Vila Pina Zlatibor

Vila Pina Zlatibor

Vila Pina je udoban i luksuzan objekat 4 zvezdice u strogom centru Zlatibora, na samo nekoliko minuta šetnje od jezera, u najlepšem delu prekrasne zlatiborske visoravni. Vila Pina na Zlatiboru raspolaže sa 14 savremeno opremljenih apartmana, sa kompletno opremljenim kuhinjama /kuhinjskim posuđem, frižiderom i trpezarijskim stolom/, ukupnog kapaciteta 52 ležaja. Takođe, svaki apartman u sobama i dnevnim sobama sadrži i LCD TV, DVD, satelitsku televiziju, kao i besplatan bežični internet. Vila Pina je dobitnik nagrade Zlatni bor za najboljeg izdavaoca ležaja na Zlatiboru za 2011. godinu, što govori o kvalitetu smeštaja ovog turističkog objekta.

U sklopu vile Pine na Zlatiboru se nalazi mini wellness centar u kojem su gostima na raspolaganju hidromasažna – đakuzi kada za tri osobe i finska sauna, dostupne 24 h. Za još prijatniji boravak mogu se rezervisati i posebne relaks masaža. O kvalitetu wellness centra vile Pine Zlatibor svedoči i priznanje WELLNESS AWARD 2007, dodeljeno 14.12.2007. godine u beogradskom Hotelu M u organizaciji novinara i centra za promociju Wellness & Spa projekta “Promovišemo najbolje u Srbiji“.

Za manje skupove gostima je na raspolaganju sala za poslovne sastanke i prezentacije, kapaciteta 30 mesta.

Gosti Vile Pine Zlatibor uživaju u širokom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića u udobnom kafe baru, ušuškanom među raskošnim i mirisnim borovima Zlatibora. Za bezbrižan boravak je na raspolaganju parking sa video nadzorom, kao i prostano dvorište sa bogatim sadržajem za decu. Tokom zime, gosti koji borave u Vili Pina mogu svoju ski opremu ostaviti u ostavu za ski opremu, a leti uživaju u brojnim aktivnostima, sadržajima i izletima po zlatiborskoj visoravni, poseti Nacionalnog parka Tara, Muzeja na otvorenom Staro Selo Sirogojno, Drvengrada i Mokre Gore ili vožnji čuvenom Šarganskom osmicom.

Boravak u Vili Pini na Zlatiboru svakom posetiocu omogućava raznovrsne i bogate utiske i uspomene, ispunjene okrepljujućom prirodom i blagotvornim mirisom četinara, toplinom enterijera i ljubaznog osoblja vile. Ove uspomena se pretvaraju u želju za novim dolaskom u Vilu Pinu – oazu mira i udobnosti na Zlatiboru.

 

SHARE IT: