Vila Mila Aranđelovac

Vila Mila Aranđelovac

Vila Mila Aranđelovac je udoban objekat apartmanskog tipa 3 zvezdice, u neposrednoj blizini čuvenog parka Bukovičke banje u Aranđelovcu, manje od sat vremena vožnje iz Beograda, koji predstavlja najzanimljiviju ugostiteljsku ponudu apartmanskog tipa u ovom poznatom turističkom i banjskom centru Srbije. Vila Mila Aranđelovac je locirana na samom obodu čuvenog stoletnog parka Bukovičke Banje, sa mermernim skulpturama, koje čine najveću galeriju skulptura na otvorenom savremenih svetskih vajara u ovom delu sveta. Smeštena na samo 5 minuta šetnje od centra Aranđelovca, Vila Mila uživa mirno okruženje oboda gradskog parka čuvene Bukovičke banje, preko puta Aqua-parka, Hotela Izvor i konjičkog kluba, što gostima koji ovde borave omogućava prijatan odmor  i osećaj potpunog mira i harmonije.

Koncept umetnički orijentisane i srdačne vlasnice, na kome se zasniva gostoprimstvo Vile Mile Aranđelovac je skladno preplitanje kulture, umetnosti, prirode i uživanja. Vila Mila Aranđelovac je ovaj koncept primenila u uređenju pet udobnih smeštajnih jedinica, letnjikovca i zelenog okruženja, koje odlikuje raskošno očuvan i dobro obnovljen stilski nameštaj i zanimljivi detalji, lepo uređen vrt pun zelenila, kao i uspešna organizacija umetničkih sadržaja i lokalnih izleta. Sobe i apartmani Vile Mile su različitih veličina i kapaciteta i opremljeni stilski uređenim drveni nameštajem i sadržajima koji pružaju udobnost i jedinstveni doživljaj boravka poslovnih gostiju, učesnika kongresa ili turista. Sobe i apartman Vile Mile su opremljeni kablovskom televizijom, bežičnim  internetom, klima uređajem, mini barom i udobnim kupatilima sa tuš kabinama. Sve u Vili Mili je podređeno uživanju, opuštanju i umetnosti i stoga ovaj objekat predstavlja odličan izbor za miran, sadržajan i nezaboravan odmor posetilaca Bukovičke Banje. Osim toga, ova zanimljiva vila je izuzetno pogodna za organizaciju raznovrsnih umetničkih događaja, skupova, team building programa i sličnih lepih druženja.

Gosti Vile Mile tokom boravka mogu da upoznaju aranđelovački kraj, Bukulju, čuvene okolne vinarije i sva njegova živopisna bogatstva, aranđelovački mentalitet, kulturu i kulturno nasleđe. Manifestacija “Mermer i zvuci” je prestižna kulturna i umetnička manifestacija koja tradicionalno okuplja savremene svetske umetnike. U parku Bukovičke Banje se takođe nalazi lečilište – Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Bukovička banja”, koja je širom sveta poznata po lekovitoj mineralonoj vodi i glini blagotvornog dejstva. Ljubitelji impresionističkog slikarstva biće oduševljeni zadužbinom srpskog slikara Nikole Graovca.

Narodni muzej Aranđelovca je još jedno mesto koje ne smete propustiti u razgledanju grada. Na samo 12 km od Vile Mile nalazi se Topola, mesto značajno za srpsku istoriju i stvaranje moderne srpske države. Tu je zadužbina i mauzolejska crkva dinastije Karađorđević na Oplencu, posvećena Svetom Đorđu. Na samo 4 km od Vile Mile nalazi se još jedno mesto značajno za srpsku istoriju, selo Orašac u kome je 1804. godine podignut Prvi srpki ustanak. Vila Mila je u podnožju Planine Bukulja, gde se nalaze Garaška jezera, koja svojom lepotom netaknute prirode na svakog posetioca ostavljaju nezaboravan utisak. Nedaleko od Aranđelovca su srednjovekovni manastiri Blagoveštenje, Voljača i Nikolje, a istraživačima prirode je jedinstveno iskustvo poseta Pećini Risovači iz doba paleolita (2,5 km od Vile Mila). “Vila Mila Aranđelovac” već tradicionalno, veoma uspešno organizuje likovne kolonije i kreativne slikarske obuke, uz pomoć najuglednijih profesionalaca, profesora slikarstva i umetnosti sa beogradskog i novosadskog Univerziteta umetnosti.

SHARE IT: