Vila Bulevar Beograd

Vila Bulevar Beograd je udoban apartmanski-turistički objekat u Beogradu, na Bulevaru Oslobođenja i u čuvenom Dedinju, 4 km od centra grada, upravo preko puta Bajfordove šume poznate kao Banjička šuma u Beogradu. Vila Bulevar Beograd ima nekoliko soba i apartmana – smeštajnih jedinica koje su različite veličine i kategorije, organizovane u modernoj zgradi od 4 sprata: 2 Standard sobe, Studio apartmani, Business – poslovni apartmani, porodični apartman i Veliki porodični apartman sa kuhinjom i terasom, pogodan za boravak 5 osoba. Vila Bulevar Beograd se nalazi na Dedinju – širem centru Beograda, na jednom od najlepših područja grada sa obiljem parkova, zelenila, rezidencijalnih vila, ambasada, uglednih javnih i privatnih bolnica i klinika – Bel Medic, Vojnomedicinska akademija (VMA), Ortopedsko-hirurški institut Banjica (Ortopedija Banjica), Specijalna bolnica za oftamologiju Miloš Klinika, Klinika Papić, KBC „Dr Dragiša Mišović ”…, potpuno okružena zelenilom, stazama za trčanje u mirnom prirodnom ambijentu, a samo 10 minuta vožnje od centra Beograda.

Prostrane sobe i apartmani Vile Bulevar u Beogradu su uređene u modernom stilu i opremljene udobnim sadržajima za prijatan boravak u Beogradu: tepisi od zida do zida, klima uređaj, centralno grejanje, besplatan bežični internet brzog protoka, udobni posebni ili veliki bračni ležajevi,  sofa ležajevi na razvlačenje, radni sto i stolica-stolice, garderober, LCD TV, kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu, neke jedinice mini kuhinjom, Veliki porodicni apartman sa potpuno opremljenom kuhinjom, neke jedinice sa francuskim balkonom, a porodični apartman sa prostranom terasom sa prekrasnim pogledom na zelenu okolinu.

Izborom Vile Bulevar u Beogradu se gosti se odlučuju za najam smeštaja koji je mali porodični posao koji pruža jedinstveni spoj modernog i tradicionalnog, daleko od gužvi, uniformisanosti i krutih pravila velikih hotelskih lanaca. Tokom boravka u Vili Bulevar u Beogradu gosti provode svoje slobodno vreme opustajuci se i uživajući u prostranoj bašti, uz omiljeno piće. Po dolasku u Vilu Bulevar, gosti odmah upoznaju osoblje i druge goste, što boravak čini sasvim prijateljskim i dobrodošlim iskustvom. Smeštaj u Vili Bulevar u Beogradu pruža turistima i poslovnim gostima udoban kraći ili duži boravak i mogućnost da jednostavno organizuju svoje poslovne aktivnosti i-ili upoznaju najznačajnije znamenitosti Beograda i nezaboravne delove ovog živog grada.

Vila Bulevar Beograd se nalazi na samo par stotina metara od stadiona Crvene zvezde i Partizana koji su sportska obeležja koja su stavila Beograd na svetske mape sporta i fudbala. Obližnja trim staza i blizini Atletske hale pruža odlične uslove za pripremu sportista daleko od gužvi u teretanama…

Sadržaji Vile Bulevar Beograd: udoban najam smeštaja sa besplatnim bežičnim internetom brzog protoka, recepcija tokom 24 sata, lift, bašta, besplatan parking i garaža  – potrebna rezervacija, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, posebna uputstva za kasni dolazak- prijavu posle 23,00 sata….

SHARE IT: