Rustični apartmani 100 Vrdnik

Rustični apartmani 100 Vrdnik

Vrdnik je ljupko naselje, turistički centar i poznata lekovita banja na južnim padinama Fruške Gore, poznatog Nacionalnog Parka u Vojvodini. Vrdnik leži na nadmorskoj visini od 200 metara, okružen blagim padinama Fruške Gore. Vrdnik je udaljen od Novog Sada 28 km i 80 km od Beograda. Banja Vrdnik je opremljena otvorenim bazenom, medicinskim i lekovitim sadržajima sa dva zatvorena bazena, bazenom za rehabilitaciju, saunom i objektima za rehabilitaciju. Temperatura mineralne vode Banje Vrdnik iznosi 32,9 C i bogata je sodijumom, potasijumom, kalcijumom, magnezijumom, sulfatima i nitratima, te se uspešno koristi za terapiju i rekreativne kupke.

Kuća za odmor – udobni apartmani u Vrdniku – PANACOMP 100 se nalaze u stogodišnjoj, potpuno obnovljenoj kući u centru Vrdnika, u neposrednoj blizini manastira Vrdnik Ravanica. Kućom za odmor – apartmanima za izdavanje u Vrdniku upravljaju i raspolažu dve mlade vlasnice, prepoznajući u turizmu osnovni i dodatni izvor prihoda. Apartmani u Vrdniku su izgrađeni porodičnim angažovanjem sa mnogo ljubavi i prijatno uređeni originalnim i toplim autentičnim detaljima, da bi “gostima ponudili najbolji vazduh i vodu na svetu, kao i domaću kuhinju”. Rustični apartmani u Vrdniku obuhvataju 3 dvokrevetne sobe sa kupatilima i pomoćnim ležajevima, meka posteljina i peškiri, /TWC/, kablovska TV, centralno grejanje, centralni radio, 4 bungalova sa francuskim ležajevima, posteljinom i peškirima, tušem, WC-om, centralnim radio aparatom, centralnim grejanjem. Dodatni sadržaji apartmana u Vrdniku – trpezarija sa 25 mesta, 2 kuhinje, bife, bilijar sala, recepcija sa internetom, zatvoreno-otvorena terasa, sigurnosni sef, teretana za kondicione pripreme sportista i rekreativaca, dodatni prostori pogodni za seminare i skupove kapaciteta do 80 mesta. Gostima koji tokom čitave godine borave u apartmanima u Vrdniku posebno prija druženje i aktivnosti u zajedničkom prostoru oko roštilja, namenjenom sopstvenoj pripremi tradicionalnih specijaliteta – roštilja, kotlića i sličnih nezaboravnih đakonija…

Aktivnosti : šetnje u prirodi stazama zdravlja i do Vrdničke kule, rekreacija, medicinske lekovite terapije i plivanje u bazenima Banje Vrdnik, piknik u prirodi, vožnja brdskih biciklova, ribolov, istraživanje i snalaženje u prirodi, razgledanje srednjovekovnih manastira Fruške gore – manastiri Vrdnik-Ravanica, Hopovo, Krušedol, Jazak, Mala Remeta, Grgeteg, priprema zimnice i domaćih specijaliteta – uz asistenciju vrednih domaćica- vlasnica.

SHARE IT: