Srpski manastiri, vina i gastronomija 1

Srpski manastiri, vina i gastronomija 1

Rezervišite

 

 

1. dan Dolazak na Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, doček dobrodošlice stručnog vodiča agencije Panacomp Zemlja čuda i transfer do hotela u centru grada. Razgledanje Beograda : Skupština, Narodno pozorište, Hram Svetog Save, Kalemegdanska tvrđava… Večera dobrodošlice, noćenje.

2. dan Posle doručka vožnja autoputem E75 prema jugu i razgledanje manastira Manasija i Ravanica. Bogat tradicionalni ručak – domaća sarma, roštilj… Smeštaj u hotelu 4 zvezdice u Jagodini, večera, noćenje.

3. dan Posle doručka vožnja do Kruševca i razgledanje Crkve Lazarice. Nastavak vožnje do manastira Naupare i razgledanje. Vožnja do manastira Kalenića i razgledanje. Monaški ručak i degustacija manastirskog vina. Nastavak vožnje do čuvenog vinskog regiona Župe i proba čuvenih vina u autentičnom vinskom podrumu. Vožnja do NP Kopaonik, smeštaj u hotel, večera, noćenje.

4. dan Posle doručak kratka šetnja prekrasnim prirodnim ambijentom. Vožnja dolinom Ibra do manastira Studenice i razgledanje. Manastirski ručak i proba čuvenog crvenog vina iz Studenice. Vožnja preko Kragujevca do Bukovičke Banje i smeštaj u Hotel Izvor. Bogata tradicionalna večera u čuvenoj vinariji, sa probom vrhunskih vina. Noćenje.

5. dan Posle doručka razgledanje Kraljevskog Mauzoleja Porodice Karađorđević i Crkve Svetog Đorđa, koju krase prekrasni mozaici. Vožnja za Beograd i smeštaj u hotelu 3+/4 zvezdice u centru grada. Slobodno vreme za individualni program. Svečana završna večera u restoranu u Skadarliji. Noćenje.

6. dan Posle doručka transfer na Aerodrom Nikola Tesla, odlazni let i završetak programa i usluga.

Cena :  540 EUR   Minimum 12 učesnika – dvokrevetne sobe

Uključeno : prevoz AC mini busom visoke turističke klase, dva noćenja sa doručkom u hotelu 3+/4 zvezdice u Beogradu – dvokrevetne sobe, večera u Beogradu, ručak 2. dana, 1 polupansion u hotelu 4 zvezdice u Jagodini, ručak u manastiru Kalenić sa degustacijom vina 3. dana, degustacija vina u vinariji u Aleksandrovcu, 1 polupansion u hotelu 4 zvezdice na Kopaoniku, ručak u manastiru Studenica sa degustacijom vina, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 5 zvezdica u Bukovičkoj Banji, bogata tradicionalna večera sa degustacijom vina u vinariji na Oplencu, ulaznica za Mauzolej na Oplencu, svečana večera u restoranu u Skadarliji, 24 sata Panacomp stručno vođstvo i logistika

ROK PRIJAVE 90 dana pre putovanja

 

SHARE IT: