Vila-Pansion Čikago Soko Banja

Vila Čikago Sokobanja sa bazenom nalazi se u naselju Carina, u širem centru Soko Banje, 600 metara od  čuvenog sokobanjskog šetališta, u blizini Hotela Sunce i parka na Banjici. Do ovog udobnog turističkog objekta sa bazenom u Soko Banji se najlakše dolazi od zgrade Opštine putem prema Hotelu Sunce ili Moravica i skretanjem levo, gde se posle stotinka metara nalazi Vila-Pansion sa bazenom i restoranom Čikago.

Vila-Pansion Čikago je turistički objekat u Soko Banji sa tradicijom dobrog domaćina, koji svojim gostima nudi udoban smeštaj, restoran sa domaćom kuhinjom i otvoreni bazen. Ceo kompleks objekta Čikago u Soko Banji je pokriven bežičnim Internetom.
Smeštajni deo Pansiona Čikago Soko Banja obuhvata 40 ležaja u dvokrevetnim sobama. Sve sobe imaju laminat podove, udobne posebne ili king size ležajeve, klima uređaj, LCD TV, kupatilo sa tušem i terasu. Restoran Čikago ima 80 mesta u sali i 30 mesta na terasi, sa koje se pruža jedinstveno lepa panorama Soko Banje i planine Ozren. Sala restorana je opremljena centralnom ventilacijom, LCD TV-om i besplatnim bežičnim Internetom, prijatnom muzikom tokom čitavog dana. Tokom boravka u Vili Čikago gosti uživaju u ukusnim specijalitetima, – tradicionalna predjela sa sirom i kajmakom, gotova jela, supe i čorbe, svinjski vrat na žaru, piletina sa susamom, leskovački uštipci, riblji specijaliteti, ramstek sa pečurkama, prepečen hleb, raznovrsne salate i poslastice, široki izbor pica i osvežavajućih napitaka.

Kvalitetnim smeštajem, prvoklasnom kuhinjom i ljubaznim i profesionalnim osobljem, Vila-Pansion Čikago omogućava okrepljujući i prijatan odmor ili boravak u Soko Banji. Restoran „Chicago“ je 2009. godine na Novosadskom sajmu odlikovan zlatnom medaljom za kvalitet. Od 2015. godine su gostima Vile-Pansiona Čikago Soko Banja na raspolaganju dodatni prijatni sadržaji – otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, dvorište, dečije igralište, parking.

SHARE IT: