Srebrno jezero luksuzni apartmani Vila Dinčić

Srebrno jezero luksuzni apartmani Vila Dinčić

Vila Dinčic je luksuzni turistički objekat 4 zvezdice koji se nalazi u Velikom Gradištu na Srebrnom jezeru – poznatom turističkom centru Srbije, na udaljenosti od oko 130 km od Beograda, na putu za Nacionalni Park Đerdap, u blizini brojnih turističkih znamenitosti duž toka reke Dunava. Svojom odličnom uslugom, ekskluzivnim kvalitetom i sadržajem ishrane i smeštaja, sa višedecenijskom tradicijom izvanrednog domaćina, Vila Dinčic Srebrno jezero privlači posetioce raznovrsnih interesovanja – turiste, poslovne goste, zaljubljenike u mir i spokoj očuvane prirode i ambijent bogatog zelenilom i vodenim prostranskom, kao i poštovaoce izvrsne hrane.

Vila Dinčić raspolaže sa 18 modernih, prostranih /40 m2/, udobnih, luksuzno opremljenih apartmana i smeštajnih jedinica, od kojih je 6 apartmana, 10 dvokrevetnih soba i 2 trokrevetne sobe. Svaka smeštajna jedinica Vile Dinčić na Srebrnom jezeru je opremljena udobnim sadržajima i modernim nameštajem, prijatno uređenim i modernim kupatilom, klimatizacijom, telefonom, internetom, podnim grejanjem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom sa tušem, fenom za kosu, balkonom. Smeštaj u Vili Dinčić je izuzetno pogodan za boravak sportista, porodica i gostiju željnih odmora i opuštanja.

Restoran Vile Dinčić je lepo uređen i ima ugled jednog od najboljih u regionu, jer se gostima poslužuje bogat i raznovrstan izbor hrane – specijaliteti od sveže ribe, tradicionalna jela od mesa, raznovrsne salate i maštovite originalne poslastice i voće. Vila Dinčić je posebno poznata po svom izuzetno kvalitetnom i bogatom sadržaju buffet posluženja hrane, što je pogodno za raznovrsne proslave, događaje, team building programe… Letnja bašta restorana Dinčić ima 60 mesta u kojima gosti uživaju tokom čitavog dana, a posebno u večernjim satima.

Tokom boravka u Vili Dinčić postoji mogućnost organizovanja mnoštva zanimljivih izleta u okolinu, budući da je Vila Dinčić u blizini Golubačke tvrđave i ulaska u Nacionalni Park Đerdap, kao i spektakularnog arheološkog nalazišta Lepenski Vir i nalazišta Viminacijum. Osim toga, na Srebrnom jezeru postoje sportski tereni i čamci za uživanje na vodi, kao i čuveni tenis tereni i poznati Aqua Park. Vila Dinčić je smeštena u borovoj šumici, na lepo uređenoj obali Srebrnog jezera, što gostima predstavlja posebu radost tokom letnjih dana, pružajući mogućnost za brojne sportske aktivnosti i rekreativne sadržaje.

Napominjemo da nigde nismo probali tako ukusne i kvalitetne riblje specijalitete !!!!

Obližnja zanimljiva mesta : Golubačka tvrđava, Nacionalni Park Đerdap, arheološka nalazišta Lepenski Vir i Viminacijum

SHARE IT: