Vila AS Vrnjačka Banja

Vila AS Vrnjačka Banja

Vila „AS“ se nalazi u jednom od najlepših delova Vrnjačke banje, u neposrednoj blizini hotela „Merkur“ i čuvenog parka i šetališta Vrnjačke Banje – najpoznatije banje u Srbiji. Vila As Vrnjačka Banja raspolaže prijatno uređenim jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i VIP apartmanom, čiji sadržaj će učiniti da se gosti osećaju kraljevski. Sobe Vile As u Vrnjačkoj Banji su opremljene novim i udobnim nameštajem, kablovskom TV, klima uređajem, minibarom i sopstvenim kupatilima sa tusem. Struktura soba Vile As Vrnjačka Banja – četiri klasične dvokrevetne sobe, dve sobe sa francuskim ležajima, dve trokrevetne sobe i dve četvorokrevetne sobe.

U sklopu vile As Vrnjačka Banje je i ekskluzivni restoran u kome gosti uživaju u specijalitetima srpske i inostrane kuhinje, kao i u vrhunskim pićima sa svih geografskih područja. Za što prijatniji boravak gostiju, u okviru vile As Vrnjačka Banje se nalazi lepo uređen park sa letnjom baštom i prostorom za igru dece. Šarm vile As Vrnjačka Banja, prirodne blagodeti lekovite Vrnjačka Banje, izvrsna kuhinja i ljubazno osoblje čine boravak u Vrnjačkoj banji nezaboravnim.

Zanimljiva mesta : Manastiri Ljubostinja, Ziča, Gradac, Studenica, Kalenić, Planina Goč, Koznik, Kruševac, Aleksandrovac i čuvene župske vinarije

SHARE IT: