Spa Hotel Zen Niš

Zen je luksuzni garni hotel 4 zvezdice u mirnom delu grada Niša, oko 3 km od centra i 7 km od aerodroma Niš. Hotel Zen Niš svojim ambijentom, sadržajima i besprekornom uslugom odražava udobnost i raskoš urbanog načina života, a boravak u Nišu pretvara u jedinstveni doživljaj.

U ponudi hotela Zen u Nišu je 12 udobnih i luksuzno opremljenih soba, koje su organizovane u tipovima jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i porodične sobe. Sobe Hotela Zen Niš su opremljene udobnim sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista – klima uređaj, udobni posebni ili king size ležajevi, tepisi od zida do zida, besplatni internet, LCD TV sa kablovskim programima, mini bar, sigurnosni sef, aparat za pripremu kafe-čaja, radni sto, kupatilo sa tušem, fenom za kosu, papučama, bade mantilom i toaletnim priborom. Besplatan brzi internet je dostupan u celom hotelu Zen.

Ostali sadržaji Hotela Zen Niš su otvoreni bazen sa terasom, ležaljkama, suncobranima i barom na najvišem spratu, wellness & fitness centar /finska sauna, Jacuzzi kupka – hidromasažna kada, parno kupatilo, Slana soba i teretana/, moderan lobby bar otvoren 24h, opremljena konferencijska sala kapaciteta do 35 gostiju koja je idealno mesto za susrete i poslovne sastanke.

Zen doručak obuhvata raznovrsnu, zdravu i svežu hranu i napitke i zadovoljava i najzahtevnije ukuse, pružaju’i odgovarajuću energiju i gastronomski doživljaj gostima.

Za veću udobnost gostiju Hotela Zen u Nišu obezbeđen je besplatan parking sa video nadzorom, kao i mogućnost tranfera – prevoza do određenihi destinacija u gradu Nišu. Recepcija je na raspolaganju 24 sata, usluge pranja i peglanja, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, ……

SHARE IT: