Resort My soul Knić Gružansko jezero

Kompleks My Soul se nalazi na magistralnom putu između Kragujevca i Čačka, neposredno pored Gružanskog jezera, na području Opštine Knić, u srcu Šumadije. Turistički kompleks – Resort My soul u Kniću, sa pogledom na ‘šumadijsko more’ – Gružansko jezero, predstavlja izvanredno mesto odmora i zabave i jednu od najvećih atrakcija i lepota u ovom delu Srbije. My Soul Resort na Gružanskom jezeru gostima pruža poseban ambijent i udobne sadržaje luksuzne ugostiteljske usluge, smeštaja visoke kategorije i izvrsnu uslugu iskusnog profesionalnog osoblja. Prostrana letnja bašta bogata zelenilom i cvećem, luksuzni otvoreni bazen sa ležaljkama i baldahinima, apsolutna harmonija sa prirodom, pogled na jezero i dečije igralište su sadržaji Resorta My soul pogodni za udoban odmor ili kraći boravak, kao i raznovrsne uspešno organizovane događaje, venčanja, proslave i zabave. Besprekorna usluga, ukusni i maštoviti kulinarski specijaliteti i vrhunski udoban ambijent čini svaku posetu Resorta My Soul nezaboravnim iskustvom.

My soul Resort u Kniću, na Gružanskom jezeru pruža smeštaj u 11 udobnih i moderno uređenih smeštajnih jedinica, raspoređenih u sobe i apartmane. Svaka jedinica Resorta My Soul ima odvojene ležajeve ili po potrebi francuski ležaj, kupatilo sa tušem, LCD TV sa kablovskim programima, klima uređaj, sigurnosni sef, mini bar, fen, telefon i bežični WiFi internet.

Bilo da je u pitanju porodični obrok, organizacija proslave, poslovnog događaja ili zabave, ambijent i sadržaji Resorta MySoul na Gružanskom jezeru predstavlja odličan izbor za porodični ili poslovni događaj koji ostaje u najlepšem sećanju – lepota Gružanskog jezera, raskošna okolna priroda, udobnosti modernog turističkog kompleksa. U ponudi restorana My soul su raznovrsni tradicionalni i internacionalni specijaliteti, pripremljeni od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje – domaća predjela, supe i čorbe, paste, roštilj, T-bone steak, Rib Eye steak i Entrecôte, začinjeni i pečeni po želji i izboru, raznovrsne salate i poslastice, ….. Uz ukusnu hranu, gostima Resorta My Soul je na raspolaganju veliki izbor domaćih i stranih pića, šampanjca i koktela koji posebno prijaju posluženi oko bazena, uz zvuke omiljene muzike….

SHARE IT: