Villa Neretva Glavatičevo Konjic

Villa Neretva je udoban objekat eko-seoskog tipa, kategorije 3 zvezdice, smešten na desnoj obali reke Neretve, u Glavatičevu, na regionalnom putu Konjic-Bjelimići, 30 km jugoistočno od Konjica. Vila Neretva se nalazi u prekrasnom planinskom području Hercegovine koju krasi netaknuta priroda i odlikuju odlične mogućnosti za avanturističke aktivnosti i uživanje u prirodi, uz nezaboravno gostoprimsto domaćina.

U blizini Ville Neretve Glavatičevo su veličanstvene prirodne i turističke znamenitosti  koje tokom cele godine pružaju brojne raznovrsne doživljaje blagotvorne prirode i celokupno okrepljenje duha i tela: uzbudljivo splavarenje kanjonom Neretve uz podršku profesionalnih instruktora i obezbeđenje zaštitne opreme, rafting ribolov na reci Rakitnici i Boračkom jezeru, planinarenje i pešačenje obeleženim stazama prekrasnih okolnih planina Bjelašnice, Prenja, Visočice i Treskavica, sa vidikovcima od čije lepote pejsaža zastaje dah i gde su zanimljive nekropola stećaka, sela Lukomir i Umoljani koji pripadaju najvišim naseljima na Balkanu sa dobro očuvanim originalnim načinom života u katunima i jedinstvenim običajima, izlete u okolinu sa posetom jedinstvenog Titovog bunkera i Rodne kuće Zuka Džumhura u Konjicu, branjem lekovitog bilja i gljiva ili ukusnim piknik obrokom, vožnja brdskog bicikla, izlet u Mostar, Blagaj i Nevesinje sa prekrasnim jezero Alagovac, osveženje u otvorenim bazenu sa ležaljkama, ….

Vila Neretva Glavatičevo pruža udoban nepušački smeštaj u objektima okruženim zelenilom i cvećem i pristupom za osobe sa invaliditetom u klimatizovanim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa terasama, kao i u jednosobnim apartmanima sa kupatilom u bungalovima, pogodnim za boravak 3 osobe. Oprema i sadržaji smeštajnih jedinica Vile Neretve su potpuno usklađeni sa prekrasnom okolnom prirodom i potiču od prirodnih materijala – drvo i kamen, pružajući udoban boravak – udobni drveni ležajevi i nameštaj, TV sa satelitskim programima, besplatan internet, kupatila sa tušem.

Gostima koji borave u Vili Neretva se u natkrovljenom restoranu poslužuje bogat doručak i izuzetno sveža, ukusna i raznovrsna domaća hrana, proizvedena od namirnica iz lokalne proizvodnje – sir, kajmak, raznovrsne pite, dimljeni specijaliteti, teletina ispod sača, potočna pastrmka, raznovrsne salate, originalne poslastice i sezonsko voće…. Po najavi je moguće organizovati posluženje vegetarijanskih jela i hrane pogodne za sportske ili dečije posete. Gostima Vile Neretva je takođe na raspolaganju bar sa velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića, stoni tenis, dečije igralište, teren za odbojku, terensko vozilo sa 9 sedišta, prostor za samostalnu pripremu roštilja i besplatan parking. Vila Neretva Glavatičevo takođe pruža odlične uslove za porodični odmor, organizaciju manjih skupova i tematskih radionica i obuka u jdinstveno lepom prirodnom ambijentu. Prodavnica i ambulanta su udaljeni 1,2 km od Vile Neretve.

SHARE IT: