Villa & Spa In Park Zdravljak Valjevo

In Park Spa Villa je novi udoban objekat 4 zvezdice za smeštaj gostiju, organizaciju sastanaka i proslava, smešten u samom središtu prekrasnog parka Pećina u Valjevu, par kilometara od centra grada. In Park Spa Villa Valjevo predstavlja izuzetan spoj moderne arhitekture, topline i udobnosti, sa standardom i kvalitetom usluga koji prevazilaze zahteve najprefinjenijih i najzahtevnijih gostiju. In Park Spa Villa Valjevo poslovnim gostima pruža prednosti i dostignuća moderne tehnologije radi lakog obavljanja poslovnih obaveza, ali i omogućava jedinstveni mir i oazu opuštanja turista, uz brigu o njihovom zdravom životu.

Jedinstven izgled i okruženje objekta In Park Spa Ville Valjevo nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Odlikuju ga bele fasade ukrašene velikim staklenim površinama da bi unutrašnjost imala puno prirodnog svetla i istovremeno omogućava poseticima uživanje u prekrasnom pogledu na park Pećina.

Vrhunski kvalitetna usluga je neprikosnoveni poslovni cilj koji se uspešno ostvaruje u Spa Vili In Park Valjevo. In Park Spa Villa Valjevo pruža udoban smeštaj u luksuzno i moderno uređenim meštajnim jedinicama strukture 12 soba i 1 apartman koje su opremljene udobnim sadržajima i sve imaju pogled na park, veličine od 20 do 55-60 m2  – nepušačke sobe, tepisi od zida do zida, besplatan bežični internet, touch paneli na ulaznim vratima, klima uređaj, digitalna kontrola temperature sa individualnim podešavanjem, udobni posebni ili king size ležajevi sa antialergijskom posteljinom, telefon, dodatni antialergijski jastuci na zahtev, veliki LCD TV, minibar, sigurnosni sef, ormarić-garderober, fotelja-stolica-radni sto, kupatila sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, uveličavajućim ogledalom, zavese za zatamnjivanje, … Dvokrevetne twin sobe Spa Vila Park In Valjevo imaju 2 posebna ležaja i sofa ležaj na razvlačenje, dvokrevetna soba sa francuskim ležajem ima hidromasažnu Jacuzzi kupku. Apartman In Park Vile je opremljen istim sadržajima kao ostale smeštajne jedinice, ali je pogodan za boravak porodica sa decom, jer obuhvata 2 spavaće sobe.

U modernom restoranu sa 70 mesta, nekadašnjeg prepoznatljivog imena Zdravljak koji ima lepo uređenu terasu, se gostima In Park Spa Vile poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Ovde je takođe gostima na raspolaganju i veliki izbor izuzetno ukusne hrane i pića – tradicionalna jela i moderni specijaliteti, razne pice, paste i jela italijanske kuhinje po preporuci šefa, torte, kolači i peciva, kvalitetna vina odabranih vinarija Srbije, izbor najkvalitetnijih domaćih rakija, kao i čuveno valjevsko pivo čijem jedinstvenom ukusu doprinosi kvalitetna voda Valjeva. U restoranu i objektu In Park Spa Vile Valjevo se uspešno organizuju raznovrsni skupovi i događaji manjeg obima – do 50 učesnika, zahvaljujući prilagodljivosti i opremljenosti prostora i mogućnosti posluženja kafe pauza, hrane i pića. Ovo je takođe mesto za razne svečane događaje nezaboravnih venčanja i druge vrste proslava, sa kvalitetnim posluženjem izvanredno ukusne i sveže hrane i pića.

Dodatne usluge i sadržaji Spa In Park Vile Valjevo – recepcija tokom 24 sata sa ljubaznim i profesionalnim osobljem, poslovni centar, bar, dečija igraonica Pećina sa animatorom, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, centralni sitem grejanja i hlađenja, dodatne mogućnosti posluženja organske hrane, brza prijava i odjava gostiju, mesto za pušenje, pegla i daska za peglanje na zahtev, dodata sredstva za higijenu u kupatilima, prostor za odlaganje prtljaga, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, jedinstvenih team building aktivnosti i sadržaja u okolini Valjeva i posebno u obližnjem zaštićenom području Reke Gradac, usluge pranja i peglanja, usluge buđenja, parking sa video nadzorom, usluge transfera od-do aerodroma, ….

SHARE IT: