Vila Montenegro Sveti Stefan

Vila Montenegro Sveti Stefan

Vila Montenegro je luksuzan objekat smešten u Svetom Stefanu – najluksuznijem delu budvanske rivijere u Crnoj Gori, a svojim gostima nudi bazen sa pogledom na Jadransko more i Stari grad na Svetom Stefanu. Spa centar omogućava direktan izlaz na terasu.
Unutrašnje i spoljašnje uređenje Vile Montenegro je delo vrhunskih arhitekata koji su koristili najkvalitetniji italijanski granit i mermer i nameštaj za realizaciju svojih ideja. Vila Montenegro Sveti Stefan je opremljena savremenom telekomunikacionom opremom, kao i ostalim sadržajima koji podržavaju nove tehnologije.

Sve sobe Vile Montenegro Sveti Stefan imaju klima-uređaj, besplatni bežični pristup internetu i TV sa kablovskim programima. Većina soba Vile Montenegro takođe ima veliki balkon sa baštenskom garniturom. Objekat je namenjen gostima sa velikim prohtevima i pruža vrhunsku odobnost i standard usluga koji se mogu dobiti u najvećim svetskim turističkim centrima. Od smestajnih jedinica objekat Vila Montenegro Sveti Stefan ima 12 soba i apartmana od kojih su 2 predsednička apartmana, raznovrsnih veličina – od 25,50 m2 do 156 m2. Studio sobe su luksuzne studio sobe sa klima uređajem, plazma TV-om, direktnom telefonskom linijom, video interfonom, terasom sa pogledom na more, mini barom, sefom. Neke od studio soba imaju i malu kuhinju. Apartmani: Luksuzni apartmani sa klima uredjajem, plazma televizorom, direktnom telefonskom linijom, video interfonom, terasom sa pogledom na more, mini barom, sigurnosnim sefom. Predsednicki apartmani Vile Montenegro : Dva apartmana od 156 m2 i 113 m2 imaju dnevnim boravak, dve spavaće sobe, kupatila sa Jaccuzi kadom, dva manja kupatila, saunu, kuhinje sa pratećom opremom i velikim terasama sa pogledom na more. Podrazumeva se da ovi apartmani poseduju klima uređaj, TV zid, video rekorder, DVD, audio uređaj, direktnu telefonsku liniju, video interfon, sigurnosni sef itd.

Centralnim delom kompleksa Vile Montenegro Sveti Stefan dominira lep bazen u kojem se voda greje tokom čitave godine. Objekat takođe poseduje Jaccuzi, saunu, fitnes salu, restoran sa terasom, bar, garažu, parking itd. Gosti Vile Montenegro Sveti Stefan se mogu opustiti u prijatnom wellness delu koji je opremljen hidromasažnom kadom, saunom i turskim kupatilom. Na raspolaganju su i dobro opremljen fitness studio, sauna i prostrani Jaccuzzi, kao i masažni tretmani.
Restoran Louis Max poslužuje sveža jela od plodova mora, a drvena tavanica u restoranu podseća na unutrašnjost jedrilice. Gosti na terasi mogu obedovati na otvorenom, a bar uz bazen radi do kasnih večernjih sati. Zatvoreni parking kao i garaža sa liftom za automobile se nalaze na donjoj etaži vile, a postoji i oprema za pranje automobila. Objekat Vila Montenegro Sveti Stefan ima svoje hotelsko obezbeđenje i video nadzor 24h, kao i sopstveni sistem napajanja vodom i strujom. U sklopu recepcije Vile Montenegro je i biznis centar u kome gosti mogu koristiti fax i računar sa internet priključkom… Vila Montenegro Sveti Stefan gostima nudi posluženje u sobi tokom 24 sata. Budva je udaljena samo 7 minuta od objekta Vile Montenegro, a aerodrom Tivat nalazi se na 34 km. Podgorica je udaljena 60 km, a aerodrom Dubrovnik, u Hrvatskoj je na 102 km od ovog udobnog objekta.

SHARE IT: