Vila Ranković Brzeće

Vila Ranković Brzeće

Vila Ranković je udoban apartmanski objekat 3 zvezdice u Brzeću, prijatnog i toplog ambijenta, pored novoizgrađene gondola ka vrhu Kopaonika. Brzeće je turističko mesto na padinama NP Kopaonika koje pripada opštini Brus, u centralnoj Srbiji. Gondola Brzeće – Mali Karaman na Kopaoniku prati trasu dosadašnje kopaoničke žičare Bela Reka 1 i Bela Reka 2. Na trasi gondole u Brzeću su dve međustanice – Kamarište i Bele Reka 2, dok je izlazna stanica Mali Karaman. Dužina gondole u Brzeću je 3.741 metar, sa visinskom razlikom od 843 metara. Gondola u Brzeću ima 28 stubova od kojih je najviši visok 51 metar. Trajanje vožnje gondolom od Brzeća do Malog Karamana na Kopaoniku, zavisno od vetra i opterećenosti, traje od 12 do 15 minuta. Svaka kabina gondole u Brzeću ima kapacitet od 10 putnika, sa planiranim prevozom 1600 skijaša za jedan sat.

Vila Ranković u Brzeću pruža tokom čitave godine udoban odmor ili kraći prijatan boravak u apartmanima sa 3-7 kreveta, opremljenim drvenim nameštajem – garderober, stolice-fotelje, opremljena kuhinja i trpezarijski sto, parket podovi sa podnim oblogama i tepisima, centralno grejanje, TV, kupatila sa tušem.

Vila Ranković u Brzeću ima udoban kafe sa kaminom i malu otvorenu terasu, a u restorane se gostima poslužuje ukusna domaća hrana, na bazi polupansiona ili komplet pansiona ili a la cart jela. Besplatan parking ispred Vile Ranković Brzeće je obezbeđen gostima, kao i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima. Vila Ranković se nalazi u mestu Brzeće na usponu ka vrhu Kopaonika do koga ima svega nekoliko kilometara, a do koga vode brojne dobro obeležene pešačke i planinarske staze. Gosti koji borave u Vili Ranković u Brzeću po pristupacnim cenama uživaju u lepoj prirodi i aktivnostima na obroncima ove veličanstvene planine, kao i skijanju na Kopaoniku.

SHARE IT: