Vila Prezident Sremski Karlovci

Vila Prezident Sremski Karlovci

Vila Prezident Sremski Karlovci predstavlja odličan izbor za proslave, romantične večeri, boemske noći, kao i sve one koji u organizaciji seminara i svečanih događaja očekuju jedinstvena iskustva.

Sremski Karlovci su živopisan gradić izuzetno bogatog kulturno-istorijskog i duhovnog nasleđa na severoistoku Srema, u plodnoj Vojvodini, na blagim obroncima Fruške Gore i desnoj obali Dunava.

Grad Sremski Karlovci je udaljen svega desetak kilometara od Novog Sada, administrativnog, prosvetnog i kulturnog centra Vojvodine i oko 70 km od Beograda, glavnog grada Republike Srbije.

Samo 1 km od lepo uređenog baroknog centra Sremskih Karlovaca, na putu prema čuvenom izletištu Stražilovo, oko 1,5 km od zaštićenog područja Nacionalnog parka Fruška Gora je luksuzna Vila Prezident koja, zahvaljujući jedinstvenom ambijentu i sadržajima posetiocima omogućava doživljaj prave vojvođanske atmosfere.

Vila Prezident u Sremskim Karlovcima je objekat za odmor 4 zvezdice koji raspolaže sa devet smeštajnih jedinica – 1 VIP apartman, 2 klasična apartmana, 4 sobe sa francuskim ležajem i 2 dvokrevetne sobe.

Sve sobe i apartmani Vile Prezident u Sremskim Karlovcima su opremljene udobnim nameštajem i opremom koja omogućava prijatan boravak poslovnih gositju ili turista i sadrže kupatilo, centralnu klimatizaciju, direktnu telefonsku liniju, satelitsku televiziju, internet, elektronski sef, fen, izbor pušačkih ili nepušačkih soba i apartmana, LCD televizor, mini bar. U svakom kupatilu su bademantili, papuče i toaletni pribor.

Vila Prezident Sremski Karlovci ima jedinstveno prijatan etno restoran sa otvorenim i zatvorenim i tehnički potpuno opremljenim prostorom sa oko 80 mesta, koji posetiocima omogućavaju uživanje u prekrasnom ambijentu Fruške Gore.

U središnjem delu restorana je rustični kamin, koji tokom zime pruža osećaj toplog doma i prijatne doživljaje. Kao potvrda istorijskog značaja vina za Sremske Karlovce, vila Prezident poseduje jedinstveno autentični vinski podrum u kome posetioci mogu da probaju više od 100 različitih vrsta vina, uz uživanje u tamburaškoj muzici i jedinstvenim tradicionalnim specijalitetima!

Vila Prezident ima prijatan bazen koji posetioci sa zadovoljstvom koriste za trenutke opuštanja i osveženja.

Zahvaljujući položaju, Vila Prezident Sremski Karlovci predstavlja odlično polazno mesto za brojne aktivnosti u prirodi i zanimljive sadržaje – razgledanje fruškogoskih manastira, koji su riznica jedinstvenog kulturno-istorijskog nasleđa Srbije, vožnju bicikla i pešačenje kroz očuvanu prirodu Nacionalnog parka Fruška Gora, posetu čuvenih karlovačkih vinarija, živopisnih salaša, kreativnih radionica sarih zanata i rukotvorina i proizvođača autentičnih fruškogorskih proizvoda.

SHARE IT: