Vila Natural Wood Zlatibor

Vila Natural Wood Zlatibor

Vila Natural Wood je udoban turističko-apartmanski objekat na blagim padinama Vlaovine, u blizini centra poznatog turističkog centra i planine Zlatibor. Vila Natural Wood Zlatibor uživa prekrasan pogled na nezaboravno zlatiborsko okruženje nežno zatalasanih brda, zelenih pašnjaka i mirisnih borovih šuma, Ski Centar Tornik i vrh Čigotu i lokalno stanovništvo koje nigde ne žuri. Zlatibor je od Beograda udaljen 230 km, 310 km od Novog Sada, a od Niša je udaljen tačno 250 km. To znači da Zlatibor pruža raznovrsne pogodnosti okrepljujućeg odmora, iz kog god pravca naše lepe Srbije stigli, jer će u potpunosti nadoknaditi energiju posetiocima i pokazati im sve svoje čari. Planina Zlatibor i najpoznatiji planinski turistički centar Srbije je, zbog svežeg planinskog vazduha, pogodne nadmorske visine od 1000 metara i borova koji se zlate i pod snegom, stekao svoje prepoznatljivo ime i ugled.

Vila Natural Wood je udoban turistički apartmanski objekat 4 zvezdice koji ima četiri smeštajne jedinice, od kojih su 3 u drvenim brvnarama i 8 luksuzno opemljenih apartmana u posebnoj brvnari: Residence Natural Wood (4-8 osoba, 95 m2), Luks Apartman (3-6 osoba, 70 m2), Standard Apartman (1-2 osoba), 8 aprtmana sa 1 spavaćom sobom (2-4 osoba, 40 m2)

Vila Natural Wood Zlatibor se može iznajmiti za boravak u dve posebne brvnare radi nezaboravnog letnjeg ili zimskog odmora na Zlatiboru. Odgovarajući sklad prirodnih materijala i ekološko mirno okruženje Zlatibora osiguravaju prekrasan boravak tokom čitave godine. Gosti koji borave u Vili Natural Wood na Zlatiboru uživaju u modernom smeštaju sa prostranim velikim ili posebnim ležajevima i nameštajem od drveta i sadržajima za prijatan boravak– LCD TV, super-brzi bežični internet, lepo uređena kupatila sa tušem i fenom za kosu, potpuno opremljene kuhinje….

Pored odličnog kvaliteta i udobnosti smeštaja, gosti tokom boravka u Vili Natural Wood na Zlatiboru uživaju u brojnim pogodnostima Zlatibora i aktivnostima i sadržajima koje su na raspolaganju – šetnje, pešačenje, skijanje,  cross country vožnja, lokalni izleti u Nacionalni Park Taru, Šargansku osmicu, Mećavnik Drvengrad, Stari most u Višegradu, Specijalni rezervat prirode Uvac – najveće prirodno stanište beloglavog supa na Balkanu,  planinu Zlatar sa stand-up paddlingom – veslanjem na dasci po jezeru Zlatar, vožnji kanua i kajaka, splavarenju Limom, poseti Manastiru Mileševi, Muzeju na otvorenom Staro selo Sirogojno, Stopića pećini, Potpećkoj pećini, Etno Parku Terzila avlija u selu Zlakusi – poznatom selu veštih grnčara i proizvođača odlične domaće hrane i pića, čuvenoj zlatiborskoj pršutari….

 

SHARE IT: