Vila Del Rey Lopatnica

Vila Del Rey Lopatnica

Vila Del Rey je udoban turistički objekat u selu Lopatnici u dolini reke Lopatnice u centralnoj Srbiji – jednom od najlepših područja Srbije, u okolini Kraljeva, iznad doline jorgovana, nedaleko od reke Ibar. Zahvaljujući sadržajima i uslugama, objekat Vila Del Rey u selu Lopatnici predstavlja rajski kutak za udoban porodični odmor ili odredište posetilaca koji žele rekreaciju i blagorodne aktivnosti u prirodi. Ovo područje Srbije odlikuje mir, tišina, netaknuta priroda, bistri potoci, čist vazduh, planinski izvori, tradicionalna domaća kuhinja, okolni manastiri Žiča i Studenica, srednjevekovni grad Maglič, reka Ibar sa pritokama koje omogućavaju uzbudljivo splavarenje, ribolov i mušičanje, vrlo pogodne staze za šetnju-pesacenje-planinarske ture i vožnju brdskog bicikla, prekrasni prirodni tereni za sakupljanje lekovitog bilja i šumskih plodova….

Vila Del Rey u Lopatnici pruža udoban smeštaj u dvokrevetnim sobama sa posebnim ili francuskim-king size ležajevima i kupatilima sa tušem. U ponudi su i porodične sobe i apartmani koji su pogodne za boravak porodica sa decom. Sve sobe Vile Del Rey su opremljene parket podovima sa tepisima i podnim oblogama i imaju prelepi pogledom na okolne planine i šume i bazen.

Gosti Vile Del Rey tokom boravka besplatno koriste otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima koji je omiljeno mesto u sklopu vile za uživanje i osveženje uz piće ili jedinstven obrok. Ljubazni domaćini i iskusni lokalni turistički i planinarski vodiči su na usluzi za brojne okrepljujuće aktivnosti u prirodi – pešačenje, hodanje na krpljama tokom zimskog perioda, maštovite kulinarske obuke i radionice koje vodi Gospodin Dražen sa pomoćnicima, turističke posete obližnjih manastira Žiče, Studenice i kulturno-istorijskih znamenitosti – tvrđava Maglič, vežbanje, obrok pored bazena, upoznavanje tradicije i očuvanih običaja i načina života lokalnog stanovništva…. Zahvaljujući raznovrsnim sadržajima i lokalnim znamenitostima, Vila del Rey u Lopatnici je pogodno odredište za zanimljive team building programe sa uzbudljivim aktivnostima u prirodi, okolini, kao i u samom objektu…

Ishrana u Vili Del Rey je na bazi noćenja, noćenja sa doručkom i polupansiona, a sva ukusna jela se pripremaju pod budnim stručnim nadzorom vlasnika Vile, Gospodina Dražena koji ima izuzetno bogato iskustvo i ugled u gastronomiji u najprestižnijim ugostiteljskim objektima u Srbiji i regionu. Ručak je a la cart i može se organizovati po želji gostiju. Gostima Vile Del Rey u Lopatnici je na raspolaganju besplatan parking i bežični internet.

SHARE IT: