Resort Vivid Blue Serenity Reževići Budva

Brižljivo ušuškan u vrhunski lepo prirodno okruženje raskošnog i mirisnog zelenila i mira stoletnih maslina, na susretu visokih planina Paštrovske gore i mediteranskog bilja, sa prekrasnim pogledom na plavetnilo otvorenog mora je smešten luksuzni Vivid Blue Serenity Resort u Reževićima koji pruža izvanredne uslove za nezaboravni odmor ili poslovni događaj ili romantični izlazak. Resort Vivid Blue Serenity u Rezevićima je udaljen 33 km od Aerodroma Tivat, 54 km of Aerodroma Podgorica i 100 km of Aerodroma Dubrovnik u susednoj Hrvatskoj. Uskađujući prekrasne prirodne lepote sa spokojnim zaklonom, resort-hotel Vivid Blue pruža dragoceni sklad sa veličanstvenom prirodom, 12 km od turističkog centra Budve i 4 km od čuvenog crnogorskog turističkog centra Svetog Stefana. Prekrasnu okolinu Resorta Vivid Blue Serenity čini zimzelena vegetacija, privlačne plaže i topazno bistro morsko plavetnilo najnovijeg budvanskog odredišta, oko 3,5 km od manastira Reževića.

Rskošni Adults-only – samo za odrasle, 4-zvezdice Resort hotel Vivid Blue Serenity je nastao na osunčanom jadranskom horizontu i pruža vrhunski doživljaj odmora koji prevazilazi očekivanja najzahtevnijih posetilaca. Elegantan i moderan hotelski koncept, prilagođen mediteranskim principima je pažljivo usklađen sa vrhunskim sadržajima i jedinstvenim uređenjem koje osigurava veličanstvene uslove za udoban boravak.

Resort Hotel Vivid Blue Serenity Reževići obuhvata 34 luxuzne smeštajne jedinice, uz vrhunski Olivine restoran, rajski infinity bazen i posvećeni Clinique Beauty & Spa centar, poznat kao Aqua Blue. Pored vrhunskog standarda usluga, svaki sprat hotela predstavlja jedinstveni koncept različitog uređenja, materijala i odabira boja što omogućava atmosferu najkvalitetnijeg svestranog uređenja, moderne arhitekture i udobnih elemenata. Počev od podova stila Tiffani do Ametist stila, gosti mogu doživeti originalni stil i topline, uživajući u panoramskom pogledu plavetnila Jadrana, uz ultra-moderne pogodnosti i sadržaje.

  • Tipovi soba Resorta Vivid Blue Serenity Rezevići – uživanje u zalasku sunca ili se opustite tokom večere uz pogled na budvansku rivijeru :
  • 4 dvokrevetne sobe – povrišina 27 m2, pogodne za 2 osobe, king size ležaj, bočni pogled na more, 1 kupatilo sa tušem, balkon,
  • 7 dvokrevetnih soba (površina 24 m2, pogodne za 2 osobe, king size ležaj, pogledna bazen-more, 1 kupatilo sa tušem, balkon,
  • 12 dvokrevetnih soba, površina 24 m2, pogodne za 2 osobe, king size ležaj, pogled na more, 1 kupatilo sa tušem, balkon,
  • 8 deluxe soba, površina 35 m2, pogodne za 2+1 osoba, king size ležaj, sofa ležaj, 1 kupatilo sa tušem, balkon,
  • 1 povezana soba, površina 48 m2, pogodna za 4 osobe, sa pogledom na more, balkonom, 2 king size ležaja i 2 kupatila.
  • 2 povezane sobe, površine 48 m2, pogodne za 4 osobe, velika terasa, pogled na more, 2 king size ležaja i 2 kupatila,

Restoran Olivine Resorta Vivid Blue Serenity Reževići pruža gostima à la carte doživljaj ukusa iz celog sveta, sa istaknutim lokalnim proizvodima globalnog karaktera, za nezaboravno gastro iskustvo. Vrhunski kulinarski specijaliteti se pripremaju pod vođstvom šefa Basil Al-Sibai u cilju najkvalitetnije ukusne hrane. Nadahnuće za jelovnik stiže iz različitih delova sveta u kojima je potvrđena kulinarska veština. Jelovnik restorana je prilagođen zakonima sezone i obuhvata isključivo najvežije i najzdravije sastojke koji čine posluženje u restoranu Olivine. Sklad namirnica iz lokalne proizvodnje i univerzalnost recepata pruža gostima uživanje u vrhunskim jelima ili jelima Mediterana. Od početka rezervacije intimne večere ili posebnog događaja, ekipa restorana pruža vrhunski doživljaj hrane, posvećenu uslugu i prijatan ambijent. Elegancija uređenja restorana Olivine se prenosi na prostranu terasu sa infinity bazenom i besprekornim pogledom na more, radi utiska Bela vista sa veličanstvenom gastronomijom i odličnom uslugom. Olivine restoran je ekskluzivni novi izazov za otkrivanje novih ukusa koji čine nenadmašna jela i pažljivo odabrana vina, uz prvoklasnu uslugu. Gostima koji žele da usklade odličnu hranu i opuštanje, resort hotel pruža izbor paketa hrane, smeštaja i wellness tretmana.

Odvajajući Resort Vivid Blue Serenity od drugih delova ovog prekrasnog područja Budvanske rivijere, gostima je na raspolaganju beauty Center i spa koji pruža najkvalitetnije tretmane opuštanja do holističkih terapija. Doživite mir u Aqua Blue raju na površini od 250 m2 koji pruža veliki izbor tretmana i masaža, vrhunski spokoj i najbolje uslove za okrepljenje tela i uma. Spa usluge obuhvataju negu kože i rituale za telo, kupke lepote, aromaterapije i herbalnu medicinu i omogućavaju korisnicima spa centra da obnove energiju i elan i dožive istinsko zadovoljstvo, osećaj lakoće i sklada. Spa Center usklađuje opuštanje i podmlađivanje, uz teretanu koja je sastavni deo wellness koncepta radi kvalitetnog osnaživanja koji prethode divnom smirivanju.

 

SHARE IT: