Vila Marija Bela Crkva

Vila Marija Bela Crkva

Vila Marija je udoban turistički objekat za smeštaj i ishranu, kategorije 3 zvezdice, smešten između Gradskog i Vračevgajskog jezera koja su najposećenija jezera u Beloj Crkvi. Vila Marija u Beloj Crkvi pruža gostima udoban, povoljan i besprekorno uredan boravak u 16 soba sa ukupno 41 ležaja. Dvokrevetne, trokrevene i četvorokrevene sobe Vile Marija su opremljene sadržajima za prijatan odmor tokom čitave godine – centralno grejanje, laminatni podovi sa podnim oblogama, udobni posebni ili king size ležajevi sa posteljinom i peskirima, ormani ili garderoberi, kupatila sa tušem, besplatni bežični internet, TV, balkoni, većina soba klimatizovana, neke sobe sa radni stolicem i stolicom.

Vila Marija ima lepo uređeno dvorište ukrašeno cvećem i zelenilom sa letnjikovcem što čini prostor pogodan za raznovrsne događaje na otvorenom – koktele, prezentacije, seminare, venčanja, proslave i zabave…. Sala kapaciteta 80 mesta je na raspolaganju gostima, kao i Crem Café koji radi od 08,00 do 22,00 sata.

Gostima koji borave u Vili Marija Bela Crkva se po najavi poslužuje bogat buffet doručak i večera, a na raspolaganju je prostor za samostalnu pripremu roštilja ili kotlića.  Neposredno preko puta Vile Marije u Beloj Crkvi je poznati restoran Laguna koji poslužuje veliki izbor ukusne tradicionalne hrane i pića. Nedaleko od Vile Marije se nalaze teniski tereni i drugi sportski sadržaji, posebno aktivnosti na vodi. Do plaža na obližnjim belocrkvanskim jezerima se stiže za 5 minuta šetnje. Gostima koji borave u Vili Mariji je na raspolaganju parking, najam biciklova, kao i raznovrsni izleti sa posetom znamenitosti ovog dela Vojvodine – razgledanje Vršca, degustacije vina, poseta tvrđave Ram, arheološkog nalazišta Viminacijum i Golubačke tvrđave, Deliblatske peščare, Dupljaje, Jasenova i slapova na reci Karaš sa vožnjom kajaka, …..

SHARE IT: