Salaš Đorđević Palić

Salaš Đorđević Palić

Zanimljiv i izuzetno prijatan Salaš Đorđević na Paliću je izgrađen sredinom prošlog veka na površini od oko 8 hektara, na zaobilaznom putu na Paliću, tj na isključenju Subotica istok sa autoputa E 75. Nedavno je Salaš Đorđević preuređen u ljupkom etno i romantičnom stilu, da bi se u potpunosti ambijentalno uklopio sa raskošno i lepo uređenom, zelenom okolinom mirisnog cveća, zelenila i lekovite lavande i zadovoljio zahteve savremenog gosta. Salaš Đorđević na Paliću je svojim raznovrsnim sadržajima izuzetno pogodan za udoban boravak turista, poslovnih gostiju i porodica, učesnika manjih skupova, sastanaka i druženja, kao i vrhunski romantičan kutak za nezaboravne svadbe i proslave, a posebno za uzbudljive i originalne team building programe.

Prednji deo salaša Đorđević na Paliću, smešten uz lepo uređen prilazni put sa drvoredom, čine sportski tereni i mesta za rekreaciju sa terenima za košarku, mali fudbal i 2 terena za odbojku, dva tenis tenera, otvoreni bazen sa ležaljkama, garderobom sa zastakljenim tremom i dečijim igralištem. Središnji deo salaša Đorđević na Paliću obuhvata park sa vodenim površinama, amfiteatrom sa binom koji predstavljaju izvanredno pogodno mesto održavanja uspešno organizovanih skupova na otvorenom, svečanih svadbenih ceremonija i raznovrsnih zabava i proslava, predstavljanja očuvanog kulturnog nasleđa i tradicije, kao i maštovitih skupova. U okviru salaša Đorđević na Paliću su romantično uređene smeštajne jedinice i autentični objekti – ambar, bunar, trem, ružičnjak, organska bašta, zasadi lavande, povezani cvetnim lejama i travom.

Autentičnost salaša Đorđević Palić dočarava jedinstvenost vojvođanskog podneblja, kuhinje, folklora i običaja, što je osnovni cilj poslovanja srdačnih i vrednih domaćina – dočaravanje i negovanje tradicije Vojvodine i salaša sa početka 20. veka, kao amanet savremenim generacijama !

U sastavu turističkog kompleksa Salaša Đorđević na Paliću je udoban smeštajni kapacitet u posebnim kućama sa apartmanima za ukupno 20 osoba, sa sledećom strukturom : A 1 i 2 odvojene kuća veličine 100 m2 za 4 osobe, imaju 2 luksuzno opremljene sobe sa francuskim ležajevima i TV prijemnicima, 2 kupatila, kuhinju, mini trpezariju i veliki dnevni boravak pogodan za uživanje u zajedničkom druženju. U okviru ovog apartmana je sopstveni roštilj i pergola, te gosti imaju utisak kao da su kod kuće. Ovi apartmani Salaša Đorđević imaju i sopstveni parking. A 3 i 4 kuće Salaša Đorđević Palić imaju apartmane za 4 osobe, ispred predivne terase i sastoje se od dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, jednim kupatilom, TV- om i zajedničkim dnevnim boravkom; kuće A 5, 6 i 7 sa 3 apartmana za 2 osobe Salaša Đorđević su opremljene francuskim ležajevima i 1 pomoćnim ležajem, modernim kupatilom i tradicionalno opremljenim dnevnim boravkom, dok apartmani kuće S 8, 9 i 10 Salaša imaju 3 dvokrevetne sobe sa po 2 odvojena ležaja, kupatilima i zajedničkom terasom. Svi smeštajni delovi Salaša Đorđević na Paliću su opremljeni udobnim nameštajem od prirodnih materijala, frižiderima, terasama, SATV, klimatizacijom i grejanjem.

Brojni raznovrsni sadržaji i jedinstveno bogato prirodno i kulturno nasleđe Palića i severne Bačke, ili poseta sa degustacijom vina u čuvenoj obližnjoj Vinariji Zvonko Bogdan, doprinose nezaboravnom boravku na salašu Đorđević. Ovaj prijatan i lepo uređen salaš na Paliću je istinski predstavnik vojvođanskog šarma i atmosfere i domaćin brojnih nezaboravnih druženja, svečanih događaja i nezaboravnih team building programa na severu Vojvodine, u neposrednom susedstvu sa Mađarskom.

SHARE IT: