Vila Mila Aranđelovac

Vila Mila Aranđelovac

Vila Mila Aranđelovac je udoban i luksuzno opremljen turistički objekat apartmanskog tipa 4 zvezdice u Aranđelovcu, u čuvenom parku Bukovičke banje u Aranđelovcu, koji je udaljen manje od sat vremena vožnje iz Beograda. Zahvaljujući udobnim sadržajima i kvalitetu usluga, luksuzno uređena Vila Mila predstavlja najudobniju i najzanimljiviju ugostiteljsku ponudu apartmanskog tipa u ovom poznatom turističkom i banjskom centru Srbije. Vila Mila Aranđelovac je smeštena na samom obodu čuvenog stoletnog parka Bukovičke Banje, ukrašenog mermernim skulpturama savremenih svetskih vajara u ovom delu sveta koje čine najveću galeriju skulptura na otvorenom prostoru. Smeštena na samo 5 minuta šetnje od centra Aranđelovca, Vila Mila u Bukovičkoj Banji uživa mirno i prekrasno zeleno okruženje gradskog parka čuvene Bukovičke banje, preko puta Aqua-parka, Hotela Izvor i Konjičkog kluba, što gostima koji ovde borave omogućava prijatan odmor  i osećaj potpunog mira i harmonije.

Koncept umetnički orijentisane i srdačne vlasnice na kome se zasniva gostoprimstvo Vile Mile Aranđelovac je skladno preplitanje kulture, umetnosti, prirode i uživanja. Vila Mila Aranđelovac je ovaj koncept izuzetno uspešno primenila u uređenju pet udobnih smeštajnih jedinica, letnjikovca i raskošno zelenog okruženja i sadržaja za prijatan odmor ili kraći boravak gostiju. Uređenje Vile Mile u Aranđelovcu odlikuje odlično očuvan i lepo obnovljen stilski nameštaj i zanimljivi umetnički detalji sa brojnim slikama, zajednička kuhinja i salon sa pogledom na okolno zelenilo i lepo uređen vrt pun zelenila sa sezonskim otvorenim bazenom koji je omiljeno mesto boravak gostiju. Vila Mila takođe ima prijatan Spa centar sa Jacuzzi kupkom, saunom i stolovima za masažu gde se gosti okrepljuju i istinski uživaju. Vila Mila je takođe izuzetno uspešan domaćin u organizaciji likovnih kolonija i drugih umetničkih sadržaja, kao i lokalnih izleta.

Sobe i apartmani Vile Mile su različitih veličina i kapaciteta, organizovane po sledećoj strukturi – luksuzna četvorokrevetna soba /dva posebna ležajai 1 veliki francuski ležaj/, luksuzna trokrevetna soba /1 poseban ležaj i 1 veliki francuski ležaj/, superior soba sa 1 posebnim ležajem i 1 velikim dvosed ležajem na razvlačenje/, 1 trokrevetna soba sa pogledom na vrt i 1 posebnim ležajem i 1 velikim dvosed ležajem na razvlačenje/i 1 trokrevetna soba sa pogledom na bazen koja ima 1 poseban ležaj i 1 veliki dvosed ležaj. Sve smeštajne jedinice Vile Mile su opremljene stilskim drvenim nameštajem, lepo uređenim salonima sa dnevnim boravkom i udobnim sadržajima koji pružaju jedinstveni doživljaj boravka poslovnih gostiju, učesnika kongresa ili turista u Bukovičkoj Banji – Aranđelovcu. Sobe i apartman Vile Mile u Aranđelovcu su opremljeni kablovskom televizijom, besplatnim bežičnim  internetom, klima uređajem, mini barom i udobnim kupatilima sa tuš kabinama. Sve u Vili Mili u Bukovičkoj Banji je podređeno uživanju i opuštanju gostiju, kao i umetnosti, pa time ovaj objekat predstavlja odličan izbor za miran, sadržajan i nezaboravan odmor posetilaca Bukovičke Banje. Osim toga, ova zanimljiva vila je izuzetno pogodna za organizaciju raznovrsnih umetničkih događaja, skupova, team building programa i sličnih lepih druženja.

Gosti Vile Mile u Bukovičkoj Banji tokom boravka mogu da koriste sve sadržaje, da upoznaju aranđelovački kraj, Bukulju, čuvene okolne vinarije i sva njegova živopisna bogatstva, aranđelovački mentalitet, kulturu i kulturno nasleđe. Manifestacija “Mermer i zvuci” je prestižna kulturna i umetnička manifestacija koja tradicionalno okuplja savremene svetske umetnike. U parku Bukovičke Banje se takođe nalazi lečilište – Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Bukovička banja”, koja je širom sveta poznata po lekovitoj mineralonoj vodi i glini blagotvornog dejstva. Ljubitelji impresionističkog slikarstva biće oduševljeni zadužbinom srpskog slikara Nikole Graovca.

Narodni muzej Aranđelovca je još jedno mesto koje ne smete propustiti u razgledanju grada. Na samo 12 km od Vile Mile nalazi se Topola, mesto značajno za srpsku istoriju i stvaranje moderne srpske države. Tu je zadužbina i mauzolejska crkva dinastije Karađorđević na Oplencu, posvećena Svetom Đorđu. Na samo 4 km od Vile Mile nalazi se još jedno mesto značajno za srpsku istoriju, selo Orašac u kome je 1804. godine podignut Prvi srpki ustanak. Vila Mila je u podnožju Planine Bukulja, gde se nalaze Garaška jezera, koja svojom lepotom netaknute prirode na svakog posetioca ostavljaju nezaboravan utisak. Nedaleko od Aranđelovca su srednjovekovni manastiri Blagoveštenje, Voljača i Nikolje, a istraživačima prirode je jedinstveno iskustvo poseta Pećini Risovači iz doba paleolita (2,5 km od Vile Mila). “Vila Mila Aranđelovac” već tradicionalno, veoma uspešno organizuje likovne kolonije i kreativne slikarske obuke, uz pomoć najuglednijih profesionalaca, profesora slikarstva i umetnosti sa beogradskog i novosadskog Univerziteta umetnosti.

SHARE IT: