Vila Milas Mostar

Vila Milas Mostar

Vila Milas je nova i moderna, lepo uređena vila 3 zvezdice u Mostaru, smeštena 3 minuta šetnje od ulaza u istorijski deo grada i 400 metara od čuvenog Starog mosta u Mostaru i drugih turističkih znamenitosti, restorana i kafića. Vila Milas Mostar je zapravo smeštena preko puta Franjevačkog samostana i Crkve Svetih apostola Petra i Pavla, 100 metara od “Il Campanila” parkinga za turističke autobuse. Uređenje, položaj i sadžaji Vile Milas Mostar pružaju odličan izbor boravka poslovnih gostiju i turista svih godišta, tj onih koji žele da upoznaju raznovrsne znamenitosti prekrasnog grada Mostara na Neretvi, u Bosni i Hercegovini.

Vila Milas Mostar ima 16 stilski uređenih, nepušačkih i prostranih soba, besprekorne čistoće i zvučne izolacije. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne i obuhvataju ukupan smeštajni kapacitet do 40 gostiju. Sobe Vile Milas Mostar ima klima uređaj, nameštaj modernih linija, udobne ležajeve, drvene parket obologe, LCD TV sa satelitskim programima, radni sto, besplatni internet, balkone i moderna kupatila sa tušem i fenom za kosu.

Udoban restoran Vile Milas Mostar gostima poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak i maštovito odabrana i pripremljena jela mediteranske i hercegovačke kuhinje, koji ispunjavaju ukuse i potrebe svakog gosta, zahvaljujući domaćim i svežim sastojcima, proizvedenim u lokalnom području.

Sadržaji Vile Milas Mostar : nepušačke sobe, lift, klimatizacija i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, recepcija 24 sata, uslužno i predusretljivo osoblje, novine, hol, satelitski programi, turističke informacije, najam vozila, usluge pranja i peglanja, bar, obezbeđen parking.

SHARE IT: