Vila Fortuna Mostar

Vila Fortuna Mostar

Vila Fortuna u Mostaru je vlasništvo porodice Bijavica, koji vode jednu od najboljih turističkih agencija regiona, a svakako najbolje turističke agencije u Bosni i Hercegovini. Villa Fortuna Mostar je smeštena na samo 150 metara od Starog mosta i živopisnog istorijskog centra Mostara i izuzetno je, svojim uređenjem i udobnim sadržajima, pogodna za boravak poslovnih gostiju, kao i turista željnih da upoznaju bogato kulturno nasleđe Mostara i plodne Hercegovine.

Villa Fortuna Mostar raspolaze sa 6 udobnih i lepo uređenih soba i jednim apartmanom, ukupnog smeštajnog kapaciteta 17 ležaja. Sve sobe Vile Fortune Mostar su klimatizovane i imaju lepo uređena kupatila sa tušem i mini bar. Neke sobe Vile Fortune imaju balkone sa pogledom na lepo, zelenilom ukrašeno i potpuno mirno dvoriste. Ulaskom u vrt, šum vode fontane dopunjavaju mirisi Mediterana – šipak, smokve, maslina i vinova loza. Duh prošlosti sačuvan je i u postavci mini etno muzeja u sklopu Ville Fortune Motar, sa eksponatima iz 16. veka.

U zelji da se očuva tradicija života Hercegovine, posetiocima se nudi ekološki izgrađena kamena kuća, u kojoj se mogu probati originalni hercegovački specijaliteti i uživati u kapljici carske Žilavke i Blatine. Vlasnici Ville Fortuna, porodica Bijavica, imaju turističku agenciju Fortuna tours, koja je osnovana 1989. godine. Danas ona ima tri poslovnice u gradu Mostaru i nudi kompletnu turističku uslugu: izdavanje avio i brodskih karata, usluge profesionalnih turističkih vodiča, izlete, transfere luksuznim vozilima visoke klase, ne starijih od godinu dana – Mercedes Vianno 7+1, Mercedes C klase, AMG, Mercedes A klase, sa aerodroma u Splitu, Dubrovniku, Sarajevu i ostalih gradova u regionu.

SHARE IT: