Splavarenje Tarom – četvorodnevni program

Splavarenje Tarom – četvorodnevni program

Rezervišite

 

 

CRNA GORA – SPLAVARENJE TAROM – ČETVORODNEVNI AVANTURISTIČKI PROGRAM

U SARADNJI SA TOUR OPERATOROM ANITRA IZ NIKŠIĆA

Uzbudljivo i nezaboravno splavaranje Tarom, najlepšom rekom Evrope !

4 dana splavarenja Tarom – Šljivansko – Radovan Luka – Kamp” Grab” – Šćepan Polje ( 82 km )

1. dan : Dolazak u Šćepan Polje ili Kamp Grab od 10,00 do 12,00 časova. Smeštaj u brvnarama ili šatorima. Tradicionalni ručak. Odmor ( mogućnost iznajmljivanja opreme za snimanje, mountain bicikla, ribolovačke opreme ili opreme za planinarenje….). Tradicionalna večera, noćenje.

2. dan : Rani jutarnji polazak iz Kampa Grab, dolazak u Šljivansko oko 10,00 časova, 5 km uzvodno od Mosta Đurđevića Tara. Splavarenje do Levera, mesta poznatog po antičkim ostacima, lagani ručak, pauze tokom splavarenje za fotografisanje, plivanje, odmor u blizini vodopada Bijela vrela. Dolazak u Radovan Luku oko 17,00 časova. Tradicionalna večera, Smeštaj u šatorima u vrećama za spavanje ili Motelu. Noćenje.

3. dan : Doručak oko 09,00 i nastavak splavarenje kroz najlepši deo Nacionalnog Parka Durmitor i Kanjona Tare – čuvane Sige Bajlovića. Lagani ručak, kratke pauze tokom splavarenje. Nastavak splavarenja Tarom i dolazak u Kamp Grab oko zalaska sunca. Bogata tradicionalna večera, pored logorske vatre. Smeštaj u brvnarama ili šatorima – ležajevi sa posteljinom. Noćenje.

4. dan : Doručak od 09,00 do 10,00 časova. Nastavak splavarenja do Šćepan Polja. Oko 12,30 časova završetak splavarenja i kraj programa.

CENA : 295 EUR     Minimum 10 učesnika

Uključeno : smeštaj u brvnarama Kampa Grab, sa uslugama polupansiona, lokalni prevoz, celodnevno splavarenje Tarom, smeštaj u šatorima ili motelu u Radovan Luci sa uslugama polupansiona, celodnevno splavarenje Kanjonom reke Tare, kroz Nacionalni Park Durmitor, lagani ručak, smeštaj u brvnarama Kampa Grab sa uslugama polupansiona, boravišna taksa, prepodnevno splavarenje do Šćepan Polja, logistika turističkih agencija ANITRA i PANACOMP ZEMLJA ČUDA

Kamp Grab je izvanredna lokacija za odmor, rekreaciju, splavarenje, ribolov, na jednom od nejlepših mesta na čitavom toku reke Tare. Kamp Grab je smešten upravo iznad reke, na 9. km od Šćepan Polja do Brštanovice, u bukovim i hrastovim šumama. U nižem delu kampa se nalazi ugostiteljski deo, sa barom i stolovima u senci, u kome se pripremaju raznovrsna tradicionalna jela – pečenje, roštilj, sa bogatim izborom pića, ohlađenim u izvorskoj vodi. U višem delu Kampa Grab je organizovan udoban smeštaj u prostranim brvnarama, sobama sa toaletima i udobnim šatorima. Najuzbudljivija aktivnost je svakako doživljaj splavarenja na Tari, u odličnim čamcima i uz nadzor iskusnih splavara. Posebno je uzbudljiv spust od Brštanovice do Šćepan Polja, sa više od dvadeset veličanstvenih kaskada i bukova.

SHARE IT: