Vila Delux Negotin

Vila Delux Negotin

Vila Delux je udoban i luksuzan turisticki objekat 5 zvezdice, koji se nalazi na samom ulazu u Negotin u Istocnoj Srbiji, par minuta setnje od centra grada. U blizini Vile Delux Negotin su supermarket, restoran, dom zdravlja, gradski bazen, gradski fudbalski stadion i hala sportova.

Smeštaj u Vili Delux Negotin obuhvata luksuzno uređene apartmane i udobne komfort i standard sobe, opremljene modernim namestajem, parket-laminatnim podovima, udobnim kupatilima sa kadama i tuš kabinama, fenom za kosu, klima uređajima, flat LCD TV-om sa satelitskim programima, besplatnim bežičnim internetom, mini barom, centralnim grejanjem, individualnim podešavanjem temperature, terasama sa balkonima.

Apartmani Vile Delux Negotin imaju potpuno opremljenu kuhinju. Poslovnim gostima ili turistima koji borave u Vili Delux u Negotinu su na raspolaganju bazen modernog dizajna, dvorište sa zelenilom, parking, usluge pranja i peglanja, posluženja u sobi.

U sklopu Vile Delux Negotin je sala pogodna za sastanke, simpozijume, konferencije, gala večere i druge vrste okupljanja.

SHARE IT: