Vila Hotel Skadarlija

Vila Hotel Skadarlija Beograd

Porodični Hotel Vila Skadarlija je udoban hotel 4 zvezdice u samom centru Beograda, u poznatoj boemskoj četvrti Skadarliji. Hotel Vila Skadarlija Beograd se izdvaja od drugih skadarlijskih hotela jer se ovde gosti osećaju kao kod kuće, čemu doprinosi ljubazno i predusretljivo osoblje, kvalitetna usluga, moderno i funkcionalno opremljene sobe u retro stilu i bogat doručak koji obuhvata tradicionalna srpska jela.

Odličan položaj Hotela Vile Skadarlija Beograd omogućava gostima neposrednu blizinu zanimljivih sadržaja boemskog dela Beograda – čuvene Skadarske ulice – Skadarlije, kao i turističke posete – beogradske galerije, muzeje, restorane, klubove, pivnice. “Skadarlija je nezaboravna, najlepša priča starog Beograda”, koja u raznim, ali uvek autentičnim oblicima, traje od 19. veka. Zbog prijatnog ambijenta Skadarlije – poznatog istorijskog dela Beograda, odličnog provoda, starogradske muzike i vrhunske kuhinje, Skadarliju svakoga dana poseti preko 20000 ljudi. U Skadarliji su pored starinskih kafana i restorana, posetiocima na raspolaganju brojne poslastičarnice, kafići, pivnice, galerije slika, starinarnice i antikvarnice.

Budući da Vila Hotel Skadarlija Beograd odiše retro duhom starih vremena kao i sama Skadarlija, vlasinici su svoj hotel nazvali po ovom čuvenom istorijskom delu Beograda. Hotel Vila Skadarlija pruža smeštaj u osam luksuzno opremljenih soba koji se odlikuju udobnošću i stilskim uređenjem  – parket laminat podovi, udobni ležajevi i nameštaj od drveta – radni sto i stolica, prostrana kupatila sa tušem ili neke sa jacuzzi spa kadom ili saunom, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Svi apartmani Hotela Vile Skadarlija su potpuno novi i raspolažu kablovskom TV sa preko sto izabranih domaćih i stranih kanala, LCD panelima, klima uređajima, telefonom i besplatnim bežičnim internetom. Kućni ljubimci su dozvoljeni i za njihov boravak nije potrebna doplata. Bez doplate su gostima takođe na raspolaganju sef i ostava za odlaganje prtljaga, a dodatno se plaća 15 EUR po danu parking mesto u okviru Vile.

Hotel Vila Skadarlija je pravo mesto za sve posetioce koji žele da upoznaju dušu starog Beograda iz pravog ugla, za one koje je umetnička inspiracija ili zaljubljenost dovela ovde, kao i za mnoge koji žele beg od gužve i stresa. Ljubazno i profesionalno osoblje Vile Hotela Skadarlija je uvek na raspolaganju gostima za raznovrsne turističke informacije i predlog poseta uvek zanimljivog Beograda.

SHARE IT: