Vila Opera Vrnjačka Banja

Vila Opera Vrnjačka Banja

Vila Opera je novoizgrađeni luksuzni turistički objekat koji se nalazi u samom centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini zamka Belimarković. Vilu Operu odlikuje moderan spoljašnji izgled, ali je objekat savršeno uklopljen u okolinu stapajući savremenu arhitekturu sa rustičnim prirodnim kamenom. Vila Opera je izgrađena po najsavremenijim standardima i karakteriše je tzv. „zelena gradnja“ koja pruža visok stepen energetske efikasnosti.

Vila Opera u Vrnjačkoj banji raspolaže sa 4 tipa apartmana različitih veličina – studio, standard i superior apartmanima i 33 smeštajnih jedinica. Sve smeštajne jedinice Vile Opera su opremljeni luksuznim stilskim nameštajem i sadržajima za udoban odmor, turistički ili poslovni boravak – parket-laminatni podovi sa tepisima, LCD TVsa kablovskim programima, klima uređaj, podno grejanje, udobni king size ili poslebni ležajevi sa mekom posteljinom i izborom jastuka, besplatan internet, kupatila sa tušem, toaletnim priborom i fenom za kosu. Apartmani Vile Opere u Vrnjačkoj banji imaju kompletno opremljenu kuhinju i luskuznu terasu sa prekrasnim panoramskim pogledom. Vila Opera u Vrnjačkoj banji poseduje i LUX mladenački apartman, kao i intimni Wellness i SPA centar.

Restoran Opera se nalazi na krovu istoimene vile, sa 2 odvojene sale za dnevni i noćni a la cart meni i 6 terasa sa kojih se pruža jedinstveni 360° pogled na panoramu Vrnjacke Banje i okolne planine. Specijaliteti kuće su odležali (DryAge) goveđi stekovi, kao i kotleti najkvalitetnije gočke jagnjetine, pripremljene u specijalnoj JOSPER peći. Takođe, iz ponude se izdvaja i selekciju pršuta: Pešterska stelja (ovčiji pršut), Njeguški pršut, kao i goveđi ramstek. Bogata ponuda sireva i pažljivo birana vina eminentnih domaćih i stranih vinarija su svakako nešto po čemu će restoran Opera ostaje u lepom sećanju gostiju.

U okviru luksuzno ambijenta objekta Vile Opera je bar gde gosti uživaju u omiljenom piću. Dve sale kapaciteta do 40 gostiju predstavljaju idealan izbor za nezaboravna venčanja ili svadbe, proslave rođendana ili punoletstva, krštenja i vrste drugih svečanosti. Za goste Vile Opere je dostupan parking i video nadzor 24h, što pruža osećaj opuštenosti i sigurnosti.

Vila Opera je pristupačna svakom gosti, bilo da je u pitanju porodičan odmor, romantičan vikend, poslovan sastanak… Wellness i Spa Centar Vile Opere obuhvata udobne sadržaje i usluge za opuštanje, osvezenje i okrepljenje – tapedarijum, Pedikir, Masažu, Slanu sobu, Parno kupatilo (HAMAM), Finsku saunu, Unutrašnji bazen – jakuzi, Caffe bar, Tuševe, Teretanu i spoljašnji bazen.

Ljubazno osoblje je na usluzi gostima za rezervacije lokalnih izleta i događaja, i izlazi u susret da maksimalno pomogne da se bar na kratko opuste i uživaju svim čulima. Gosti Vile Opere imaju mogućnost da posete i neke od najpoznatijih lekovitih izvora i turističkih znamenitosti Vrnjačke Banje; prekrasnu planinu Goč koja se uzdiže u zaleđini Vrnjačke Banje, obližnje srpske srednjovekovne manastire Ljubostinju, Kalenić i Studenicu, planine kopaoničkog masiva, vinarije Grabak ili aleksandrovačke Župe, srednjovekovni grad Koznik, festivale Vrnjačke banje…. Vrnjačka Banja je već godinama domaćin brojnih kulturnih i zabavnih manifestacija, te možete posetiti Festival Filmskog scenarija, Festival likovnog stvaralaštva, Festival Love Fest, Pozorišni dani srpskog teatra kao i Međunarodni festival klasične muzike.

SHARE IT: