Vila Majur Kelebija

Vila Majur Kelebija

Nedaleko od srpsko – mađarske granice, 10 km od Subotice, u najsevernijem delu Vojvodine, u malenom mestu Kelebiji, nalazi se čuvena vila Majur, okružena parkom i raskošnim zelenilom.

Vila Majur Kelebija raspolaže sa 12 soba i 8 apartmana. Sve sobe i apartmani Vile Majur Kelebija su prostrani, udobni, funkcionalni, dobro osvetljeni, opremljeni kupatilom sa tušem i fenom za kosu, mini barom, besplatnim internetom. Kupatila uz ostalu opremu raspolažu i bade mantilima i papučama.

U okviru Vile Majur na Kelebiji nalazi se i restoran u kome se služe ukusni specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, a posebno se ističu jela koja se pripremaju pred gostom (tatar biftek, flambirana mesna jela). Restoran se sastoji od unutrašnjeg dela sa 120 mesta i prostrane terase sa prelepim pogledom na borovi park.

Enterijer restorana deluje veoma otmeno jer je izgrađen u stilu gazdinskih bogatih kuća ovoga područja Vojvodine – najsevernijeg dela Srbije. Restoran Vile Majur Kelebija se može pohvaliti značajnim nagradama na takmičenjima za turizam i ugostiteljstvo saveznog i republičkog ranga.

Vila Majur Kelebija poseduje zatvoreni bazen, saunu, mini teretanu i prostoriju za masažu. Veličina bazena je 9 metara dužina, 5 metara širina, dubina ide od 0,5 do 1,8 metara.

Pored bazena nalaze se tuševi, čija upotreba je obavezna pre ulaska u bazen. Gostima u dobroj fizičkoj kondiciji je na raspolaganju teretana koja se nalazi na galeriji bazena.

U wellness centru Vile Majur gosti mogu da koriste i usluge profesionalnih masera (relaksacione i terapeutske masaže).

Poslovnim gostima je na raspolaganju konferencijska sala sa tehničkom opremom gde se organizuju razni poslovni sastanci, skupovi i seminari.

Od dodatnih sadržaja i usluga izdvajaju se usluge slanja faksa, fotokopiranje, čiščenje cipela, apartman za mladence, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, VIP soba, recepcija sa radnim vremenom 24/7, room servis…

Gosti Vile Majur u Kelebiji tokom boravka mogu da upoznaju neposredno okruženje i turističke znamenitosti Kelebije, jezera Palić, čuvenih obližnjih salaša i Vinariju Zvonko Bogdan, ili upražnjavaju aktivnosti: jahanje konja, vožnja fijakerom, vožnja bicikla, ribolov, tenis na dva teniska terena, stoni tenis, pikado….

SHARE IT: