke posete i razgledanja radi upoznavanja tradicionalnog i modernog lica Novog Sada, Srbije i Balkana. Posetioci imaju mogućnost da uživaju u zanimljivom odmoru, turističkim doživljajima i medicinskim uslugama, sa istaknutim prijatnim sadržajima i udobnostima. Panacomp zemlja čuda posreduje u pružanju medicinskih i zdravstvenih usluga, u bliskoj saradnji sa visoko-profesionalnim zdravstvenim i medicinskim ordinacijama, povoljnih cena zdravstvenih usluga i posebne brige o klijentima, što omogućava unapređenje kvaliteta života i zdravstvenu bezbednost medicinskog i wellness sadržaja, uz ispunjenje turističkih očekivanja i želja.

Zdravstvene i wellness uluge na raspolaganju klijentima koji žele medicinski turizam u Srbiji : dentalne – stomatološke usluge, kozmetička hirurgija, dijagnostički ili preventivni zdravstveni pregledi, ili jednostavno celokupan wellness program koji klijentima omogućava najkvalitetnije zdravstvene metode holističkog principa, pružajući im ovaj doživljaj u udobnim i prijatnim objektima sa posebnim ambijentima i atmosferom, što doprinosi potpunom opuštanju, rasterećenju, uklanjanju depresije, unapređuje kardiovaskularni sistem, obnavlja izgled, poboljšava energiju i podržava primenu zdrave ishrane, omogućava uživanje u detox i anti-aging programima, unapređuje samopouzdanje, doprinosi boljem fizičkom i psihičkom stanju i pomaže u hroničnim zdravstvenim tegobama, kao što su hronični bol, artritis, digestivni problemi, depresija ili upale….

Medicinske turističke usluge u Srbiji obuhvataju prevoz i usluge pratnje-portira, što gostima pruža slobodu, uz mogućnost podrške i korišćenja usluga lokalnog pratioca, od bolničkog prijema i otpusta, brige oko prevoza od-do aerodroma, odlaska do odabrane medicinske-zdravstene ustanove-institucije i lekara, celokupan turistički sadržaj sa privatnim vodičem-pratiocem, koji je stalno na raspolaganju. Po zahtevu za medicinsku ili wellness-spa uslugu ili tretman u Srbiji, dostavljamo celokupan paket /5-7-10-14 dana/ sa cenama preporučenih usluga i dodatnim tretmanima i sadržajima jedinstvenih turističkih doživljaja.

Odabrani objekti i zdravstvene ordinacije koje pružaju zdravstvene usuge i wellness+spa usluge u Srbiji i regonu Balkana, da upriličite sebi zadovoljstva i uživanja koja obuhvataju veliki izbor aktivnosti i sadržaja za radost i opuštenost :

“Žiža Popović Dent” Novi Sad

Hotel Galleria Subotica

Hotel Izvor Aranđelovac

Hotel Idila Spa Zlatibor

Hotel Mona Zlatibor

Hotel Olimp Zlatibor

Hotel Premier Aqua Banja Vrdnik

Hotel Royal Spa Banja Koviljača

 

Aman Resort Sveti Stefan Crna Gora

Hotel Bianca Resort Kolašin Crna Gora

Porto Montenegro Resort Crna Gora

Splendid Spa&Conference Resort Bečici Crna Gora

SHARE IT: