Splavarenje Drinom

Splavarenje Drinom

Rezervišite

 

 

U SARADNJI SA NAŠIM FANTASTIČNIM PARTNEROM KEPOM

1. dan
Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima i vožnja do Višegrada preko Debelog Brda sa usputnim razgledanjem manastira Dobrun, termalne banje Vilina Vlas i crkve brvnare u Vilinskim Gorama. Smeštaj u Višegradu pored Drine u šatorima. Večera, noćenje.

2. dan
Nakon doručka vožnja čamcima kroz klisurski deo reke Drine, sa usputnim zadržavanjima u isposničkim kelijama, selu splavara i reci Žepi. Noćenje na Triftarskoj steni na sred reke Drine. Večera u prirodi /drinska pastrmska i tradicionalni specijaliteti/. Noćenje.

3. dan
Nakon doručka razgledanje mosta na reci Žepi, koji je sa ušća u Drinu, premešten na 6 km u selo Žepu prilikom gradnje brane na Perućcu. Nastavak putovanja kroz najdivljije delove kanjona reke Drine, sa obilaskom gotovo nepristupačnog kanjona Brusničke reke, sa veličanstvenim vodopadima. Večera i noćenje u prirodi.

4. dan
Nakon doručka nastavak puta kroz kanjone do kampa Đanići na Perućackom jezeru. Izgradnja bivka /smeštaja/ u prirodi, večera, noćenje /paljenje logorske vatre/.

5. dan
Nakon doručka prepodnevni program razgledanja srednjevekovnog grada Klotijevca /13. vek/, smestenog na liticama na izlasku iz kanjona reke Drine. Nastavak puta prema brani Bajina Bašta. Večera i noćenje na ribarskim splavovima – kućicama na ušću reke Dervente u Drinu.

6. dan
Nakon doručka vožnja autobusom niz reku Drinu do duhovnog centra-manastira Soko Grad i razgledanje. Popodnevni povratak za Beograd sa ručkom u drinskom kampu Sunčana Reka, pored Banje Koviljače. Večernji dolazak u Beograd i završetak programa.

Napomena : potrebno obezbediti opremu adekvatnu programu /obuću za planinarenje i pešačenje, odeću za nadmorske visine preko 1200 metara sa velikom insolacijom, lampe za istraživanje pećina/.

Cena : 280 EUR      Minimum : 12 učesnika

Uključeno : prevoz autobusom – mini-busom visoke turističke klase, 4 noćenja u prirodi u šatorima, 1 noćenje u ribarskim kućicama – splavovima, celodnevni izleti sa avanturističkim sadržajima i tradicionalnim ručkovima u prirodi, razgledanje manastira Soko Grada, tradicionalni ručak u kampu Sunčana Reka, PANACOMP logistika i stručno vođstvo

SHARE IT: