Vila Diva Zlatar

Vila Diva Zlatar

Vila “Diva” se nalazi u najmirnijem delu planine Zlatar, na nadmorskoj visini od 1200 metara, potpuno okružena gustom četinarskom šumom, sa prekrasnim pogledom na okolne planinske vrhove.

Vila Diva je novi objekat visoke kategorije – 3* zvezdice, namenjen odmoru i uživanju gostiju svih profila, očekivanja i zahteva, jer raspolaže udobnim i zanimljivim sadržajima i visoko-profesionalnim kvalitetom usluge.

Vila “Diva” na Zlataru ima u prizemlju restoran sa dnevnim boravkom, terasom i toaletom. Na prvom spratu vile su dve dvokrevetne i dve trokrevetne sobe sa kupatilima i terasama.

Na drugom spratu-potkrovlju vile je apartman veličine 60 m2, veoma pogodan za boravak porodica ili povezanih društava.

Apartman raspolaže sa posebnom spavaćom sobom sa francuskim ležajem i kupatilom i prostranim dnevnim boravkom sa sedećom garniturom, opremljenom kuhinjom, trpezarijom i terasom. Sve sobe su opremljene nameštajem od prirodnih materijala, u skladnom stilu pastelnih i svetlih tonova, sa odgovarajućim kontrastom ostvarenim pomoću drvenih i kamenih detalja i odgovarajuće opreme – TV, svetla. Kupatila u vili su veoma prijatna i opremljena tuš kabinama i fenom za kosu.

Zajednički prostori vile – restoran, trpezarija, dnevni boravak i terasa obiluju udobnošću i predstavljaju izuzetno prijatno mesto za odmor, opuštanje i uživanje u brojnim blagodetima Zlatara. Raskošno neposredno okruženje, miris šume i očuvanog prirodnog ambijenta i prekrasan vidik koji se pruža sa terasa vile doprinose nezaboravnom utisku.

U vili Divi se poslužuju isključivo čuveni tradicionalni specijaliteti, pripremljeni od namirnica iz lokalne proizvodnje, ili sopstvene proizvodnje ekološkog kvaliteta – na bazi polupansiona – doručak i večera. Gostima Vile Diva je obezbeđen parking.

Tokom boravka se preporučuju brojne aktivnosti i uživanje u prirodi i upoznavanje bogatog prirodnog i kulturnog nasleđa Zlatara, Nove Varoši i prekrasne okoline i jugozapadne Srbije – izleti do Specijalnog rezervata prirode Uvac sa vožnjom katamaranom ili čamcem, Radoinjskog ili Potpećkog jezera, razgledanje manastira Mileševa, Dubnica, Sveti Nikola Dabarski, Mažići, Kumanica i Davidovica, starog sela Štitkova, Starog Sela Sirogojna, Zlatibora, Mokre Gore i Mećavnika, Višegrada, Novog Pazara, Sjenice i Peštera, splavarenje Limom, poseta seoskih domaćinstava koja pružaju turističke usluge i upoznavanje autentičnog načina života lokalnog gorštačkog stanovništva – kulinarske radionice, priprema heljdopite, branje lekovitog bilja i šumskih plodova, sportske i kulturne manifestacije, poput Zlatarske sirijade i sličnih…

Jednom rečju – ovo je idealna destinacija za ispunjenje raznovrsnih zahteva ljubitelja i poštovalaca mira, tišine i lepote.

SHARE IT: