Vila Plamenac Divčibare smeštaj

Vila Plamenac Divčibare smeštaj

Na Divčibarama – jednoj od najlepših planina Zapadne Srbije, u netaknutoj i okrepljujućoj prirodi planine Maljen, u prelepoj borovoj šumi je smeštena Vila Plamenac, ugostiteljski objekat 4 zvezdice sa luksuznim apartmanima, opremljenim u modernom i tradicionalnom stilu sa sadrzajima za prijatan odmor. Vila Plamenac Divčibare je udaljena samo 300 metara od glavne saobraćajne ose Divčibara, 900 metara od centra Divčibara i 1300 metara od ski centra.

Vila Plamenac Divčibare raspolaže sa 9 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, odnosno apartmana koji su raspoređeni na sva tri nivoa objekta, u prizemlju, prvom spratu i potkrovlju. Svaki apartman Vile Plamenac u Divčibarama ima LCD TV sa satelitskim kanalima, bežični internet, opremljenu kuhinju sa trpezarijom i obezbeđeno jedno besplatno parking mesto. Sve smeštajne jedinice – apartmani Vile Plamenac pružaju neverovatan pogled na veličanstveno živopisnu prirodu Divčibara, što svakom gostu daje osećaj relaksacije, rasterećenja i uživanja svih čula.

Tokom boravka gostiju u Vili Plamena, na raspolaganju su sauna, masažna soba, fitnes sale, igraonica za decu, zajedničko popločano dvorište sa mestom za roštilj. Gosti koji su avanturističkog duha i vole izazove i naboj adrenalina mogu da upražnjavaju aktivnosti koje obezbeđuje Vila Plamenac, usklađene sa njihovim željama, zahtevima i mogućnostima – trening streličarstva i iznajmljivanje ATV-A (quad) četvorotočkaša.

Gosti koji su radoznali i željni istraživanja, a ekološki osvešćeni, uživaju u prijatnim šetnjama na pešačkim stazama Divčibarama ili upoznaju prirodne lepote na biciklima ili kreću u potragu za pečurkama, šumskim voćem i lekovitim biljem.

 

SHARE IT: