Višednevne ture Srbija

Doživite pravu Srbiju poštujući njeno izvanredno kulturno nasleđe !

Srbija je prelepa zemlja na brdovitom Zapadnom Balkanu, u delu Koridora VII ili toka Dunava, riznica bogate istorije i vrhunskog kulturno-istorijskog nasleđa iz rimskog, vizantijskog, srednjovekovnog i modernog doba. Srbija je zemlja očuvane prirode, slikovitih pejsaža i strateški važan deo Evrope, bogat poželjnim ukusima, toplim ljudima, zavodljivim tonovima i odličnom zabavom, jedinstvenim ritmovima i neverovatnim užicima. U Srbiji se uspešno spajaju “mentalni” kontrasti i nezaboravni doživljaji !

PANACOMP ZEMLJA ČUDA organizuje više od 150 jedinstvenih turističkih aranžmana u Srbiji i na Balkanu, posvećujući posebnu i iskrenu pažnju očekivanjima, osećanjima i doživljajima gostiju. Naši jednodnevni, dvodnevni i višednevni turistički programi, kao i posebni turistički aranžmani koji obuhvataju nekoliko zemalja Balkana, obično okupe grupe veličine od 6 do 25 ili više učesnika. Naše aranžmane vode profesionalni turistički vodiči i specijalizovani saradnici – istoričari, istoričari umetnosti, arheolozi i etnolozi, dok  grupe, zainteresovane da upoznaju srpske srednjovekovne manastire na poseban “svetosavski način”, putuju sa sveštenomonasima srpskih pravoslavnih manastira. PANACOMP turistički programi su IZUZETNO bogati i brižljivo planirani i obuhvataju bogato srpsko kulturno nasleđe, arhitekturu, muziku, srpsku gastronomiju i upoznavanje ljudi Srbije, kao i mnogo primamljivih doživljaja za pamćenje, koje susrećete samo u Srbiji : upoznavanje drevnih nalazišta, prirodnih i kulturnih znamenitosti Srbije, tematske istorijske radionice, radionice ručnih radova i starih zanata, rekonstrukcija običaja srpske slave i svadbe, muzički i tradicionalni festivali, susreti sa lokalnim stanovništvom, viteške igre, ispiranje zlata, striženje ovaca... Vaše je samo da odaberete program i sadržaje koji Vam najviše odgovaraju.

PANACOMP ZEMLJA ČUDA posvećena ekipa prilagođava redovne PANACOMP programe posebnim željama grupa /od 20 učesnika/ ili individualnim klijentima, te molimo  da nas odmah kontaktirate ukoliko Vam je potrebna bilo kakva informacija, fotografija ili savet u vezi turističkih aranžmana u Srbiji. Naša bogata arhiva obuhvata 20000 fotografija znamenitosti i sadržaja uključenih u naše ture, tj. fotografije hotela, seoskih domaćinstava i brojnih partnera sa kojima uspešno sarađujemo.

Srpsko kulturno nasleđe i očuvani srednjovekovni manastiri su raskošne riznice duhovnosti, izuzetnog fresko slikarstva i ikona. Srpska kulturna baština predstavlja vrhunac graditeljstva i umetnosti srednjovekovne srpske države. Biografije – žitije srpskih srednjovekovnih vladara su počeci originalne srpske literature. Hodočašća obogaćena upoznavanjem religioznih znamenitosti i traganje za istinom u istoriji i kulturi kroz putovanja su najefikasniji način upoznavanja nepoznatih prošlih vremena. Cilj ovih stranica je da pomogne u istraživanju srpskih kulturnih vrednosti i da podstakne jedinstvene doživljaje upoznavanja izvanrednog arhitektonskog i umetničkog nasleđa Srbije.

POGLEDAJTE VIŠEDNEVNE TURE U SRBIJI KOJE ORGANIZUJEMO :

SHARE IT:
error: Content is protected !!