Park Avanture Furioso Šupljak Palić

Furioso Park Avanture se nalazi na porodičnom salašu na Šupljaku, 12 kilometara istočno od Subotice, u blizini međunarodno zaštićenog Rezervata prirode Ludaško jezero, površine 846 hektara. Rezervat Ludaško jezero obuhvata jezero i obalu uz naselja Ludaš/Šupljak, Hajdukovo i Nosa. Pored očuvanih prirodnih vrednosti (brojne vrste biljaka, insekata, riba i ptica, tipičnih za barsko-močvarne ekosisteme), ima i očuvane kulturne vrednosti, arheološka nalazišta, seoska i crkvena arhitektura, tradicionalne zanate.

Avantura Park Furioso raspolaže zatvorenim salom u seoskoj kući originalnog stila uobičajenog za sever Vojvodine, kapaciteta do 50 osoba, kao i terasom sa natkrovljenim delom koji prima oko 60 posetilaca. Ceo prostor Furioso imanja na Šupljaku je uređen u etno-stilu i idealan je za uspešnu organizaciju radosnih i bezbrižnih dečijih rođendana i drugih porodičnih proslava. U Parku avanture Furioso se organizuje kvalitetan provod i program animatora tokom ekskurzija za školarce i za decu koja idu u vrtić.

Ponuda Parka Avanture Furioso se odnosi na poludnevni izlet i namenjen je deci predškolskog uzrasta odnosno osnovcima. U Furioso Avantura parku deca su na prvom mestu i njihova zabava je najbitnija, zato animatori vode program, poslužuju rođendansku tortu i paze na dobro raspoloženje dece. Posluživanje odraslih gostiju, poput kuvanja kafe nisu deo posla i usluge animatora, ali gostima su na raspolaganju za to potrebna sredstva i po potrebi i sa doplatom je moguć angažman osoblja.

Programi i sadrzaji Parka Avanture Furioso: jahanje konja, vožnja zapregama, streličarstvo, milovanje životinja, posmatranje domaćih životinja – pilića, kokošaka, petlova, gusaka, magarca, konja, avantura park, penjanje na zid, trambolina, igralište, poseta zbirke starih alata i salašarskih predmeta za svakodnevni život. U slučaju lošeg vremena moguće je korišćenje zatvorenog prostora i sadržaja imanja Furoso i usluga animatora.

Na Furioso salašarskom imanju se osim zdravih konja i urednih štala nalaze i staze i pašnjaci za jahanje, a postoji mogućnost organizovanja ekoloških radionica u zaštićenom području Rezervata Ludaško jezero. Jahanje konja je na Furioso salašu organizovano za početnike i za iskusne jahače, uz obezbeđenje potrebne opreme i iskusnih instruktora jahanja. U sklopu imanja Furioso postoji prostorija za druženja i velika terasa gde se organizuju raznovrsne priredbe, nastupi i slavlja. Po najavi i rezervaciji se poslužuju tradicionalna jela bačke kuhinje pripremljena u furuni koja je u centralnom delu imanja. Park Avanture Furioso je takođe pogodan za zanimljiva poslovna druženja, team building programe, vinske degustacije i predstavljanje autentičnih proizvoda i usluga….

SHARE IT: