Prijepolje – Kamena Gora seoski turizam 104

Prijepolje – Kamena Gora seoski turizam 104

Ovaj udoban ugostiteljski objekat-pansion u centru Kamene Gore, pod nazivom Ruža, na nadmorskoj visini od 1250 metara je poznat po izuzetnom “gorštačkom” gostoprimstvu, koje se prepoznaje po suptilnoj duši domaćina i posebnoj brizi za prijatan boravak gostiju. Smeštaj u pansionu Ruža je obezbeđen u tri spavaće sobe – jedna trokrevetna, jedna dvokrevetna sa francuskim ležajem i jedna dvokrevetna razdvojenih ležaja, sa upotrebom jednog kupatila. Nezaboravni gorštački specijaliteti se pripremaju na tradicionalni način od svežih i ukusnih namirnica iz lokalne proizvodnje i poslužuju u restoranu objekta Ruža u Kamenoj Gori, čineći posebnu privilegija gostima koji ovde borave.

Ljubazni domaćini pansiona Ruža su potpuno posvećeni da posetiocima predstave izuzetno bogato i prekrasno očuvano prirodno i entografsko nasleđe Kamene Gore i Prijepolja, te organizuju raznovrsne izlete i aktivnosti u očuvanoj prirodi i okolini, za koju se tvrdi da svojom lepotom zadivljuje i ostavlja bez daha svakog posetioca. Nije lako odrediti period godine kada je bolje boraviti u ovom čarobnom selu, jer svako doba ima svoje zanimljivosti i prednosti…

Aktivnosti : branje lekovitog bilja, divljih kupina, kleke i drugih  šumskih plodova, muža krava, kosidba, sakupljanje sena, učešće u svakodnevnim aktivnostima sela, škole folklora, radionice starih zanata, lov.

SHARE IT: