Turističko naselje Relax Kovačica

Turističko naselje Relax Kovačica

Turističko naselje Relax Kovačica je udaljeno 45 km od Beograda, oko 100 km od Novog Sada i oko 70 km od Vršca. Turističko naselje Relax Kovačica je moderna turistička celina 3 zvezdice, u višenacionalnoj sredini Kovačice u Banatu, poznate po čuvenim naivnim slikarima i bogatom kulturnom nasleđu.

Turističko naselje Relax Kovačica raspolaže sa 48 soba, smeštenih u 12 kućica bungalov tipa, ukupnog kapaciteta 110 ležaja, sa besplatnim bežičnim internetom u svim javnim prostorima. Veličina soba turističkog naselja Relax je 22m² i pogodna je za boravak do 4 osobe – 2 odraslih + dvoje dece, opremljenih sadržajima za udoban boravak – kima uređaj, udoban  francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa Dormeo dušekom, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, kablovska TV, telefon, Wi-Fi linija. Postoji mogućnost dodavanja dečijeg krevetića na upit. Kućice su odvojene od glavnog objekta turističkog naselja Relax, od koga su udaljene 30-100 metara. U glavnom objektu turističkog naselja Relax su restoran, recepcija, wellness centar i poslovni (konferencijski) centar.

Gostima koji borave u turističkom naselju Relax je na raspolaganju restoran Relax sa 120 mesta, koji poslužuje jela nacionalne i internacionalne kuhinje. Za najavljene grupe postoji mogućnost organizovanja posluženja tipa ‘banatski sto’ sa jelima srpske, slovačke, mađarske i rumunske kuhinje, kao i  organizovanje poslovnih ručkova, sastanaka, koktela, svečanih događaja, zabava… Na jelovniku se preporučuju jela pripremljena od svežih namirnica lokalne proizvodnje – raznovrsne čorbe i supe, pileći file u slanini, šnicle, roštilj, riblja jela, salate, pice, deserti…

Turističko naselje Relax Kovačica predstavlja odličnu lokaciju za organizaciju skupova i događaja, zahvaljujući salama za sastanke, kapaciteta 250 i 80 mesta, koje su opremljene savremenom opremom – projektor, Flipchart, oprema za simultano prevođenje, audio vizuelna oprema – ozvučenje, TV.

Gostima koji borave u turističkom naselju Relax Kovačica su na raspolaganju usluge Wellness centra, koji obuhvata sadržaje za odmor i opuštanje, sa klimatizacijom tokom leta i podnim grejanjem u zimskom periodu. Wellness centar turističkog naselja Relax Kovačica obuhvata zatvoreni bazen dimenzija 12 m x 25 m, otvoreni bazen sa ležaljkama – u toku leta, bebi bazen, Jacuzzi u sklopu bazena, tri suve finske saune, masažu, teretanu i tretmane mineralnim blatom. Sve wellness-spa usluge su besplatne, osim masaže koju gosti plaćaju.

Tokom boravka u turističkom naselju Relax Kovačica su gostima na raspolaganju sportski i rekreativni sadržaji – mali fudbal, odbojka na pesku i košarka. Osim toga, toplo preporučujemo posete Galeriji naive u Kovačici, Galeriji Babka Kovacica, radionici violina i žičanih instrumenata Jana Nemčeka, rodnoj kući Mihajla Pupina u Idvoru, Deliblatskoj peščari, ušću reke Karaš u Dunav….

Turističko naselje Relax u Kovačici pruža gostima raznovrsne mogućnosti rasterećenja od svakodnevnog ritma i opuštajućeg odmora ili odlične uslove za skup ili team building sadržaje u pitomom banatskom naselju Kovačica, do koga se stiže za oko sat vremena iz Beograda ili Novog Sada.

SHARE IT: