Premium Spa Resort Blue Kotor Bay Donji Stoliv Kotor

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort je luksuzan resort i zdravstveni kompleks 5 zvezdica u centralnom delu obale Boko-kotorskog zaliva, u malenom selu Donji Stoliv, samo par koraka od plaže Markov Rt, koji uživa prekrasan pogled na zaliv i divan vazduh ispunjen mirisima lekovitog bilja sa okolnih obližnjih planina. Cilj SPA Resort-Hotela Blue Kotor Bay je da u potpunom skladu pruži gostima mir i osećaj kao kod kuće – istaknuti stil modernog i ekološkog objekta i stvaranje sklada u svakom detalju hotela, od brižljivo uređenih i opremljenih soba, hotelski restoran, aperitiv bar, do mirne oaze Wellness centra. Spa Resort Blue Kotor Bay je hotel predviđen samo za odrasle koji objedinjuje eleganciju, ultra-udobnost i minimalistički stil, stvarajući najlepše uspomene sa odmora ili putovanja u Kotoru i prekrasnoj Crnoj Gori.

Svih 106 hotelskih soba Spa Resorta Blue Kotor Bay su uređene u nežnim i elegantnim tonovima plave i sive boje sa udobnim sadržajima za prijatan odmor ili putovanje – udobni king size ili posebni ležajevi, sofa ležajevi, mermerni podovi sa tepisima i oblogama, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, električni aparat za pripremu čaja-kafe, garderober i radni stolić. Sobe su opremljene sopstvenim kupatilima sa besplatnim toaletnim priborom, papučama, bade mantilima, fenom za kosu, dok neke jedinice imaju prostor za sedenje.

Lepo uređene Standard sobe Spa Resorta Blue Kotor Bay su organizovane u tri tipa i zavisno od tipa koji gosti odaberu, pogodne su za boravak dve osobe. Veličina Standard soba je od 20-24m2 i opremljene su svim neophodnim sadržajima i standard opremom. Svaka od 9 Standard soba Spa Resorta Blue Kotor Bay ima king size ležaj, terasu sa delimičnim pogledom na more, moderno i elegantno kupatilo, sofa ležaj i standarnu opremu soba koja obuhvata veliku staklenu površinu koja omogućava nezaboravan pogled na otvoreno more, klima uređaj, ulazni garderober, aparat za pripremu kafe-čaja, luksuzni toaletni pribor, nameštaj za sedenje sa stolom na terasi. U cilju zabave, Standard soba je opremljena LCD TV-om sa brojnim internacionalnim kanalima. Dodatni sadržaji obuhvataju peglu i dasku za peglanje na zahtev, fen za kosu, telefon, sigurnosni sef, minibar sa izborom lokalnih i internacionalnih pića i grickalica, poziv za buđenje, posluženje u sobi – room service, zagrevanje peškira, papuče i bade mantil, izbor jastuka na zahtev, aroma terapiju – uz doplatu, kao i usluge pranja i peglanja. Svi materijalni korišćeni za unutrašnje uređenje soba su nezapaljivi i omogućavaju vrhunsku bezbednost gostiju.

Sadržaji i oprema Standard dvokrevetnih soba obuhvataju veliku staklenu površinu koja omogućava nezaboravan pogled na otvoreno more, klima uređaj, ulazni plakar-garderober, luksuzni toaletni pribor, nameštaj za sedenje sa stolom na terasi, aparat za pripremu kafe-čaja. Dodatni sadržaji obuhvataju peglu i dasku za peglanje na zahtev, fen za kosu, telefon, sigurnosni sef, minibar sa izborom lokalnih i internacionalnih pića i grickalica, poziv za buđenje, posluženje u sobi – room service, zagrevanje peškira, papuče i bade mantil, izbor jastuka na zahtev, aroma terapiju – uz doplatu, kao i usluge pranja i peglanja. Svi materijalni korišćeni za unutrašnje uređenje soba su nezapaljivi i omogućavaju vrhunsku bezbednost gostiju.

Lepo uređene Standard dvokrevetne sobe Spa Resorta Blue Kotor Bay su organizovane u tri tipa i zavisno od tipa koji gosti odaberu – odgovaraju boravku 2 osobe. Veličina Standard soba Spa Resorta Blue Kotor Bay je od 20-24m2 i opremljene su svim neophodnim sadržajima i standard opremom. Spa Resort Blue Kotor Bay ima 24 Standard dvokrevetnih soba koje imaju dva odvojena ležaja, moderno kupatilo, fotelju i i delimičan pogled na zaliv.

Deluxe sobe Spa Resorta Blue Kotor Bay su visoko kvalitetne što znači da su bolje opremljene i imaju potpun pogled na more i Boko kotorski zaliv. Spa Resort Blue Kotor Bay ima Deluxe soba koje su podeljene u dva osnovna tipa – Deluxe Swim up sobe i Deluxe Spa sobe. Oba tipa soba imaju potpun pogled na more i zaliv. Tip sobe Swim up je najjedinstveniji jer ima sopstveni bazen na terasi koja gleda na more. Sobe tipa Swim up se nalaze u prizemlju zgrade na obali i imaju terase sa zaklonjenim pogledom na bazen što gotima garantuje potpunu privatnost i uživanje koje ne pružaju ostali tipovi soba.  Sobe su opremljene prostranim king size ležajem, luksuznim kupatilom, sofa ležajem i terasom za pogledom na Bokokotorski zaliv. Ukupna veličina deluxe soba je oko 41 m2, uključujući terasu i kupatilo.

Prostrane i lepo uređene Superior sobe Spa Resorta Blue Kotor Bay čine najveći broj soba ovog hotela i organizovane su u dva tipa – Superior dvokrevetne sobe i Superior trokrevetne sobe. Veličina Superior soba je oko 36m2 i one odlično odgovaraju boravku dve do tri osobe. Superior sobe su takođe opremljene neophodnim sadržajima koji pružaju kvalitet i doživljaj 5 zvezdica. Veličanstvenosti terasa doprinosi veliko stalko kroz koje se odmah pruža pogled na modro okruženje prekrasnog Bokokotorskog zaliva. Gostima su na raspolaganju luksuzni toaletni pribor, papuče i bade mantil, mini bar, sigurnosni sef, brojni TV kanali i izbor jastuka, kao i aroma terapija.

Deluxe Spa soba Spa Resorta Blue Kotor Bay je luksuzna soba koja najviše odgovara boravku do 2 osobe, odnosno parovima. Osnovna odlika Deluxe Spa sobe je privatna Jacuzzi kupka i potpun pogled na Bokokotorski zaliv. Gosti će uživati u intimnosti sedenja na prostranoj terasi, jer imaju ceo pogled na zaliv, a istovremeno osećaj privatnosti. Sobe su prostrane i pružaju potpunu udobnost, bez obzira da li se gosti osvežavaju u sopstvenom bazenu uz prosecco ili uživaju na sofa ležaju uz omiljenu opuštajuću muziku. Spa Resort Blue Kotor Bay ima 6 Deluxe Spa soba koje su veličine oko 41 m2 i opremljene prostranim king size ležajem, modernim kupatilom, sofa ležajem i celokupnim standardnim sadržajima koji gostima pružaju kvalitet doživljaja 5 zvezdica.

Superior Panorama Apartmani su među najjedinstvenijim tipovima smeštaja Spa Resorta Blue Kotor Bay zahvaljujući njihovim velikim terasama sa panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv. Prijatne i intimne,  sobe Panorama tipa pružaju gostima spokojnu eleganciju i prefinjenost. One imaju vrhunske sadržaje i opremu, jer je unutrašnjost uređena jednostavno, ali ima sve neophodno za potpuno uživanje tokom odmora ili putovanja – svaku vrstu zadovoljstva i privatnosti, uz vrhnuski standard boravka. Terase su opremljene sedećom garniturom sa stolicama i stolom, privatnom toplom kupkom, a osoblje je na raspolaganju da posluži vrhunski izbor hrane i pica.

Pružajući superiorni nivo udobnosti, luksuza i privatnosti, Executive Blue apartman je namenjen gostima koji žele najbolji standard. Terasa je površine 96 m2 i ima 180-pogled na kristalno more Boke Kotorske, uz privatnu toplu kupku na terasi. Svi sadržajii oprema u unutrašnjoti prostrane sobe će gostima pružiti udobnost i zadovoljstvo kvaliteta 5 zvezdica koje u potpunosti zadovoljava poslovne putnike i turiste.

Wellness and Spa sadržajima Spa Resorta Blue Kotor Bay upravlja svetski poznat sistem SPA SOUL i obuhvata zatvoreni grejani bazen, panoramsku saunu sa pogledom na Bokokotorski zaliv, parno kupatilo – hammam, teretanu, sobu za opuštanje i masaže.

Dugačka sopstvena plaza se nalazi ispred Spa Resorta Blue Kotor Bay i opremljena je suncobranima i ležaljkama, pružajući potpuno uživanje u prirodnim prednostima odmora ili putovanja na crnogorskom Jadranu, uz prostor samo za parove na sopstvenoj plaži.

Sadržaji Spa Resorta Blue Kotor Bay: potpuno opremljena konferencijska sala kapacteta 200 mesta,  terasa za posluženje sa pogledom na Bokokotorski zaliv, Piano Lounge cafe bar, glavni Restoran Spa Resorta, Svetionik plažni Restoran, posluženje u sobi – room service, barovi na vrhu Spa Resort hotela za događaje do 500 osoba uz mogućnost zabave, usluge pranja i peglanja, usluge najma vozila, privatna marina sa 3 doka – jedan yoga dok, concierge, sopstveni parking prostor sa nadzorom.

Aerodrom Podgorica je udaljen 90 km, Aerodrom Dubrovnik 50 km, a Aerodrom Tivat je oko 15 km od Spa Resorta Blue Kotor Bay.

SHARE IT: