Vinska tura Srbija

Vinska tura Srbija

Rezervišite

 

 

Oplenac – Vinarija Vrbica – Vinarija Aleksandrovic – Manastir Kalenic – Vinarija Ivanovic Aleksandrovac – Vinarija Radenkovic – Vinarije Sremskih Karlovaca – jezero Palic

1. dan Budimpesta – Beograd

Dolazak na aerodrom Budimpešta i doček predstavnika/vodiča turističke agencija PANACOMP ZEMLJA ČUDA. Polazak za Beograd. Pauza za ručak. Smeštaj u hotel. Doček dobrodošlice u autentičnom ambijentu uz degustaciju vina. Noćenje.

2. dan Beograd – Oplenac – vinarija Vrbica – vinarija Aleksandrović – manastir Kalenić

Nakon doručka panoramsko razgledanje Beograda. Vožnja prelepim predelima Šumadije do Topole. Poseta Vinariji Vrbica, koja omogućava veličanstven pogled na kraljevske vinograde, degustacija vina. Razgledanje Crkve Svetog Đorđa – mauzoleja kraljevske porodice, sa prekrasnim mozaicima. Poseta čuvenoj Vinariji Aleksandrović i degustacija vina sa Oplenca, uz tradicionalni ručak. Vožnja do manastira Kalenić iz 15. veka i smeštaj u manastirskom konacima /dvokrevetne sobe sa kupatilima/. Tradicionalna ili monaška večera sa degustaciju manastirskih vina. Noćenje.

3. dan Manastir Kalenić – Aleksandrovac vinarije – Sremski Karlovci

Posle doručka vožnja do malog grada Aleksandrovca, centar proizvodnje vina sa vekovnom tradicijom. Degustacija vina u Vinariji Ivanović u Aleksandrovcu i razgovor sa proizvođačem vina. Tradicionalni ručak. Nastavak vožnje do vinarije Radenković i degustacija vina. Popodnevna vožnja autoputem sa kratkom pauzom do Sremskih Karlovaca, centar Srba poznat po bogatom kulturnom, obrazovnom i duhovnom nasleđu i brojnim vinarijama. Smeštaj u hotel. Tradicionalna večera sa degustacijom čuvenih fruškogorskih I karlovačkih vina. Noćenje.

4. dan  Sremski Karlovci – Palićko jezero

Posle doručka poseta najpoznatijim vinarijama u Sremskim Karlovcima i degustacija vina u autentičnim vinskim podrumima sa tradicionalnom zakuskom. Poseta Muzeja meda i predavanje o načinu življenja korišćenjem pčelinjih proizvoda i meda. Slobodno vreme za kupovinu i individualni program. Popodnevni polazak za Palićko jezero. Smeštaj u hotel. Svečana tradicionalna večera sa predstavljanjem viteza vina i degustacijom vina. Noćenje.

5. dan Palićko jezero – Budimpešta

Posle doručka polazak za Budimpeštu, odlazni let i kraj programa.

CENA: 595 EUR Min. 15 učesnika, 555 EUR Min. 20 učesnika, 525 EUR Min. 30 učesnika

Doplata za jednokrevetnu sobu: 185 EUR

Uključeno: prevoz autobusom visoke turističke klase, ručak na putu, jedno noćenje sa doručkom u Beogradu, doček dobrodošlice uz degustaciju vina, ulaznica za kraljevski mauzolej na Oplencu, degustacija vina u vinariji Vrbica, degustacija vina u vinariji Ivanović sa tredicionalnim ručkom, degustacija vina u vinariji Radenković, 1 polupansion u hotelu u Sremskim Karlovcima, degustacija vina u vinskom podrumu sa tradicionalnom zakuskom, ulaznica za Muzej meda, 1 noćenje u hotelu na Palićkom jezeru, tradicionalna večera sa degustacijom vina i prezentacija viteza vina, PANACOMP logistika I profesionalno vođstvo

ROK ZA PRIJAVU: 90 dana pre polaska

SHARE IT: