Spa Centar Nataly Soko Banja

Spa Centar Nataly Soko Banja

Spa Centar Nataly je novi luksuzni apartmanski kompleks 4 zvezdice u centru Soko Banje, u predivnom prirodnom ambijentu, sa pogledom na obližnje blagotvorne planine Rtanj i Ozren, koji tokom čitave godine pruža odlične uslove za aktivan odmor, lečenje, relaksaciju i opuštanje. Objekat Nataly Soko Banja je udaljen samo 100 metara od poznatog šetališta Sokobanje.

Spa Centar Nataly Soko Banja raspolaže sa 14 luksuzno opremljenih, besprekorno čistih i moderno opremljenih apartmana u objektu A i 4 apartmana u objektu B. Dodatni kapacitet iste grupacije čini 21 udobnih smeštajnih jedinica susednog turističkog objekta Zeleni Grad, sa strukturom dvokrevetnih i dvokrevetnih soba sa pomoćnim ležajevima, što pruža mogućnost udobnog boravka većih grupa u Soko Banji.

U Spa Centru Nataly Soko Banja se izdvajaju sledeći tipovi apartmana koji su na raspolaganju gostima: Duplex family apartmani, Standard apartmani, Comfort apartmani, Panorama apartmani i apartmani Nataly konak. Svi apartmani Spa Centra Nataly Soko Banja imaju terase gde gosti mogu u miru i tišini da ispijaju jutarnju kafu ili da dišu svež planinski vazduh, po kome je Soko Banja nadaleko poznata. Apartmani Nataly Spa poseduju malu kuhinju sa posuđem, LCD televizor, telefon, klima uređaj i besplatan bežični internet.

Spa Centar Nataly Soko Banja može da se pohvali modernim sadržajima i opremom, izuzetno prijatnim spa centrom, zatvorenim bazenom, sobom za masažu i restoranom u kome se služi bogat buffet doručak i ukusni la carte obroci, uz odličan izbor kvalitetnih vina. Udoban turistički objekat Spa Centra Nataly Soko Banja raspolaže izuzetno bogatom wellness/spa ponudom u vidu masaža koje opuštaju i oslobađaju od stresa, saunom, Jacuzzi kadom, toplim kupkama, slanom sobom i saunom.

Spa Centar Nataly obuhvata zatoreni bazen sa hidromasažerima za stopala, noge i leđa, maksimalne dubine do 1,6m i temperature do 30 stepeni celzijusa, sa pregrađenim delom za decu. Vođeni istorijskom predodređenosti Sokobanje u korišćenju oligominarlinih voda u balneoterapijske svrhe, gostima Nataly spa centra je na raspolaganju kupanje i uživanje u kvalitetnoj i bogatoj oligomineralnoj vodi, sa karakterističnim fizičko hemijskim sastavom koji povoljno utiče na očuvanje zdravlja i vitalnost organizma, kao i na oporavak i lečenje mnogih bolesti. U bazenu se nalazi i vodeni slap koji gosti koriste za masažu vrata i ramena.

Stručni terapeuti su na raspolaganju gostima Spa Centra Nataly radi izbora odgovarajućih zdravstvenih-relax usluga i tretmana, među kojima se izdvajaju Egzotični piling za telo, klasične masaže celog tela, anticelulit program, royal masaže – 4 ruke, orijentalni hamam rituali, Nataly spa piling, Nataly spa tretman, specijalna „Balkan“ masaža, azijatske tehnike i masaže sa dalekog istoka, bali masaža, shiatsu masaža, hot stone masaža, lomi lomi masaža.

Restoran Spa Centra Nataly Soko Banja je opremljen video bimom i projektorom, tako da zadovoljava potrebe gostiju koji dolaze u Sokobanju iz poslovnih razloga i organizacije sastanka, seminara ili drugih događaja manjeg obima i kapaciteta. Sala za sastanke i svi javni prostori Spa Centra Nataly Soko Banja je pokrivena brzim bežičnim internetom, a po potrebi gosti mogu besplatno koristiti i usluge štampanja i kopiranja na recepciji.

SHARE IT: