Prenoćište Bujtina Leon Korča

Prenoćište Bujtina Leon Korča

Prenoćište Bujtina Leon je udoban rustično uređen turistički objekat 4 zvezdice u Korči – nekadašnjoj srpskoj Gorici, smešten iza Pravoslavne crkve i u neposrednoj blizini muzeja u Korči i prve škole u Albaniji. Prenoćište Bujtina Leon u Korči pruža udoban smeštaj u 5 dvokrevetnih soba i apartmanu, uz usluge izuzetno ukusne domaće ishrane. Turistički objekat Bujtina Leon se nalazi u istorijskom centru Korče, u kaldrmisanoj ulici, okruženoj čuvenim starim bazaarom Korče.

Prenoćište turistički objekat Bujtina Leon u Korči se nalazi u zgradi tradicionalnog stila gradnje i dobro očuvane arhitekture, sa divno izrezbarenim drvenim tavanicama i brojnim etnografskim detaljima. Prenoćište Bujtina Leon u Korči, međutim, svojim gostima pruža moderne sadržaje i pogodnosti za prijatan boravak – besplatan internet, udobne posebne ili prostrane ležajeve u sobama i apartmanu, LCD TV sa kablovskim programima, klima uređaje, tepihe, drveni nameštaj, radne stoliće i stolice, lampe…

Recepcija Prenoćišta Bujtina Leon u Korči ima kamin koji je mesto uživanja gostiju uz omiljeno piće ili čaj ili odličnu domaću hranu. Zajednička terasa ovog turističkog objekta u Korči je takođe mesto odmora, kao i mesto gde se može poslužiti doručak  ili ukusan obrok. Osim toga, trem i bašta sa cvećem i uljanim lampama doprinose jedinstvenom ambijentu Prenoćišta Bujtina Leon u Korči.

Ljubazni, predusretljivi i srdačni vlasnici Prenoćišta Bujtina Leon u Korči čine sve što je moguće u cilju prijatnog boravka svojih gostiju i njihovih nezaboravnih utisaka. Samo na par koraka udaljenosti su Pravoslavna crkva, jedinstveni Muzej srednjovekovne umetnosti, Muzej arheologije i druge znamenitosti Korče. Autobuska stanica je udaljena 15 metara, dok je stari bazaar Korče na udaljenosti od 80 metara. Granica sa Grčkom je 35 km od Prenoćišta Bujtina Leon u Korči, dok je istorijsko ‘uspavano’ cincarsko mesto Voskopoje udaljeno samo 22 km, smešteno u prekrasnom prirodnom okruženju.

Sadržaji Prenoćišta Bujtina Leon Korča : nepušačke sobe, klimatizacija, grejanje, besplatan bežični internet, bogat tradicionalni doručak, besplatno korišćenje biciklova, informacije o turističkim znamenitostima i izletima u okolinu, suvenirnica, usluge transfera /doplata/, usluge pranja i hemijskog čišćenja, bar-kafeterija, parking

SHARE IT: