Splavarenje Tarom – dvodnevni program

Splavarenje Tarom – dvodnevni program

Rezervišite

 

 

CRNA GORA – SPLAVARENJE TAROM – DVODNEVNI AVANTURISTIČKI PROGRAM

U SARADNJI SA TOUR OPERATOROM ANITRA IZ NIKŠIĆA

Uzbudljivo i nezaboravno splavaranje Tarom, najlepšom rekom Evrope !

Dvodnevni program 01 Brštanovica – Kamp “Grab” – Šćepan Polje ( 18 km ), pored 21 veličanstvena brzaka i buka reke Tare.

1. dan : Dolazak u Kamp Grab oko 13.00 casova i prevoz do Brštanovice, polaznog mesta splavarenja. Obezbeđena specijalna oprema za splavarenje – neoprensko odelo, posebne cipele, šlemovi, sigurnosni pojasevi, vesla. Splavarenje počinje oko 15,00 časova. Spust i splavarenje Tarom kroz najimpresivnije brzake i slapove ( Borovi, Varda, Celije, Vjernovica buk..) Stajanje kod mesta pogodnih za odmor, plivanje,fotografisanje. Dolazak u Kamp Grab oko zalaska sunca. Bogata tradicionalna večera pored logorske vatre – domaći specijaliteti, topla domaća pogača. Smeštaj u brvnarama i prostranim šatorima – ležajevi i posteljina obezbeđeni. Mogućnost iznajmljivanja ribolovačke opreme, mountain bicikla, ovde je pravo mesto za prve planinarske korake… Noćenje.

2. dan : Doručak od 09,00 do 10,00 časova. Nastavak splavarenja do Šćepan Polja, šetnja do vodopada. Oko 13,00 časova završetak splavarenja, turističkih usluga i programa.

CENA : 65 EUR    Minimum 15 učesnika

Uključeno : lokalni prevoz, splavarenje Tarom popodne i sledećeg prepodneva, splavarska oprema, smeštaj u brvnarama i šatorima u Kampu Grab – ležajevi sa posteljinom, boravišna taksa, bogata tradicionalna večera i doručak, Logistika turističkih agencija ANITRA i PANACOMP ZEMLJA ČUDA

Kamp Grab je izvanredna lokacija za odmor, rekreaciju, splavarenje, ribolov, na jednom od nejlepših mesta na čitavom toku reke Tare. Kamp Grab je smešten upravo iznad reke, na 9. km od Šćepan Polja do Brštanovice, u bukovim i hrastovim šumama. U nižem delu kampa se nalazi ugostiteljski deo, sa barom i stolovima u senci, u kome se pripremaju raznovrsna tradicionalna jela – pečenje, roštilj, sa bogatim izborom pića, ohlađenim u izvorskoj vodi. U višem delu Kampa Grab je organizovan udoban smeštaj u prostranim brvnarama, sobama sa toaletima i udobnim šatorima. Najuzbudljivija aktivnost je svakako doživljaj splavarenja na Tari, u odličnim čamcima i uz nadzor iskusnih splavara. Posebno je uzbudljiv spust od Brštanovice do Šćepan Polja, sa više od dvadeset veličanstvenih kaskada i bukova.

SHARE IT: