Hotelski Spa wellness kompleks Fruške Terme Vrdnik

Hotelski Spa wellness kompleks Fruške Terme Vrdnik

Prijatno ušuškan u prekrasnom delu Nacionalnog parka Fruska Gora, zauzimajući površinu od oko 46000m2, u poznatoj Banji Vrdnik i sa odličnom vezom do-od Beograda /70 km/ i 23 km od-do Novog Sada, kao i 45 km od aerodroma Beograd, luksuzni kompleks Hotela Fruške Terme predstavlja novi turistički centar i jedinstvenu hotelsku ponudu na Fruškoj Gori sa izuzetno udobnim spa i wellness sadržajima i uslugama koji cine jednu od najvećih turističkih investicija u Srbiji poslednjih godina. Tokom boravka ili wellness-spa odmora u kompleksu Hotela Fruške terme u Vrdniku gostima su na raspolaganju brojni opuštajući, zanimljivi i okrepljujući sadržaji sklada prirode i udobnosti uz mogućnost posete kulturno-istorijskih znamenitosti – razgledanje Sremskih Karlovaca, manastira i vinarija Fruške Gore, seoska turistička domaćinstva koja pružaju turističke usluge i odlično predstavljaju očuvan način života Vojvodine i Fruške Gore….

Kompleks Fruške Terme Vrdnik nudi udoban i luksuzan smeštaj i opuštajući boravak u više od 200 smeštajnih jedinica i wellness-spa sadržaje u zonama sa raznovrsnim tretmanima, uspešno objedinjujući devet termalnih bazena temperature vode od 29-30C, od kojih otvoreni bazen Infinity ima prekrasan pogled na okolinu, slanu sobu, parne kupke, vodene krevete, tepidarijume, SPA i Wellness centar i medicinski blok, teretanu, saune, salu za masažu i opuštanje, ugostiteljski deo – restorane i barove, najsavremenije konferencijske sale, korišćenje sportskih terena: dva teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku, …. Sobe i apartmani Hotela Fruške terme Vrdnik su opremljene sadržajima za udoban i prijatan boravak, odmor ili rad tokom događaja ili kongresa – parket laminatni podovi, posebni ili king size veliki ležajevi, meka posteljina, peškiri i izbor jastuka, LCD TV sa satelitskim programima, telefon, mini bar, garderober, radni sto i stolica, terase sa prekrasnim pogledom, kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, bade mantilima i papučama… Apartmani Hotela Fruške terme su opremljeni jacuzzi kadama u kojima gosti imaju potpuno zadovoljstvo i privatnost.

Najsvežije namirnice i raznovrsna ukusna hrana u tanjiru, pripremljena sa puno ljubavi očekuju posetioce Hotela Fruške terme u elegantnom restoranu Orhideja, odnosno restoranu Fruško ili mini posluženja hrane u wellness baru.

Kompleks Hotela Fruške Terme Vrdnik je deo Promont Group DOO i u okviru svog poslovanja poseduje na tržištu već dobro poznati, luksuzni i ugledni Hotel „Premier Aqua“ i etno kompleks „Vrdnička kula“. Kompleks Fruske Terme Hotel u Vrdniku su faktički i prve terme u Srbiji. Turisti i posetioci iz Srbije neće imati potrebu da idu u susednu Mađarsku ili Sloveniju kako bi uživali u brojnim pogodnostima i spa i wellness sadržajima koje terme pružaju. U kompleksu Hotela Fruške terme u Vrdniku posetioci imaju sve što je potrebno kako bi odmor ili boravak bio što prijatniji, opušteniji i uzbudljiviji. Dva tobogana, mali bazen sa interesantnim sadržajem i igraonica za decu će sigurno privući veliki broj porodica koji mogu da uživaju tokom cele godine.

Kongresne sale hotela Fruške terme Vrdnik su opremljene najmodernijom opremom i prirodnim svetlom potrebnom za prijatan rad, obuku i povezivanja preko 1000 učesnika.

150 metara od Hotela Fruške terme u Vrdniku je garaža sa 350 parking mesta sa video nadzorom, koja gostima obezbeđuje sigurno mesto za vozila tokom boravka. Hotel Fruške terme u Vrdniku nema uslugu parkiranja vozila, jer je parking ispred hotela dostupan isključivo prilikom prijave i odjave gostiju, u trajanju od 30 minuta. Zbog ograničenog broja mesta ispred hotela, gostima koji koriste usluge smeštaja ili dnevnog boravka u wellness-spa centru je obezbeđeno besplatno korišćenje garaže. Parkiranje ispred hotela se tretira kao dnevni parking i naplaćuje se po utvrđenom cenovniku. Kompleks Hotela Fruške terme Vrdnik imaju cilj i zadovoljstvo da postanu omiljeno mesto boravka, odmora, okrepljenja domaćih i stranih posetilca, uzimajući i u obzir da Banja Vrdnik iz godine u godinu povećava broj turističkih noćenja, najpre zbog odlične lokacije i kvaliteta sadržaja. Uz to treba istaći da Banja Vrdnik pruža 200 sunčanih dana godišnje, čime se svrstava se u red najpopularnijih vazdušnih banja i termalnih izvora u Srbiji, što je razlog više da je posetite.

U tišini Fruškogorskog mira, okruženi prelepom prirodom se nalazi 9 udobnih bungalova sa etno apartmanima koji očaravaju goste svojom udobnošću i sadržajima. Etno apartmani bungalova Hotela Vrdnička kula su površine 65m² i predstavljaju spoj moderne i tradicionalne arhitekture uz očuvanje harmonije sa prirodom Fruške gore. Građeni od prirodnih materijala, etno apartmani se sastoje iz prizemlja i etaže. U prizemlju bungalova se nalazi dnevni boravak sa sofa ležajem na razvlačenje dimenzija 160 x 200 cm i moderno opremljeno kupatilo. U etažnom delu bungalova su dve posebne spavaće sobe sa po dva ležaja dimezija 80 x 200 cm. Etno apartmani bungalova Vrdnička kula imaju maksimalan kapacitet do šest osoba i svaki sadrži udobne sadržaje za prijatan boravak na Fruškoj gori – mini bar, fen za kosu, sigurosni sef, IPTV, WiFi, telefon.

Hotel Vrdnička kula u Vrdniku takođe raspolaže sa etno sobama koje su organizovane u nekoliko tipova i veličina od 21 do 28 m2 – Ekonomik sobe, Standard sobe, Komfort dvokrevetne sobe, Superior sobe i Premium sobe. Etno sobe Hotela Vrdnička kula su opremljene sadržajima za prijatan boravak na Fruškoj gori – tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, besplatni bezalkoholni minibar, sigurnosni sef, aparat za espresso i čaj, bežični internet, telefon, IP TV, kupatila sa tušem, fenom za kosu i papučama.

Gostima koji borave u Hotelu Vrdnicka kula ili bungalovima ovog kompleksa u Banji Vrdnik se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak i izbor vrhunski ukusne hrane koju pripremaju iskusni kuvari od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje, po tradicionalnim i modernim receptima.

Hotel Vrdnička kula u Vrdniku ima visoko funkcionalnu i potpuno opremljenu kongresnu salu sa 600 mesta koja se može deliti na tri posebne celine i koja pruža izuzetne uslove za raznovrsne kongrese, skupove, sastanke i događaje, ali i nezaboravna venčanja, zahvaljujući svom modernom uređenju i raznovrsnim mogućnostima maštovitog osvetljenja….

Kako bi boravak bio bogatiji i sadržajniji, gostima Hotela Vrdnička kula i etno apartmana ovog kompleksa je na raspolaganju Vodeni i Sauna svet hotelskog kompleksa Fruške terme, kao i sportski tereni (dva teniska terena, teren za košarku i odbojku).

SHARE IT: