Vila Aleksandar Orašac

Vila Aleksandar Orašac

Vila Aleksandar Orašac je luksuzni turističko-ugostiteljski-sportski objekat 4 zvezdice u istorijskom mestu Orašcu  u kome je Karađorđe Petrović 1804. godine podigao Prvi srpski ustanak. Vila Aleksandar u Orašcu se nalazi u Šumadiji – centralnoj Srbiji, jednom od najlepših krajeva središnje Srbije, nedaleko od magistralnog puta, 8 km od Aranđelovca, 74 km od Beograda, 55 km od Kragujevca, 22 km od Mladenovca, 14 km od Topole i 33 km od Lazarevca. Vila Aleksandar u Orašcu je izuzetno pogodno odredište posetilaca kojima omogućava udoban boravak, prijatan odmor, uspešan poslovni sastanak, jedinstveno vencanje, nezaboravni team building, uzbudljivu zabavu, porodično druženje ili proslavu i opuštajući vikend aranžman sa spa-wellness sadržajima i korišćenjem otvorenih bazena tokom letnjih meseci.

Vila Aleksandar u Orašcu je smeštena na prostranom i lepo uređenom imanju veličine 4 hektara koji je ukrašen fontanama, travnatim senicima, otvorenim bazenima, ružičnjacima za sedenje u toplim letnjim danima, kao i dekorativnim bunarima i cesmama sa hladnom pitkom vodom i vajatima iz davnina. Staze za pristup do vajata i otvorenih bazena prilagođene su gostima i vode kroz cvetne aleje, grupacije ukrasnog šiblja, listopadnog i četinarskog drveća, koje svojim krošnjama čine igru senki na prostranim stazama i travnjacima. Ovaj zanimljiv i lepo uređen turistički objekat u Orašcu ima otvorene terene za košarku, rukomet, odbojku, fudbal i tenis, Avantura Park, kao i lepu malu crkvu brvnaru Svetog Joanikija.

Vila Aleksandar Orašac ima smeštajni kapacitet od oko 60 ležajeva u 20 soba u glavnom objektu i 4 male vile-drvena bungalovaLoreana, Sara, Lejla and Olivera, koji su potpuno prilagođeni ambijentu prirodne okoline i odišu toplinom za prijatan i udoban boravak. Svaka soba Vile Aleksandar Orašac ima sopstveno kupatilo sa tusem i cvetnu terasu sa izvanrednim pogledom na prelepu Šumadiju. Smeštajne jedinice Vile Aleksandar su udobno opremljene sadržajima koji pružaju prijatan boravak – klima uređaj, mini bar, LCD TV, sigurnosni sef, frižider, telefon i bežični internet. Svi javni prostori Vile Aleksandar Orašac su klimatizovani i pod video nadzorom. Pored glavnog objekta Vile Aleksandar modernog stila, posetiocima su na raspolaganju četiri brvnare na sprat, izgrađene u duhu tradicionalnih objekata stare Šumadije, čije je uređenje potpuno usklađeno sa okolnim očuvanim prirodnim ambijentom blago-zatalasane Šumadije. Brvnare (vajati) Vile Aleksandar u Orašcu su apartmanskog tipa, sa udobnim dnevnim boravkom u prizemlju i spavaćom sobom na spratu.

Prostrani restoran – Vajat Vile Aleksandar u Orašcu ima oko 100 mesta i kamin u kome tokom zime pucketa vatra. Restoran gostima poslužuje bogat buffet doručak i veliki izbor jela tradicionalne i internacionalne kuhinje, koja zadovoljavaju svaki ukus i potrebe – proja, sir, kajmak, dimljeni proizvodi, raznovrsne supe i čorbe, razna pečenja, roštilj i salate, kao i raznovrsne originalne poslastice, sladoledi i voće.

U okviru kompleksa Vile Aleksandar Orašac su i dva velika otvorena bazena sa vodenim igrama i toboganima, opremljeni velikom restoranskom salom sa letnjom baštom, šankom i binom za muziku, gde je moguće organizovati raznovrsne zabave, skupove, proslave ili noćno kupanje. Najmlađim /ali i starijim/ posetiocima ovog kompleksa je na raspolaganju uzbudljiv sadržaj Avantura parka, koji pruža zanimljive aktivnosti i zabavu – prepreke na drveću, zip line, viseći mostovi, mreže, stubići i grede, zabavne igre…..

Vila Aleksandar Orašac raspolaže nizom sadržaja i pogodnosti za uživanje posetilaca različitih profila: rampa za kretanje invalida, lift, recepcija, dnevni boravak i restoran sa terasom, Adrenalin park, frizerski salon, zimska bašta, vidikovac, prostorija za kulturno zabavne aktivnosti, konferencijska sala sa kompletnom opremom za sve vrste sastanaka.

 

SHARE IT: