Šabac – selo Varna rustična vila Albedo 081

Šabac – selo Varna rustična vila Albedo 081

Elegantna Vila Albedo se nalazi u selu Varna, u Pocerini, 10 km od Šapca, 85 km od Novog Sada i 100 km od Beograda. Voznjom u trajanju od 10-15 minuta, regionalnim putem od Šapca prema Ceru stiže se u malo pocersko selo Varnu u kome se nalazi veliko i lepo uređeno gazdinstvo i zanimljiva vila koja se uspešno bavi seoskim turizmom. Romantična vila u Šapcu koja odiše umetničkim detaljima i posebnim šarmom, u vlasništvu gostoljubive porodice Kovačević zauzima površinu oko 300 m2, sa velikim parkingom veličine 500 m2 i prostranim dvorištem sa zelenilom i cvećem, koje se prostire na preko 3000 m2. U drugom delu imanja srdačni domaćini gaje zdravo domaće voće i povrće izuzetnog kvaliteta.

Smeštaj gostiju je obezbeđen u najekskluzivnijem delu rustične vile, u šest prijatno uređenih spavaćih soba /od kojih su dve u romantičnim kulama jednog objekta/, sa dva dnevna boravka, malim salonom, radnom sobom sa balkonom, čajnom kuhinjom, bibliotekom i četiri kupatila. Gostima se služe isključivo tradicionalni specijaliteti, koje po želji gostiju priprema vredna domaćica. U okviru ovog izvanredno ljupkog imanja u okolini Šapca nalaze se i umetničke radionice i atelje sa svim potrebnim umetničkim alatima, kao i bežični Wi-Fi Internet, koji su na raspolaganju gostima. Vila Albedo je dobitnik priznanja Turistički cvet za visok kvalitet usluge i bogate sadržaje i raznovrsnu turističku ponudu.

Izleti i aktivnosti koje se organizuju posetiocima tokom boravka u ovom “lirskom vrtu” su takođe jedinstveni, jer ih izvršavaju odabrani kvalifikovani turistički i planinarski vodiči, animatori i pratioci. Posebno je zanimljiva istorijska priča jedinstvene vodičkinje Ane Pavlović o događajima Cerske bitke koja obuhvata objašnjenje austrijske ofanzive na Srbiju 1914. godine i podsećanje ne veliki broj žrtava, patnje i previsoku cenu koju je platio srpski živalj ovog područja u Prvom svetskom ratu.

Ovo jedinstveno prijatno seosko turističko domaćinstvo je deo naše posebne ponude opuštenih vikend aranžmana u selima Srbije. Poseta ovog regiona obiluje zanimljivostima : crkve i manastiri Soko Grad, Dobri Potok, Radovašnica, Kaona, Petkovica, banjski izvori – Badanja, topli izvori – Bogatić, Dublje, Lipolist, planina Cer, Tekeriš, Mišar, kao i likovne kolonije, koncerti, modne revije, proslave, zabave i književne večeri koje se organizuju tokom cele godine. Šabac, kao najveći grad u okolini, pruža razne rekreativne, edukativne, zabavne sadržaje, koji, u kombinaciji sa boravkom u Vili Albedo, ostaju u lepom sećanju.

SHARE IT: