Planinska kuća Ella Mokra Gora

Planinska kuća Ella Mokra Gora

Autentična planinska kuća Ella je jedinstvena u Mokroj Gori u zlatiborskom okrugu, u području Nacionalnog Parka Tara.

Planinska kuća Ella je okružena prekrasnom prirodom i okrepljujućim svežim vazduhom jugozapadne Srbije, Parka Prirode Mokra Gora i reke Kamišne, u blizini čuvene Šarganske osmice i kompleksa Mećavnika Drvengrada, koji su među najpoznatijim i najtraženijim turističkim destinacijama i znamenitostima Srbije!

Mokra Gora je živopismo planinsko područje nezaboravnih pejsaža, mirnog i čistog prirodnog okruženja, na pola puta između Nacionalnog Parka Tara i planinskog turističkog centra Zlatibora.

Planinska kuća Ella u Mokroj Gori je novi i jedinstveni drveni objekat pažljive ručne izrade, kategorije 3 zvezdice, smeštajnog kapaciteta za 6 osoba, do koga vodi asfaltni put sa glavnog puta do graničnog prelaza Kotroman prema Višegradu i Bosni i Hercegovini, veoma pogodan za porodični odmor ili boravak društava. Planinska kuća Ella u Mokroj Gori je opremljena drvenim nameštajem, drvenim podovima sa udobnim tepisima-podnim oblogama i udobnim sadržajima za prijatan odmor ili kraći boravak u jugozapadnoj Srbiji – u prizemlju je prostrani dnevni boravak sa ugaonom garniturom i ležajem na razvlačenje, potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom i pločom za kuvanje, LCD TV sa satelitskim programima, besplatan bežični internet, trpezarija, garderober, moderno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i hotelskom kozmetikom.

Na spratu brvnare, do koga vode drvene stepenice je prostrana spavaća soba sa dva udobna francuska ležaja, mekom posteljinom, zavesama za zamračivanje, klima uređajem i balkonskim prozorom sa pogledom na okolinu.

Ispred brvare – kućice za odmor Ella u Mokroj Gori je garnitura za sedenje, što izuzetno prija gostima koji žele potpuni mir i uživanje u pogodnostima i lepotama prirodog okruženja. Zimi je grejanje u objektu Ella na struju, a leti je na raspolaganju klima uređaj, koji često nije potreban zbog prijatne planinske klime i svežeg planinskog vazduha.

200 metara od Kuće za odmor Ella u Mokroj Gori je apoteka, školsko igraliste, prodavnica, bankomat. Pošta je udaljena oko 400 metara, a Crkva Svetog Jovana Krstitelja je udaljena oko 600 metara.

Početna stanica voza ćire – nadaleko poznate Šarganske osmice se nalazi na udaljenosti od 600 metara, a čuveni turistički kompleks, hotel i Filmska akademija Mećavnik – Drvengrad 2 km.

Gosti koji borave u brvnari Ella u Mokroj Gori uživaju u pešačenju, skijanju, ribolovu, dečijoj igri na mini igralištu ili izletima sa posetama obližnjih znamenitosti – Andrić grad u Višegradu 25km, Nacionalni Park Tara i Zaovinsko jezero, Perućac 40 km, Kremna 12 km, Zlatibor 40 km, što su brojni zanimljivi sadržaji i aktivnosti tokom boravka u udobnoj brvnari – kući za odmor Ella u Mokroj Gori.

SHARE IT: