Vikend na Drini

Vikend na Drini

Rezervišite

 

 

U SARADNJI SA NASIM IZUZETNIM PARTNEROM – TOUR OPERATOROM TARA TOURS-om

1. DAN

Polazak iz Beograda u 14,00 casova i vožnja preko Valjeva za Bajinu Baštu. Po dolasku smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.

2. DAN

Posle doručka obilazak manastira Rača, zadužbine kralja Dragutina iz XIII veka. Nastavak vožnje Nacionalnim Parkom Tara do Mitrovca, “dečijeg grada” i obilazak “tepih livade”, vidikovca “Kozija stena”, sa koga se pruža veličanstven pogled na jezero Perućac. Nastavak vožnje prema jezeru Zaovine. Obilazak Brane Lazići sa pogledom na jezero Spajići i predeo na kome je 1875. godine otkrivena Pančićeva omorika. Povratak na Perućaci ručak u restoranu ” Vrelo” na vodopadu reke Vrelo na Drini. Obilazak reke Godine i njenih vodopada, najkraće reke u Srbiji, čija je dužina od izvora do ušća 365 metara. Oblačenje splavarske opreme, ukrcavanje u čamce i splavarenje rekom Drinom do Bajine Bašte u trajanju od 2 – 3 sata, zavisno od vodostaja. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3. DAN

Posle doručka, odjava iz hotela. Polazak za Perućac. Ukrcavanje u brod na jezeru Perućac i vožnja Kanjonom Drine u trajanju od 2 sata. Po završetku vožnje odlazak na “Predov Krst”, obilazak vidikovca “Bilješka stena”, rezervata prirode “Zvijezda” i filmske kućice u kojoj je snimljen film “Ptice koje ne polete”. Ručak u Lovačkom Domu ili na vidikovcu Bilješka Stena (zavisno od vremenskih uslova). Polazak za Beograd. Večernji dolazak i kraj programa.

CENA : 138 EUR     Minimum : 30 učesnika

Ukljuceno :  prevoz autobusom visoke turističke kategorije, smeštaj u hotelu 3 zvezdice na bazi dva polupansiona, ručak u restoranu ” Vrelo ” na vodopadu reke Vrelo, rafting-splavarenje Drinom, vožnja brodom kanjonom Drine, ručak u Lovačkom Domu ili na vidikovcu Bilješka stena, PANACOMP logistika I profesionalno vođstvo

 

SHARE IT: