Petrovaradin apartmani privatan smeštaj 155

Petrovaradin apartmani – privatan smeštaj 155

Celina tri lepo uređena apartmana za najam u Petrovaradinu se nalazi u lepoj kući vredne novosadske porodice, na prostranom gazdinstvu u mirnom delu Petrovaradina – predgrađa Novog Sada. Do apartmana u Petrovaradinu se jednostavno stiže silaskom sa autoputa Beograd-Zagreb kod Rume i dalje preko Fruške Gore ili “starim” putem koji povezuje Beograd i Novi Sad. Apartmani u Petrovaradinu se nalaze u blizini obale Dunava i najstarije – divlje plaže Novog Sada, poznate kao Oficirska plaža, koja tokom toplih letnjih dana omogućava prijatno osveženje.

Dva apartmana za iznajmljivanje u Petrovaradinu imaju poseban ulaz i gledaju na prostranu zelenu baštu, bogatu cvećem, voćem i travom. U ovom delu dvorišta su garaže, a domaćini tokom leta postavljaju pokretni bazen, radi uživanja i osveženja gostiju. Dva apartmana u Petrovaradinu imaju prostranu terasu opremljenu frižiderom i zajedničkim kupatilom, te su pogodni za boravak porodica ili manjih društava. Svaki od apartmana u Petrovaradinu je opremljen velikim ležajem – ili posebnim ležajevima, stolom i stolicom, ormanom, klima uređajem. Treći apartman ima takođe poseban ulaz, veliki ležaj, potpuno opremljenu kuhinju, lepo kupatilo i posebnu jednokrevetnu spavaću sobu. Posteljina i peškiri su obezbeđeni, kao i besplatan brzi Internet, kablovski TV programi i računar. Svi apartmani u Petrovaradinu su nepušački i besprekorno čisti i uredni.

U neposrednoj blizini je pijaca, na kojoj se prodaju sveze namirnice, kao i pekara. U velikom dvorištu sa stolicama i ležaljkama, koje je omiljeno mesto za odmor ili uživanju u popodnevnom piću, kao i pripremi srpskog roštilja – uz odgovarajuću pomoć domaćina ili samostalnu pripremu – nalazi se garaža i mesto za parkiranje 2 ili 3 automobila. Gosti mogu iznajmiti bicikle, ukoliko žele da upoznaju Novi Sad i okolinu na biciklu. Domaćini su uvek raspoloženi da gostima preporuče znamenitosti Novog Sada, Fruške Gore i živopisne neposrednje okoline, koju čini čuvena Petrovaradinska tvrđava, ili omogućavaju prijatan odmor nakon burnih dana i noći tokom EXIT festivala !

SHARE IT: