Spa Hotel Tamiš Pančevo

Sagrađen 1978. godine, Hotel Tamiš od uvek predstavlja simbol grada Pančeva. Novi vlasnik hotela Tamiš, Margo Prima doo, je uspešnom i sveobuhvatnom obnovom i očuvanjem starog šarma, prilagodio sadržaje i usluge najvišim svetskim standardima i potrebama modernog poslovnog gosta i turiste. Hotel Tamiš je udoban hotel 4 zvezdice u srcu grada Pančeva, između reke Tamiš i istorijskog centra grada. Smeštajni kapacitet Hotela Tamiš Pančevo od 80 smeštajnih jedinica na šest spratova čini 40 classic soba, 20 superior studio soba i 20 apartmana. Cilj je da spoj modernog i tradicionalnog pruži gostima utisak topline i svaka soba je uređena radi doživljaja kao u sopstvenom domu.

Sobe i apartmani Hotela Tamiš Pančevo su opremljeni udobnim sadržajima i pogodnostima za prijatan i funkcionalan boravak poslovnih gostiju i turista u Pančevu – tepisi ili laminat-parket obloge od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, radni sto, mini bar, LCD TV, garderober, zavese za zamanjivanje, luksuzna kupatila sa tušem, fenom za kosu, bade mantilom, papučama i toaletnim priborom….

Tokom boravka u Hotelu Tamiš Pančevo, gosti uživaju u elegantnom ambijentu restorana Tamiš i prepuštaju se ukusima domaće i italijanske hrane i izborom kvalitetnih pića i vina, po jedinstvenom spoju  ukusa i mirisa Vojvodine, Šumadije i Emilio Romagna. “Show kitchen” sa bar pultom je mesto u kome gosti posmatraju pripremu hrane i-ili na licu mesta biraju odgovarajući komad šunke ili sira koji žele daim kuvar posluži na bagetu, ili vrućem hlebu tek izvađenom iz furune. Pizza, paste i rižota su takođe deo sadržaji hrane koja se poslužuje gostima u restoranu Hotela Tamiš Pančevo. Stareno meso, stekovi i vojvođanski tradicionalni specijaliteti zauzimaju posebno mesto u meniju restorana Tamiš koje je odličan izbor za uspešnu organizaciju poslovnog ili porodičnog ručka, proslave, događaja ili zabave. Kapacitetet restorana Tamiš je 170 sedećih mesta, funkcionalno podeljen na više segmenata.

Aperitiv bar Hotela Tamiš Pančevo je savršeno mesto za omiljenu kafu ili piće u gradskom okruženju Pančeva. Prostor aperitiv bara Hotela Tamiš pruža prijatnu i srećnu atmosferu i postiže savršenu ravnotežu između tradicionalnog i savremenog. Uz odabrana pića se poslužuju i mini zalogaji – nekoliko maslina, činija kikirikija ili tanjir pice kao zamena za obiman obrok…. Kapacitet aperitiv bara koji se nalazi između A la cart restorana i Café poslastičarnice je 20 sedećih mesta.

Kafe-poslastičarnica Nera Hotela Tamiš predstavlja centralno mesto susreta gostiju u lobija hotelskog prizemlja, jer obuhvata prijatan sklad tradicije i znanja, izborom domaćih i italijanskih kolača i-ili zanatskih sladoleda pripremljenih po najboljoj italijanskoj tehnologiji od svežeg mleka sa sopstvene farme i svežeg voća iz Srbije, kao i uvozne čokolade iz Venecuele, Hondurasa i Gvatemale. Gosti imaju veliki izbor kafa, prirodno ceđenih sokova, koktela i alkoholnih pića. Kapaciteti kafe poslastičarnice Nera je 40 mesta u unutrašnjem delu i u prostranoj bašti sa 70 mesta za sedenje koja gleda na krov bazena. Poreklo je ključ uspeha vlasnika i uprave Hotela Tamiš koji biraju za svoje goste samo najbolje domaće proizvode proizvedene na sopstvenoj farmi. U Gastro baru Hotela Tamiš Pančevo se poslužuje veliki izbor piva, vina, domaćih rakija, koktela, burger, kobasice, rebarca, krilca, bataci i drugi ukusni specijaliteti…. U večernjim časovima je u Gastro baru na raspolaganju živa muzika različitih stilova, kapacitet je 100 mesta za sedenje, radno vreme od 10,00 do 01,00 časova.

Sale za sastanke i događaje Hotela Tamiš Pančevo predstavljaju konferencijski prostor među najkvalitetnijim u okolini Beograda i na području Banatu. Banket sala Pupin se nalazi u prizemlju Hotela Tamiš, uređena je u klasičnom stilu i opremljena modernom dekorativnom rasvetom i zvučnim sistemom. Površina Banket sale Pupin je 640m2 i prima do 460 učesnika. Ova sala ima mogućnost spajanja sa barskim prostorom u slučaju potreba i većeg broja gostiju, jer spojeni prostori čine funkcionalnu celinu za rad 540 osoba u luksuznoj postavci okruglih stolova veličine 8 i 12 osoba. Banket sala Vajfert se nalazi na galeriji Hotela Tamiš, odlikuje je moderno uređenje i površina od 550 m2. U luksuznoj postavci sa okruglim stolovima Sala Vajfert prima do 350 gostiju, jer ima otvoreni prostor, bez stubova. U osnovnoj postavci su okrugli banket stolovi za 8 i 12 osoba, Ova sala je prilagođena organizaciji konferencija, seminara i predavanja. Banket sala Kolarac se nalazi se na galeriji Hotela Tamiš, površina je 320m2 i kapacitet do 200 mesta u luksuznoj postavci sa okruglim stolovima za 8 i 12 osoba. Kolarac sala poseduje terasu sa kapaciteta do 50 mesta. Banket sala Kolarac je povezana stepeništem sa dečijom igraonicom i omogućava organizaciju raznih svečanosti. Conference sala Begej se nalazi na galeriji Hotela Tamiš, površina je 50m2 i kapacitet do 40 mesta u ‘bioskop’ postavci. Ovaj prostor opremljena je savremenim A/V sistemom i pogodan je za raznovrsne postavke koje posebno odgovaraju kompanijskim skupovima i događajima.

Wellness & Spa Centar Hotela Tamiš Pančevo na površini od 900 m2 je ekskluzivno mesto odmora, opuštanja i sveobuhvatnog okrepljenja gostiju. Sadržaji i usluge Wellness i Spa Centra na jedinstven način spajaju filozofiju Istoka, mistiku Orijenta, tehniku i tehnologiju Zapada, stare i moderne tretmane i usluge  namenjene svima koji se odluče za postizanje sklada tela i uma. Wellness & Spa obuhvata  teretanu – Fitness centar, usluge pojedinačnog treninga-vežbanja, bazen veličine 16×6 metara, Infra saunu, Relax bazen sa masažerima, Amfiteatar saunu, Tepidarijum i toplu klupu, Kneipp, Slanu sobu, Parno kupatilo, Bio saunu, finsku saunu, Kaldarijum sa slanom maglom, Relax sobu, Wellness bar, usluge masaža, tretmane tela i lica. Wellness & Spa mogu koristiti članovi i gosti hotela.

SHARE IT: