Spa Apart kompleks Grand Royale Bansko

Spa Apart Kompleks Grand Royale Bansko

Bansko – jedan od najvećih zimskih centara Bugarske se nalazi na nadmorskoj visini od 925 metara, u podnožju prekrasne planine-Nacionalnog Parka Pirin, 150 km od Sofije i 96 km od Blagoevgrada. Klima Banskog je planinska, što omogućava snežni pokrivač od decembra do aprila, dok planina Pirin pruža odlične uslove za profesionalne skijaše ili skijaše amatere. Tokom vremena je Bansko dostiglo status vodećeg ski centra Bugarske i na području Balkana, koji posećuju brojni ljubitelji skijanja i zimskih sportova iz Bugarske i čitavog sveta. Bansko ima mnošto znamenitosti i muzeja, kao i odličnih mesta za ishranu i izlazak. U Banskom je registrovano 130 spomenika arhitekture, kulture i istorije, od kojih je 7 spomenika od izuzetnog značaja. Stalna postavka izložbe ikona u ikonopisačkoj školi u Banskom je otvorena 1986. godine u istorijskom prostoru, preko puta spomenika Pajsiju Hilandarcu. Uz brojne ikonopisce, posebno mesto zauzima osnivač ikonopisačke skole u Banskom – Toma Višanov i njegov sin Dimitar, kao i unuk Simeon.

Apartmanski kompleks Grand Royale Apartment Complex & Spa Bansko se nalazi oko 800 metara od ski gondole Bansko i oko 1500 metara od centra grada, među novim hotelima i apartmanskim građevinama, iza kojih se pruža prekrasna planinska panorama. Opštem izgledu apartmanskog kompleksa Grand Royale SPA Bansko doprinosi potpuna arhitektonska celina izvedena u tradicionalnom stilu, koju istovremeno krase elegantne odlike, dobar spoj boja i oblika i efikasni sadržaji objekta kategorije 4 zvezdice. Apartmanski kompleks Grand Royale & Spa Bansko ima 74 soba tj apartmanskih smeštajnih jedinica, različite veličine, sadržaja i tipa koji pružaju potpunu udobnost i privatnost gostiju – dvokrevetne sobe, studio apartmani, jednosobni i dvosobni apartmani. Sobe i apartmani apartmanskog kompleska Grand Royale Bansko su površine od 34 do 151 m2 i imaju sledeću opremu i sadržaje: parket podove, nepusacki smestaj, kuhinjicu u studio apartmanima, LCD TV sa kablovskim programima, internet, grejanje, lični sigurnosni sef, direktan telefon, minibar. Strukture i veličine soba i apartmana SPA kompleksa Grand Royale Bansko: dvokrevetna soba – 2 ležaja, sofa ležaj, kupatilo sa kadom, balkon ili terasa, grejanje, maksimalni kapacitet 3 osobe – 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete; Studio apartman: 2 odvojena ležaja u spavaćoj sobi, 1 dodatni ležaj u dnevnom boravku, koji ima kuhinjicu, udobno kupatilo sa toaletom, tušem, balkon ili terasa, grejanje, maksimalni broj osoba 3 – 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete; jednokrevetni apartman – 2 ležaja u spavaćoj sobi, 2 dodatna ležaja u dnevnom boravku, opremljnom kuhinjicom, kupatilo sa toaletom i tuš kabinom, balkon ili terasa, grejanje, maksimalni broj osoba 4 – 3 odrasle osobe i 1 dete ili 2 odrasle osobe i dvoje dece; dvokrevetni apartman – 4 ležaja u dve spavaće sobe, 2 dodatna ležaja u dnevnom boravku sa kuhinjicom, kupatilo sa toaletom i tuš kabinom, balkon ili terasa, grejanje, maksimalni kapacitet 6 osoba – 5 odraslih osoba i 1 dete ili 4 odrasle osobe i dvoje dece.

Apartmanski kompleks Grand Royale i Spa Bansko svojim gostima pruža mogućnost da uživaju u velikom izboru usluga i sadržaja, pružajući tokom cele godine dodatnu udobnost za opuštajući ili aktivni odmor u Banskom – buffet dorucak, turističke informacije i rezervacije; transferi od-do aerodroma Sofija i Solun; najam ski opreme i škola skijanja; shuttle bus do/od gondole Bansko; posluženje u sobi – room service; usluge pranja i peglanja; parking; najam vozil; dečiji kutak-igralište; wellness-spa sadržaji; planinarske ture sa vodičem, najam bicikla tokom letnje sezone…..

Moderan Spa wellness Centar apartmanskog kompleksa Grand Royale Bansko je uređen za uživanje svih čula gostiju tokom čitave godine. On ima prijatno uređenje, veliki zatvoreni bazen 20 metara sa delom za dečiji bazen, 4 prostorije za masažu, gde gosti uživaju u velikom izboru raznovrsnih egzotičnih i drugih masaža, moderan Jacuzzi, finska sauna, Aroma sauna, parno kupatilo – tursko kupatilo i velika teratana. Tursko parno kupatilo je među najzanimljivijim odlikama otomanskog nasleđa i kulture koji gostima pruža mogućnost higijene, društvenosti susreta, a zahvaljujući penušavoj vodi u autentičnom ambijentu – pripremu tela za pročišćenje.

Apartmanski kompleks Grand Royale Bansko je odličan izbor za skijanje, aktivan odmor, planinarenje, ali i za realizaciju raznovrsnih poslovnih događaja i skupova, seminara i sastanaka, kao i team building programa, zahvaljujući kapacitetu sale za sastanke od 200 mesta i modernoj opremi, u cilju nezaboravnog skupa.

Bansko je nesumljivo poznat posetiocima kao vrhunski ski centar Bugarske i snow board destinacija tj destinacija zimskih sportova. Ukupna dužina ski staza u Banskom je 75 km, a najduža ski staza je 16 km, dok je oko 35% ski staza za početnike, 40% staza za napredne skijaše i oko 25% za iskusne skijaše i snow-boardere. Oko 90% svih ski staza u Ski centru Bansko je opremljeno topovima za veštački sneg, koji omogućava visok kvalitet skijanja zahvaljujući dugom periodu snežnog pokrivača. Takođe je staza u Banskom opremljena osvetljenjem za noćno skijanje, poznato u čitavom regionu. Otvoreno klizalište u gradu Bansko je veoma posećeno tokom cele zimske sezone. Najviša tačka u Banskom je 2560 metara, a najniža 1000 metara nadmorske visine. Najveći izazov skijaša u Banskom je ski staza Tomba, nazvana po čuvenom italijanskom skijašu Albertu Tombi. Gondola je na raspolaganju posetiocima Banskog, koja ih vozi od poletne stanice u gradu do tačke Banderishka Polyana. Grad i ski centar Bansko je povezano ski zonom, skijaškim putem dužine 7 km. Bansko je takođe poznato po svojim kvalitetnim lekovitim vodama i pruža sve uslove za opuštajući, osvežavajući i zdrav odmor tokom čitave godine.

SHARE IT: