Vila Larus Palić

Vila Larus Palić

Vila Larus je novoizgrađena vila kategorije 3 zvedice u prelepom ambijentu jezera Palić, najpoznatijeg i najbolje razvijenog turistickog centra Vojvodine. Vila Larus se nalazi samo 300 metara od Palićkog jezera i 1 km od centra turističke destinacija Palić i zahvaljujuci odličnoj lokaciji i kvalitetnim sadržajima omogućava prijatan odmor ili udoban vikend-kraći boravak na Paliću. Vila Larus Palić dočekuje goste tokom cele godine i izuzetno je pogodna za boravak porodica, ali i poslovnih gostiju.

Vila Larus na Paliću prima goste tokom čitave godine i ima smeštajni kapacitet od 8 klimatizovanih nepušačkih soba i 3 apartmana, kafe bar, TV salu, klimatizaciju i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, lepo uređeno travnato dvorište sa dečijim igralištem i baštom punom cveća i zelenila, bazen sa ležaljkama i bezbedan parking.

Sobe i apartmani Vile sa bazenom Larus Palic su moderni, udobni i tehnički dobro opremljeni za savršen odmor gostima raznovrsnog profila, zahteva i očekivanja. Apartmani Vile Larus imaju dnevni boravak ili trpezariju i opremljenu kuhinju i pogodni su za boravak porodica i većeg broja gostiju.

Sobe i apartmani Vile Larus Palić su opremljene sadržajima za prijatan boravak – tepih podne obloge od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV sa satelitskim programima, aparat za pripremu kafe-čaja, garderober, radni sto i stolica, sopstveno kupatilo sa kadom-tušem i fenom za kosu.

Vila Larus Palić ima 6 standard soba, od toga 1 soba sa francuskim – king size ležajem i 5 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima i mogućnošću spajanja kreveta.

Vila Larus Palić ima 2 porodične sobe, koje su opremljene sa francuskim ležajem i posebnim ležajem na razvlačenje, čime se dobija pomoćni ležaj.

Vila Larus Palić ima 1 Studio apartman, koji je uređen u stilu studio apartmana i raspolaze sa jednim francuskim-king size ležajem i 1 posebnim ležajem, opremljenom kuhinjom i prostranim dnevnim boravkom, gde postoji mogućnost da se smesti i dečiji krevet ili još jedan poseban ležaj. Apartman sa jednom spavaćom sobom čine dve odvojene prostorije – dnevni boravak i spavaća soba i pogodan je za boravak više /4-6/ gostiju.

Gostima Vile Larus se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, koji zadovoljava sve nutritivne potrebe. Jedan od najlepših delova Vile Larus na Paliću je prekrasna zelena bašta sa velikim i decijim bazenom i ležaljkama, okružena mirisom lavande i cvrkutom ptica, što omogućava izvanredan ambijent za uživanje u jutarnjoj kafi ili opuštanju i osveženju. Gostima Vile Larus je na raspolaganju zidani roštilj u zadnjem delu bašte, gde sa uživanjem mogu samostalno pripremati omiljenu hranu.

Tokom udobnog boravka u Vili Larus na Paliću gostima su na raspolaganju brojni sadržaji i aktivnosti na Paliću i okolini – ZOO vrt, raznovrsne kulturne i muzičke manifestacije, poseta obližnjih salaša i čuvenih vinarija, korišćenje gradskog bazena, ribolov na obližnjem jezeru, sportske aktivnosti, razgledanje Subotice i njene raskošne arhitekture stila secesije, sa prekrasnom Gradskom kućom, 8 km od Palića.

SHARE IT: