Vansezonski paketi 7-10-14-21 dana Bokokotorski zaliv – Đenovići Crna Gora

VANSEZONSKI PAKETI 7-10-14-21 dana – Bokokotorski zaliv – Denovići Crna Gora

Od 2000. godine Kotor smatraju jednim od najlepših zaliva na svetu i jednim od najjdinstvenijih područja Mediterana. Prekrasni vrhovi i planine u zaleđu Kotora – Lovćen, 1694 metara i Orjen, 1894 metara, dele Bokokotorski zaliv na hercegnovski zaliv, tivatski zaliv i risansko-kotorski zaliv, povezane moreuzima Kumbor i Verige, koji je najuži deo bokokotorskog zaliva – 300 metara. Verige su ime dobile po ogromnim lancima koji su se podizali sa obe obalske strane, kako piratske i sve neprijateljske lađe ne bi mogle da uđu i pljačkaju unutrašnja bogata naselja Bokokotorskog zaliva. Tako je ovaj tesnac bio od strateškog značaja za poslednju trećinu zaliva u kojoj su se razvijala naselja poput Morinja, Risna, Perasta i Kotora, čuvajući bogatstvo i ugled trgovačkih porodica sklonjenih i zaštićenih od nepredviđenih upada. Duž čitave obale Boke je smešten niz malih ribarskih naselja i gradova, sa pojedinačnim pričama i istorijom, izuzetno vrednom istraživanja – Igalo, Herceg Novi, Savina, Meljine, Zelenika, Kumbor, Đenovici, Baošići, Bijela, Kamenari, Kostanjica, Morinj, Risan, Perast, Ljuta, Dobrota, Kotor, Škaljari, Stoliv, Morinj, Prčanj, Muo, Lepetane, Gornja i Donja Lastva, Tivat, Krtoli, Luštica…. Iz daljine, pod crnogorskim suncem, grad blista kao da je od zlata. Ove drevne bokokotorske gradove i naselja su izgradili srednjovekovni vladari i bogati venecijanski pomorci, čije prekrasne crkve i palate su dobro očuvane. Bokokotorski zaliv pruža posetiocima jedinstvene uslove za uživanje u prekrasnom mirisu divljeg bosiljka i svežem planinskom vazduhu koji stiže sa okolnih planina, orkuženih nezaboravnim pogledom na zaliv. Sa brojnih vidikovaca i staza kojima idu planinari duž zelenog brda Vrmca, otvaraju se novi vidici prema Tivtu, Kotoru i Risnu, kao i na čitav Bokokotrski zaliv.

Bokokotorski Zaliv je izuzetno kulturno područje nastalo skladnom simbiozom prirodnog fenomena i nasleđa koje je stvorio čovek. Bedemi moćne kotorske tvrđave, jednog od čuda srednjovekovne fortifikacione arhitekture Jadrana i primorja, nastajali su postepeno u periodu od 9. do 19. veka i predstavljaju neprekinuti pojas zidina oko starog urbanog jezgra i strme litice brda Sveti Ivan (San Giovanni) iznad grada. U prekrasnom Bokokotorskom zalisu se nalazi 7 živopisnih ostrva koji omogućavaju jedinstven pomorski pejsaž – Sveti Marko, Mamula, Gospa od Škrpjela, Sveti Đorđe, Milosrda, Ostrvo cveca i Mala Gospa.

Crkvena arhitektura Bokokotorskog zaliva se razvila mešavinom različitih stilova, posebno romaničkog i baroknog stila. Kotor leži u podnožju ogromnog Lovćena, u Bokokotorskom zalivu koji je po svojoj lepoti i izgledu jedinstven na čitavom Mediteranu. Tokom mletačke vlasti, između 16. i 18. veka su se u Bokokotorskom zalivu od malenih ribarskih sela razvila naselja Perast, Dobrota, Prčanj i Stoliv, dostigavši status uglednih i bogatih pomorskih zajednica. Kotor i okolna uspavana ribarska sela su postala turistički centri poznati po svojim pomorcima i bogatim trgovcima koji su sagradili bogate palate koje svedoče o istorijskim periodima i danas ponosno predstavljaju nekadašnje bogato nasleđe ovog magičnog područja. Duž čitave obale Boke kotorske se nalaze mala ljupka ribarska naselja, utonula u šarm, tradiciju i prirodne lepote, od kojih svako ima posebnu priču i prošlost koju je važno otkriti – Igalo, Herceg Novi, Savina, Meljine, Zelenika, Kumbor, Đenovici, Baošići, Bijela, Kamenari, Kostanjica, Morinj, Risan, Perast, Ljuta, Dobrota, Kotor, Škaljari, Stoliv, Morinj, Prčanj, Muo, Lepetane, Gornja i Donja Lastva, Tivat, Krtoli, Luštica…. Bokokotorski zaliv je raskošno nadahnuće generacija umetnika i pesnika, a danas ponosni predstavnik regiona po kome se na međunarodnom nivou prepoznaju znamenitosti i nasleđe Crne Gore.

Svake godine u februaru se u Boki održava čuveni festival mimoze, koji poziva posetioce da se pridruže raznovrsnim nastupima i događajima. Živopisni sadržaji su deo kutlurnih i sportskih aktivnosti, karnevala i kostimiranog plesa. Kulturno svojstvo ovog festivala pojačava prisustvo mladih mažoretkinja iz Herceg Novog i muzički ulični svirači. Kostimirana povorka šeta gradom, veselo mašući mirisnim rascvetalim cvetovima mimoze. Posetioci Boke potvrđuju da se njihov zasluženi odmor pretvara u romantični i nezaboravni boravak.

Ljubitelji pešačenja se odmah zaljube u Boku, tokom uspona stazom dužine 4 km uz planinu, što pruža jedinstveno iskustvo. Nagrada je posmatranje stare tvrđave na vrhu planine, odakle se pruža prekrasan pogled na Tivat i morsko okolno područje. Gornja Lastva je malo mediteransko mesto na brdu Vrmac koje razdvaja tivatski i kotorski zaliv, na 300 metara nadmorske visine, 3 km lokalnim asfaltnim putem od jadranske magistrale. Gornja Lastva je smeštena je na osunčanoj padini brda Vrmac sa prekrasnim pogledom na tivatski zaliv i dalje, preko poluotoka Luštica, na otvoreno more. Posetioce očekuje nezaboravni pogled na Bokokotorski zaliv, posle uspona do majušnog sela Gornjeg Stoliva, uz uživanje u blagotvornom mirisu divljeg bosiljka i svežem vazduhu, koji stiže sa okolinih planina.

Obala u Đenovićima je duga 2 km i odlikuju je male peščane betonske plaže, okružene raznovrsnom mirisnom mediteranskom vegetacijom. Pored brojnih mediteranskih biljaka i drveća, ovde je mnogo egzotičnog bilja, koje su donosili pomorci sa plovidbi iz čitavog sveta. Stoga u Bokokotorskom zalivu ima magnolija, mimoze, kamelije, oleandera, agava, buganvile, eukaliptusa, čileanske nežne smreke i drugih biljaka, koje su se dobro prilagodile divnoj jadranskoj klimi. Sezona kupanja u Bokokotorskom zalivu traje 6 meseci –od maja do oktobra. Najčešći vetrovi su bura – severoistočni vetar tokom zime i maestral – severozapadni vetar, koji duva leti. Topao vetar “jugo” donosi dosta kiše u ovo područje, predstavljajući često prirodni fenomen tokom jesei i zime. Padavine se događaju jedino u obliku kiše, dok su drugi oblici veoma retki. Prosečni nivo padavina u Bokokotorskom zalivu je 1755 mm a vazduh je okrepljujući i čist. Ovakvi klimatski uslovi su omogućili ovom primorskom području da postane prijatna i željena destinacija tokom čitave godine.

Norveško selo Đenovići /NVD/ je kompleks luksuznih apartmana 4+ zvezdice na obali turističkog centra Đenovići, 10 minuta vožnje od istorijskog dela Herceg Novog, samo 50 minuta vožne do Dubrovnika u Hrvatskoj. Posetioci mogu izabrati direktan avio let iz skoro svih evropskih destinacija do Dubrovnika ili letove do aerodroma Tivat /12 km/ ili Podgorica /55 km/. Apartmani Norveškog sela Đenovici su 95% vlasništvo Norvežana, iz dobrog razloga, jer ovaj mali turistički centar još uvek predstavlja mirnu i lepu “turističku tajnu”. Porodični apartmani Norveškog sela u Đenovićima su oko 100 metara udaljeni od najbliže plaže, a mala i dobro snabdevena prodavnica je u neposrednoj blizini. Deca posebno vole odmor u Đenovićima, jer mogu bezbrižno i slobodno da uživaju u sportovima na vodi i aktivnostima i sadržajima na otvorenom.

Apartmani u Norveškom selu u Đenovićima su različitih veličina i sadržaja i obuhvataju 1, 2 ili 3 sobe u kojima može boraviti do 9 osoba, ali SVI imaju terasu. Apartmani Norveškog sela u Đenovićima su potpuno opremljeni sadržajima koji omogućavaju prijatan i udoban boravak tokom čitave godine : Sofa /ležaj se može koristiti kao dvokrevetna soba, klima uređaj, LCD TV sa međunarodnim kanalima, besplatna bežični internet, posteljina, peškiri, mašina za pranje rublja, mašina za pranje suđa, frižider, šporet ili pećnica, kompletno kuhinjsko posuđe  i pribor – čajnik, čaše, noževi, viljuške, kašike, kuhinjske krpe, šolje, posude za kuvaje, poslužavnici, tiganji za pečenje, duboki i plitki tanjiri…., aparat za pripremu kafe-čaja. Apartmani u Norveškom selu u Đenovićima su podeljeni na nekoliko tipova i veličina: GRUPA I Apartmani sa 2 dvokrevetne sobe i 2 balkona / površine 62-75m2/ koji prima 6-9 osoba; GRUPA II Apartmani sa 2 dvokrevetne sobe i 1 balkonom / površine 45-60m2 / pogodni za boravak 4-6 osoba i  GRUPA III Apartmani sa 1 dvokrevetnom sobom i jednim balkonom /površine 33-45m2 /, koji su pogodni za boravak 2-5 osoba.

Gostima koji posećuju Boku Kotorsku i apartmane Norveškog sela u Đenovićima su na raspolaganju prijatna i nezaboravna iskustva ukoliko se odluče za turističke izlete u okolini, u zaleđu Orjena, koji obuhvataju znamenitosti i panorame, degustaciju lokalnih proizvoda i prekrasan miris lekovitog bilja. Lokalne pijace u Kotoru i malim ribarskim naseljima Boke Kotorske doprinose ispunjenju radoznalosti i zadovoljstva posetilaca, jer na njima život oduvek-uvek pulsira. Tu se prodaju razne vrste sveže ribe i ukusni autentični proizvodi koje proizvodi lokalno stanovništvo – vino, pršut, sir, masline, maslinovo ulje, smokve, cveće i raznovrsno voće i povrće….

Stoga, dok je ostatak Evrope okovan snegom i ledom, Đenovići i naselja Boke Kotorske predstavljaju izuzetnu destinaciju u periodu od oktobra do aprila, uz divne mirise i dobro raspoloženje kome doprinose mimoze i festival u njihovu čast…. Ovde su gostima na raspolaganju raskošno kulturno bogatstvo bokokotorskog nasleđa i dobro očuvana tradicija života Bokelja – stanovnika Boke, kojim se ponose.

7-dnevni vansezonski paket apartmani Norveško selo Denovići Crna Gora

 Itinerer

 1. dan Dolazak na aerodrom, doček i transfer vozilom visoke turističke klase do apartmanskog kompleksa Norveško selo u Đenovićima. Večera dobrodošlice u ribljem restoranu, noćenje.
 2. dan Posle doručka poludnevni izlet u Igalo i Herceg Novi – poseta Titove vile, grad muzej, šetnja Trgom i šetalištem Škver, istorijskim delom Herceg Novog. Slobodno vreme. Poseta Manastira Savina. Večera, noćenje.
 3. dan Posle doručka osnovni medicinski pregled lekara u Noveškom /EKG, laboratorijske analize nivoa šećera u krvi/. Popodnevne rekreativne aktivnosti po želji – vožnja bicikla, masaže i-ili tretmani lepote. Večera, noćenje.
 4. dan Posle doručka celodnevni izlet u Bokokotorki zaliv i Nacionalni Park Lovćen i Nacionalni Park Skadarsko jezero, sa ručkom. Razgledanje Kotora, proba čuvene Njeguške pršute i sira. Razgledanje Cetinja – nekadašnjeg glavnog grada Crne Gore – Biljarda, Njegoševa rezidencija. Vožnja prekrasnom crnogorskom obalom do Skadarskog jezera. Tradicionalni ručak. Popodne povratak u Đenoviće, večera, noćenje.
 5. dan Posle doručka slobodno vreme za lične aktivnosti. Kulinarska radionica – obuka u pripremi Bokeških specijaliteta i originalne hrane Bokelja na tradicionalni način, pod nazdorom iskusnih lokalnih kuvara. Proba jela. Večera, noćenje.
 6. dan Posle doručka slobodno vreme za lične aktivnosti do 16,00 časova. Transfer do Herceg Novog-Igala i završna večera sa tradicionalnim folklornim nastupom. Noćenje.
 7. dan Posle doručka slobodno vreme do tranfera na aerodrom, odlani let, završetak programa i usluga.

CENA po osobi – dvo-trokrevetne sobe: 590 EUR  min.15 učesnika, doplata za jednokrevetnu sobu : 135 EUR

Cena obuhvata :  prevoz vozilom visoke turističke klase;  smeštaj u apartmani kompleksa Norveško selo, kategorije 4 zvezdice;  usluge ishrane na bazi polupansiona /doručak i večera/ u obližnjem restoranu u Đenovićima; osnovni medicinski pregled /EKG, laboratorijske analize/; 2 izleta sa ulaznicama uključenim u posetu / poludnevni izlet u Igalo i Herceg Novi i celodnevni izlet u Bokokotorski zaliv, Nacionalni Park Lovćen, Cetinje i Skadarsko jezero, sa ručkom i degustacijom njeguške pršute i sira/;  kulinarska radionica“Bokeška kužina”; završna večera sa folklornim nastupom; 24 sata podrška i logistika TA Panacomp zemlja čuda i partnera

10-dnevni vansezonski paket apartmani Norveško selo Denovići Crna Gora

Itinerer

 1. dan Dolazak na aerodrom, doček i transfer vozilom visoke turističke klase do apartmanskog kompleksa Norveško selo u Đenovićima. Večera dobrodošlice u ribljem restoranu, noćenje
 2. dan Posle doručka poludnevni izlet u Igalo i Herceg Novi – poseta Titove vile, grad muzej, šetnja Trgom i šetalištem Škver, istorijskim delom Herceg Novog. Slobodno vreme. Poseta Manastira Savina. Večera, noćenje.
 3. dan Posle doručka osnovni medicinski pregled lekara u Noveškom /EKG, laboratorijske analize nivoa šećera u krvi/. Popodnevne rekreativne aktivnosti po želji – vožnja bicikla, masaže i-ili tretmani lepote. Večera, noćenje
 4. dan Posle doručka celodnevni izlet u Perast i Kotor. Razgledanje Perasta, vožnja čamcem do ostrva Gospa od Škrpjela, tradicionalni riblji ručak, razgledanja Kotora – Katedrala Svetog Trifuna, crkva Svetog Nikole. Slobodno vreme. Popodne povratak u apartmanski kompleks Norveško selo u Đenovićima, večera, noćenje.
 5. dan Posle doručka slobodno vreme za lične aktivnosti. Kulinarska radionica – obuka u pripremi Bokeških specijaliteta i originalne hrane Bokelja na tradicionalni način, pod nazdorom iskusnih lokalnih kuvara. Proba jela. Večera, noćenje.
 6. dan Posle doručka celodnevni izlet u Bokokotorki zaliv i Nacionalni Park Lovćen i Nacionalni Park Skadarsko jezero, sa ručkom. Razgledanje Kotora, proba čuvene Njeguške pršute i sira. Razgledanje Cetinja – nekadašnjeg glavnog grada Crne Gore – Biljarda, Njegoševa rezidencija. Vožnja prekrasnom crnogorskom obalom do Skadarskog jezera. Tradicionalni ručak. Popodne povratak u Đenoviće, večera, noćenje.
 7. dan Posle doručka slobodno vreme za individualni program – vožnja bicikla, masaža, tretmani lepote…. 16,00 – 18,30 Radionica folklora – obuka osnovnih koraka izvornih igara Boke i CrneGore, pod nadzorom iskusnih lokalnih koreografa i igrača folklora. Večera, noćenje.
 8. dan Posle doručka celodnevni izlet u Trebinje, sa posetom manastira Tvrdoš, Muzeja Hercegovine i probom vina u autentičnom vinskom podrumu. Tradicionalni ručak. Popodne povratak u Đenoviće, večera, noćenje.
 9. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika. Završna Bokeška večera sa najkvalitetnijom hranom Boke Kotorske, uz tradiciolnani muzički-folklorni nastup. Noćenje.
 10. dan Posle doručka slobodno vreme do tranfera na aerodrom, odlani let, završetak programa i usluga.

CENA po osobi – dvo-trokrevetne sobe : 790 EUR, min. 15 učesnika, doplata za jednokrevetnu sobu : 176 EUR

Cena obuhvata :  prevoz vozilom visoke turističke klase;  smeštaj u apartmani kompleksa Norveško selo, kategorije 4 zvezdice;  usluge ishrane na bazi polupansiona /doručak i večera/ u obližnjem restoranu u Đenovićima; osnovni medicinski pregled /EKG, laboratorijske analize/; 4 izleta sa ulaznicama za znamenitosti uključene u posetu / poludnevni izlet u Igalo i Herceg Novi, celodnevni izlet za Perast i Kotor sa vožnjom čamcem do ostrva Gospa od Škrpjela i ribljim ručkom, celodnevni izlet u Bokokotorski zaliv, Nacionalni Park Lovćen, Cetinje i Skadarsko jezero, sa ručkom i degustacijom njeguške pršute i sira i celodnevni izlet u Trebinje sa posebom manastira Tvrdoš, Muzeja Hercegovine i degustacijom vina/; kulinarska radionica“Bokeška kužina”;  završna večera sa folklornim nastupom; 24 sata podrška i logistika TA Panacomp zemlja čuda i partnera

14-dnevni vansezonski paket apartmani Norveško selo Đenovići Crna Gora

Itinerer

 1. dan Dolazak na aerodrom, doček i transfer vozilom visoke turističke klase do apartmanskog kompleksa Norveško selo u Đenovićima. Večera dobrodošlice u ribljem restoranu, noćenje
 2. dan Posle doručka poludnevni izlet u Igalo i Herceg Novi – poseta Titove vile, grad muzej, šetnja Trgom i šetalištem Škver, istorijskim delom Herceg Novog. Slobodno vreme. Poseta Manastira Savina. Večera, noćenje.
 3. dan Posle doručka osnovni medicinski pregled lekara u Noveškom /EKG, laboratorijske analize nivoa šećera u krvi/. Popodnevne rekreativne aktivnosti po želji – vožnja bicikla, masaže i-ili tretmani lepote. Večera, noćenje
 4. dan Posle doručka celodnevni izlet u Perast i Kotor. Razgledanje Perasta, vožnja čamcem do ostrva Gospa od Škrpjela, tradicionalni riblji ručak, razgledanja Kotora – Katedrala Svetog Trifuna, crkva Svetog Nikole. Slobodno vreme. Popodne povratak u apartmanski kompleks Norveško selo u Đenovićima, večera, noćenje.
 5. dan Posle doručka slobodno vreme za lične aktivnosti. Kulinarska radionica – obuka u pripremi Bokeških specijaliteta i originalne hrane Bokelja na tradicionalni način, pod nazdorom iskusnih lokalnih kuvara. Proba jela. Večera, noćenje.
 6. dan Posle doručka celodnevni izlet u Bokokotorki zaliv i Nacionalni Park Lovćen i Nacionalni Park Skadarsko jezero, sa ručkom. Razgledanje Kotora, proba čuvene Njeguške pršute i sira. Razgledanje Cetinja – nekadašnjeg glavnog grada Crne Gore – Biljarda, Njegoševa rezidencija. Vožnja prekrasnom crnogorskom obalom do Skadarskog jezera. Tradicionalni ručak. Popodne povratak u Đenoviće, večera, noćenje.
 7. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaža, tretamni lepote… Večera, noćenje.
 8. dan Posle doručka celodnevni izlet u Trebinje, sa posetom manastira Tvrdoš, Muzeja Hercegovine i probom vina u autentičnom vinskom podrumu. Tradicionalni ručak. Popodne povratak u Đenoviće, večera, noćenje.
 9. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika. Bokeška večera sa najkvalitetnijom hranom Boke Kotorske, uz tradiciolnani muzički-folklorni nastup. Noćenje.
 10. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Večera, noćenje.
 11. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Večera, noćenje
 12. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Večera, noćenje
 13. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika. “Bokeska vecera” – najkvalitetnija bokeška hrana uz tradicionalni folklorni-muzički nastup. Noćenje.
 14. dan dan Posle doručka slobodno vreme do tranfera na aerodrom, odlani let, završetak programa i usluga.

CENA po osobi – dvo-trokrevetne sobe : 990 EUR, minimum 15 učesnika, doplata za jednokrevetnu sobu 235 EUR

Cena obuhvata : prevoz vozilom visoke turističke klase; smeštaj u apartmani kompleksa Norveško selo, kategorije 4 zvezdice; usluge ishrane na bazi polupansiona /doručak i večera/ u obližnjem restoranu u Đenovićima; osnovni medicinski pregled /EKG, laboratorijske analize/; 4 izleta sa ulaznicama za znamenitosti uključene u posete /poludnevni izlet u Igalo i Herceg Novi; celodnevni izlet u Perast i Kotor sa vožnjom čamcem do ostrva Gospa od Škrpjela i ribljim-tradicionalnim ručkom; celodnevni izlet za Boku Kotorsku i Nacionalni Park Lovćen, Cetinje i Skadarsko jezero sa ribljim ručkom i degutacijom njeguškog pršuta i sira i celodnevni izlet u Trebinje i manastir Tvrdoš i Muzej Hercegovine, sa ručkom i degustacijom vina/; kulinarska radionica “Bokeska kužina”; završna večera sa folklorno-muzičkom radionicom; 24 sata podrška i logistika TA Panacomp zemlja čuda i partnera

21-dnevni vansezonski paket apartmani Norveško selo Đenovići Crna Gora

Itinerer

 1. dan Dolazak na aerodrom, doček i transfer vozilom visoke turističke klase do apartmanskog kompleksa Norveško selo u Đenovićima. Večera dobrodošlice u ribljem restoranu, noćenje
 2. dan Posle doručka poludnevni izlet u Igalo i Herceg Novi – poseta Titove vile, grad muzej, šetnja Trgom i šetalištem Škver, istorijskim delom Herceg Novog. Slobodno vreme. Poseta Manastira Savina. Večera, noćenje.
 3. dan Posle doručka osnovni medicinski pregled lekara u Noveškom /EKG, laboratorijske analize nivoa šećera u krvi/. Popodnevne rekreativne aktivnosti po želji – vožnja bicikla, masaže i-ili tretmani lepote. Večera, noćenje
 4. dan Posle doručka celodnevni izlet u Perast i Kotor. Razgledanje Perasta, vožnja čamcem do ostrva Gospa od Škrpjela, tradicionalni riblji ručak, razgledanja Kotora – Katedrala Svetog Trifuna, crkva Svetog Nikole. Slobodno vreme. Popodne povratak u apartmanski kompleks Norveško selo u Đenovićima, večera, noćenje.
 5. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Večera, noćenje.
 6. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika. 12,00 – 16,00 Kulinarska radionica – “Bokeška kužina 1” – priprema originalnih specijaliteta Boke Kotorske na tradicionalni način. Proba jela. Večera, noćenje. .
 7. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika. 12,00 – 16,00 Kulinarska radionica – “Bokeška kužina 2” – priprema originalnih specijaliteta Boke Kotorske na tradicionalni način. Proba jela. Večera, noćenje.
 8. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Večera, noćenje
 9. dan Posle doručka celodnevni izlet u Bokokotorki zaliv i Nacionalni Park Lovćen i Nacionalni Park Skadarsko jezero, sa ručkom. Razgledanje Kotora, proba čuvene Njeguške pršute i sira. Razgledanje Cetinja – nekadašnjeg glavnog grada Crne Gore – Biljarda, Njegoševa rezidencija. Vožnja prekrasnom crnogorskom obalom do Skadarskog jezera. Tradicionalni ručak. Popodne povratak u Đenoviće, večera, noćenje.
 10. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Večera, noćenje
 11. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Večera, noćenje
 12. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Popodne folklorna radionica – učenje osnovnih koraka tradicionalnih igara Boke i Crne Gore, pod nadzorom iskusnih koreografa i igrača folklora. Večera, noćenje.
 13. dan Posle doručka celodnevni izlet u Trebinje, sa posetom manastira Tvrdoš, Muzeja Hercegovine i probom vina u autentičnom vinskom podrumu. Tradicionalni ručak. Popodne povratak u Đenoviće, večera, noćenje.
 14. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Popodne folklorna radionica – učenje osnovnih koraka tradicionalnih igara Boke i Crne Gore, pod nadzorom iskusnih koreografa i igrača folklora. Večera, noćenje.
 15. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote… Večera, noćenje
 16. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika. 12,00 – 16,00 Kulinarska radionica – “Bokeška kužina 2” – priprema originalnih specijaliteta Boke Kotorske na tradicionalni način. Proba jela. Večera, noćenje.
 17. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote…večera, noćenje.
 18. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote…večera, noćenje.
 19. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika – vožnja bicikla, masaže, tretmani lepote…večera, noćenje.
 20. dan Posle doručka slobodno vreme za lični program učesnika. “Bokeška večera” – najkvalitetnija hrana Boke, uz tradicionalni folklorno-muzički nastup.
 21. dan Posle doručka slobodno vreme do transfera na aerodrom, odlazni let, završetak programa i usluga.

CENA po osobi – dvo-trokrevetne sobe : 1390 EUR, minimum 15 učesnika, doplata za jednokrevetnu sobu 365 EUR

Cena obuhvata : prevoz vozilom visoke turističke klase;  smeštaj u apartmani kompleksa Norveško selo, kategorije 4 zvezdice; usluge ishrane na bazi polupansiona /doručak i večera/ u obližnjem restoranu u Đenovićima; osnovni medicinski pregled /EKG, laboratorijske analize/; 4 izleta sa ulaznicama za znamenitosti uključene u posete /poludnevni izlet u Igalo i Herceg Novi; celodnevni izlet u Perast i Kotor sa vožnjom čamcem do ostrva Gospa od Škrpjela i ribljim-tradicionalnim ručkom; celodnevni izlet za Boku Kotorsku i Nacionalni Park Lovćen, Cetinje i Skadarsko jezero sa ribljim ručkom i degutacijom njeguškog pršuta i sira i celodnevni izlet u Trebinje i manastir Tvrdoš i Muzej Hercegovine, sa ručkom i degustacijom vina/; kulinarske i muzičko-folklorne radionice po programu; završna večera sa folklorno-muzičkim nastupom; 24 sata podrška i logistika TA Panacomp zemlja čuda i partnera

ROK PRIJAVE : 60 DANA PRE PUTOVANJA

SHARE IT: